Mellan himmel och jord

Alla inlägg under augusti 2009

Av Felix och Inga-Lill - 12 augusti 2009 19:32

har vi vaktat, men upp i luften vill jag inte och det vill inte matte heller. Hon brukar säga att hon inte har gått med i varken flygvapnet eller marinen utan hon tillhör Hemvärnet bara för att ha fast mark under fötterna. Vi gillar oxå fast mark under tassarna, här ska det inte flygas någe. När vi vaktade den här så var det såna där läskiga stickmyggor där och bet på oss, jag gillar inte dessa stickitus eller vad de heter.


Matte har ett litet problem, hur i hela fridens dar ska hon göra för att lägga upp flera bilder i samma inlägg, som det är nu funkar det inte. Hon har grunnat idag om hon ska göra klart inlägget i något annat program och sen klistra in det i bloggen. Är det någon som har ett förslag så tar hon taxsamt emot det.


Taxkramisar.


Av Felix och Inga-Lill - 12 augusti 2009 15:27

Vi vaktade husvagnen när matte och husse gjorde andra saker. Här ligger vi och myser när matte kommer och stör med sitt evinnerliga fotande. Skulle nästan kunna tro att hon aldrig har sett oss förut, för det klickar av blixt och kameran i ett.


Mer kommer bara vi hinner, hej så länge.



Av Felix och Inga-Lill - 10 augusti 2009 18:51

är vad vi är, åkte hemifrån i torsdags och kom hem idag. Vi har varit på Flygfest i Dala-Järna, campat hela helgen i husvagn. Matte och husse har rekryterat och vaktat flygplan, vi har oxå varit med under några vaktrundor. Jätteskojsigt har vi haft, alltid någon som haft tid att klia en tax bakom örat. Vi har träffat Kalle igen, den här gången skällde vi inte på honom i alla fall inte så mycket, men det kom en annan hund och gick förbi oss och han fick värdens blåsning. Bilder från helgen kommer så fort som matte orkar lägga in dem, just nu är hon lite slut och det är vi oxå (läs jag och brorsan).


Ikväll får vi tårta för mattes största valp fyller år idag, ska bli smaskens men matte säger att det blir en fusktårta, med färdigköpta bottnar för hon har inte haft tid att baka. Jag tror i alla fall att det blir smaskens med jordgubbar, vaniljkräm och vispgrädde.


Hej svejs från två trötta taxar.


PS. Vi kommer och besöker er så fort vi orkar. DS

Av Felix och Inga-Lill - 5 augusti 2009 21:14

Matte har gått över både mig och brorsan flera gånger och inte hittat någonting men idag hittade hon en på mig och en på brorsan. Fy tusan jag gillar inte fästingar, matte har än så länge plockat två på mig och två på brorsan. Nu undrar hon om det möjligtvis finns flera och hur hon ska bära sig åt. Till saken hör att jag har väldigt tjock päls, hon har ju i alla fall gått över min päls med en falks ögon och så rätt vad det är så ser hon en under mitt ena öga. Den satt inte där igår kväll men i morse fanns den där, nu tycker hon det är jätteläskigt, för här uppe har vi inga fästingar. Nu har hon läst ute på nätet att man ska köra kläder och det som vi har legat på i torktumlaren, räcker det inte med att tvätta i maskinen på 40 grader?

 Snälla ni som vet kan väl svara min matte.


Taxnattiskramar.

Av Felix och Inga-Lill - 5 augusti 2009 11:10

Hoppas att det blir sol idag, för nu är vi trötta på det där skvalandet. Regn och åter regn, det var väldigt blött i gräset i morse. Inte kul att bli blöt om tassarna, skulle behöva gummistövlar, ska höra med matte. Jag vet prexis vad hon kommer att säga, taxar med stövlar har du fått fnatt. Jaha, det blir som vanligt blöta tassar resten av dagen, för så fort mina pedaler är torra då är det dax att gå ut igen. Bara solen orkar igenom molnen, så torkar det snart upp, så vi kan göra knasrullningar igen. Ni får ha en bra dag och hoppas att ni får mycket sol.


Taxkramisar.

Av Felix och Inga-Lill - 4 augusti 2009 23:01

På söndagen lämnade vi stickmyggorna och flyttade oss längre upp i Bergslagen. Den här platsen var fantastisk, inga mygg och solen sken. Jag och matte gick på promenix åt ena hållet medan husse och Illerson gick åt andra hållet. Matte ville ha sol och husse skulle gå och titta hur det såg ut vid en båtbrygga, den låg i skuggan. Medan husse stod där och glodde så passade Illerson på att bada, hade varit kul med en bild på det men eftersom husse inte hade någon kamera med sig så blidde det ingen bild. En bild på sjön blev det i alla fall, i den här sjön finns ett djuphål som försörjer hela Grängesberg med vatten, så nu vet ni det. Sveriges bästa badsjö säger matte, långgrunt så man kan bada med barn utan att ha andan i halsgropen.


Nu blir det i alla fall go'natt alla goa bloggare.

Av Felix och Inga-Lill - 4 augusti 2009 22:51

Katt och pippi brukar ju vara fiender men inte dessa två, det är Sigge som bestämmer och Chili finner sig i det. Hon gillar att ligga uppe på buren, där hon har full utsikt över alla som befinner sig i rummet. Chili gör riktiga taxrullningar uppe på buren, ligger på rygg och sover gör hon oxå. Tilläggas bör att det finns en filt mellan Chili och buren, kanske bra för annars kan svansen ramla in i buren och då skulle Sigge kunna ge missen ett tjuvnyp.


Nu ska jag gå och slagga, det har varit en lång och regnig dag, hoppas vädret blir bättre i morgon. Annars är det nog dax för matte att sy ett regntäcke åt mig och brorsan, man blir så jädrans blöt om ryggen i detta hällregn.


Nattis taxkramisar.

Av Felix och Inga-Lill - 4 augusti 2009 22:39

Peps gillade mattes sandaler, hon hann bara ställa ifrån sig skorna, så hamnade missen i dem. Gnuggandes sina kinder och öron, på remmarna. Matte förstod ingenting, hon har aldrig gjort så förr. Det är en rolig katt för hon kommer emot de främmande som kommer innanför dörren och hälsar dem välkommna. Vi har bott där tidigare men både jag och brorsan samt de båda katterna blev så stressade när vi var på besök, så det funkade inget vidare. Katter måste vara vana hundar och hundar måste vara vana katter, för att det ska funka.


Taxkramisar.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards