Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 17 juli 2009

Tiggartagen

Av Felix och Inga-Lill - 17 juli 2009 21:04

var Illerson när matte hade gjort pollymuffins, ser nästan ut som han lagt in en prilla. Han skällde högljutt och knuffade på matte men som matte sa när hon tar fram kameran då försvinner tiggeriet och blängandet blir kvar. Själv säger brorsan att han var tvungen att blunda för när den jädrans blixten smäller av så ser han färger i flera timmar. Vi är nog båda lite sura på matte när hon använder blixt, hon skulle själv få en i nyllet så hon fick se hur det känns.


Taxkramisar från två blixthatande brorsor.

 
ANNONS
 
Ludde

Ludde

17 juli 2009 23:24

Jag tycker nog att Illerson ser lite bakis ut. Kan förståss vara blixten, men det bör nog kollas upp. Man har ju hört talas om fyllehundar...

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

malte o snoki oxå blixthatare

18 juli 2009 10:41

hehe ser precis ut som en liten prilla under läppen där, är ni säkra på att brorsan inte börjat snusa?!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan himmel och jord med Blogkeen
Följ Mellan himmel och jord med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se