Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 17 juli 2009

Sletna tassförklaring

Av Felix och Inga-Lill - 17 juli 2009 21:32

Ja, vi var på resande tass till Borlänge, husse var tvungen att åka dit, för bilen hade börjat låta som en Ferguson sa husse. Under tillbaka resan var vi och pinkade i skogen vid Mockfjärd, där luktade det massvis med godis. Rådjur och annat som hundfröknar som varit där före oss, tänk om man hade ett sånt ställe på nära håll. Resan tog hela dagen i anspråk det är i alla fall nästan 47 mil fram och åter.


Igår läs (torsdag) då lurade matte med husse ned till Malung, där dansbandsveckan pågår, för hon vill lyssna till Larz Kristerz. Vi fick vackert stanna hemma med lillhusse vi och det är inte fy skam det heller. Lillhusse är väldans snäll åt oss, vi hade en mysig dag tillsammans. Slappt och skönt med mycket mys och godis, men det var i alla fall roligt när matte och husse var tillbaka. Då fick vi promenix och köttbullar, nästa gång som husse och matte åker iväg då vill nog i alla fall vi följa med.


Taxkramisar.

 
ANNONS
 
Ludde

Ludde

17 juli 2009 23:32

Verkar vara en händelserik resa ni varit på. Dansband är nog inte nåt för mig . Jag skulle nog helst stannat hemma med mys och godis också.

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

malte o snoki

18 juli 2009 10:42

å vilken kul utflykt, har ni dansat sönder tassarna alltså?

 
Cilla

Cilla

18 juli 2009 14:46

Vi hittade hit från Malte och Snoken och har suttit och läst här en stund nu!! HÄRLIGT att hitta en tax till i cyberrymden. Vi kommer tillbaka!!
Kram Cilla (med resten)

http://gizmo.cybersite.se

 
Milton

Milton

18 juli 2009 16:08

Hej Hillman o Illerson skulle bara titta förbi och kolla läget, ser inte ut att gå nån nöd på er, jag kan komma upp på altan bordet och det gör jag ofta och gärna vikken koll man har därifrån,fina kort Kram Milton

http://taxenmilton

 
Sigge

Sigge

18 juli 2009 20:43

Oj,oj vad ni har hållit igång!
Men det där med dansband det hoppar både jag och matte över.
Visst sjutton måste det finnas svamp hos er.
Matte har hört att på fjällsluttningarna kan det bli alldeles knallgult av kantareller i augusti/september

http://svamphunden.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan himmel och jord med Blogkeen
Följ Mellan himmel och jord med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se