Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 29 januari 2010

Sista ettan för idag!

Av Felix och Inga-Lill - 29 januari 2010 22:42

Måste bara berätta nu när vi var ut på sista vändan för kvällen så stod det en horntossa nedanför vår gräsmatta, bara 20 meter från oss. Det hade nog varit häftigare om vi sett henne men vi hade bråttom och husse den fisknölen tala inte om vad han pratade med förrän vi kom in. Då ville jag ut bums igen men husse sa att nu var det bra, nu skulle vi gå och sova. Vem fasen kan sova när det smyger en älg runt huset. Matte har oxå tittat på älgen men det är för mörkt att fota henne och matte vill inte skrämma slag på tossan med blixten. Då är det noga minsann men när hon blixtrar i våra nyllen då är det en helt annan sak, fy bubblan. Nu ska vi i alla fall gå och slagga, vi drömmer nog om horntossor i natt.


Taxkramisar.

 
ANNONS
 
Aamor

Aamor

30 januari 2010 09:09

Så taskigt att inte berätta för er när ni nu var ute!
Ni får spåra dom nu på morgonen i stället.

Ha de´

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Lillen

Lillen

30 januari 2010 10:53

Har ni legat på helspänn i natt ?? Det skulle jag ha gjort , inte för att jag ids jag älgar , men för spänningen att ha dem inpå knuten *viftar på svansen*
Jasså , ja då vet jag vad knäppkorv är *viftar på svansen*
Det är inte lätt då man har en matte som äter kanin mat , men husse husse brukar värma sig en "knäppkorv" ibland och då brukar jag få smaka , det är betydligt godare än mattes kanin mat , sådan mat är inte gjord för hundar *viftar på svansen*
Önskar en en mysig lördag och en fortsatt trevlig helg tillsammans med ern go´a familj , nospussar från mig och varm kramar från min knasiga matte *viftar på svansen*

http://maxmax.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

malte o snoken

30 januari 2010 10:58

däremot undrar man ju va en horntossa är...rådjur?

 
Maria

Maria

30 januari 2010 12:32

Det var taskigt gjort tycker jag, det hade väl varit roligare att få jag lite innan man gick och la sig. Ha det så bra så länge

http://mrbamse.bloggagratis.se

 
Milton

Milton

30 januari 2010 15:29

Horntossa ??????????? ja men det är ju älg. hi fick jag lära mig nu, men jagar man älg med tax ;;;;;;; fråga ifrån en tax som aldrig jagar. ??? kramis till er ifrån Milton


http://tzxenmilton

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan himmel och jord med Blogkeen
Följ Mellan himmel och jord med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se