Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 17 juli 2009

Full koll

Av Felix och Inga-Lill - 17 juli 2009 21:15

måste man ha i husvagn, för det gick tjejer förbi utanför det är jag säker på, för jag kände doften av dem. Sen fick man lov att hålla koll på alla människor som sprang fram och tillbaka, det var ett jädrans rännande. De där lövhögsmänniskorna hade fulla häcken och det gjorde att jag oxå hade fullt upp, matte sa åt mig att vakta vagnen och det gjorde jag naturlligtvis. Lönen jag fick gick inte av för hackor, rökt skinka och hästkorv, de ni grabbar och tjejer, dä är taxmat det, fast jag fick inga mängder förstås, det kunde ha varit mera om ni frågar mig.


Kramar från Hillman 

 
ANNONS
 
Ludde

Ludde

17 juli 2009 23:34

Vilken väktarblick! Kanske du skulle komma och hjälpa mig kolla husses skynke. Jag säger till om jag behöver hjälp. Kram!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

malte o snoki

18 juli 2009 10:39

å ditt lilla troll, gu va söt du är utropar matte! vi tycker du ser ut som taxar gör mest liksom...dvs söt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan himmel och jord med Blogkeen
Följ Mellan himmel och jord med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se