Mellan himmel och jord

Alla inlägg under juni 2009

Av Felix och Inga-Lill - 2 juni 2009 21:55

Jaha nu ska ni äntligen få se hur vi ser ut, det är jag som är den större och ljusare taxen, brorsan är den lilla svarta. Jag har lurvig päls som borde trimmas igen säger matte men snart ska jag nog ta och trimma henne i stället. Promenixbilden är från idag, så den är i alla fall riktigt färsk, vi är i skogen som är en del av tomten där vi bor.

Strax efter att bilden togs så hittade vi en stor humla som jag ville leka med men det tyckte inte matte. Jag försökte smaka på den men då sa matte stopp där, vadå stopp det hade ju kunnat bli riktigt kuligt.


Nej, nu måste jag gå och knoppa matte har ställt klockan till i morgon bitti, vi ska upp tidigt. Vad tusan det ska vara bra för, taxar gillar att tryna på mornarna. Förresten om ni vill länka så varsågod.



Taxkramisar till alla vänner.

Av Felix och Inga-Lill - 2 juni 2009 11:08

Jaha, jag hann fylla 13 år innan matte fick tummen ur och gjorde en blogg till mig och brorsan. Bilder kommer senare.


På morgonpromenixen idag var det gott om myggor, såna där som sticks, matte klagade och muttrade om mygg som stacks. Hon skulle vara på samma nivå som oss, då skulle hon verkligen få se vad mygg är. När man går in i det höga gräset så flyger de upp och sätter sig på magen, där har jag inte så mycket päls och då får de ner sin långa snabel och kan bitas. Förresten snablar jag trodde det var bara elefanter som hade det, tydligen är det flera djur som har såna där långa näsor.


Efter frullen försökte jag gå ut på altanen men matte hade ställt dörren i ett läge som inte går att öppna, trodde hon ja man är väl tax. När jag äntligen hade fått upp dörren på vid gavel, då var matte den taskfransen där och drog till dörren igen. Vad skulle det vara bra för, då fick jag lov att börja om från början igen. Jag öppnar och matte stänger, hihi, så kanske vi håller på resten av dagen vi får väl se.


Hej så länge!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<<
Juni 2009 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards