Mellan himmel och jord

Alla inlägg under januari 2010

Av Felix och Inga-Lill - 5 januari 2010 16:07

har husse hämtat på posten idag, det måste vara till oss taxar, kan inte se vem som annars skulle behöva ha så stora paket. Det är drygt 120 cm långt och en meter högt med taxmått mätt, jag gissar på en jätteknopplåda, ska bli skönt det behövs verkligen.


Jag hör av mig när jag vet vad det innehåller, så får ni veta oxå. Stort tack till alla som bidragit till det nedbrunna katthemmet, litet bidrag bättre än inget alls.


Taxkramisar från er vän Hillman.

ANNONS
Av Felix och Inga-Lill - 4 januari 2010 22:58

Vi har ett behjärtansvärt ämne att ta upp i kväll. Som ni kanske vet så har katthemmet Kompis brunnit ned och nu behöver de all hjälp de kan få. Katthemmet drivs i privat regi och de behöver pengar men även saker så de kan få gång på det igen, många katter brändes inne men flera har överlevt, några vårdas på djursjukhus för svåra brännskador och andra har sprungit till skogs. Fällor har satts upp och de hoppas att hitta dem innan de fryser ihjäl, nu behöver hemmet hjälp så därför lägger jag nu ut postgironummret. Nedanstående text har jag snott hos Wikipedia, du finner länken till hennes hemsida på min (vår) sida. Annars kan du läsa om händelsen på dt.se Pias blogg http://www.dt.se/blogg/piasblogg/article267719.ece


Du kan stödja Katthemmet Kompis med penninggåvor via föreningens Plusgirokonto 35 74 82-9

 

Hoppas att någon kan hjälpa till för det behövs, jag borde lagt ut det här förut men bättre sent än aldrig.


Taxkramisar från er vän Hillman

ANNONS
Av Felix och Inga-Lill - 4 januari 2010 13:31

att man får sova ifred i det här huset, när matte hade den goda smaken att placera mig på en stol framför brasan så kommer husse fram med den där förhatliga kameran. Först tog husse massor av bilder, naturligtvis med blixt men inget blev bra, sen kommer lillhusse och tar över och då blir det lite ordning, jag slapp blixten. Ni ska inte tro att det blev bara en bild, nej då en hel hög innan det var en som blev bra och jag som bara försökte att sova en stund i värmen.

  

Här är resultatet, men jag är inte glad trots att jag ligger perfekt i värmen från brasan men jag blev ju störd hela tiden. Strax efter att den här bilden togs, så bestämde jag mig för att hoppa ner, ingen idé att ligga framför brasan och gotta sig när man ändå inte får vara ifred. Jag föredrar knopplådan under köksbordet för dit kryper i alla fall ingen med kamera, skulle vara matte då för henne kan man aldrig lita på.


Taxkramisar från en mycket störd Illerson.

Av Felix och Inga-Lill - 4 januari 2010 11:31

Idag var det griskyla igen, minus 23,5 på morgonen men nu är solen uppe så det är bara 19,5 minus naturligtvis. Husse eldar i kaminen så inne är det varmt och gott. Så fort den där tjejen i granngården kommer hit så är det kallt, vi hinner inte nosa alls förrän vi fryser ihop totalt. Husse fick lov att bära in mig för när jag blir frysen då kan jag inte gå alls.


Vi hörs senare för matte har inte tid nu.


Taxkramisar från en mycket frusen Hillman.

Av Felix och Inga-Lill - 3 januari 2010 15:43

Så här trötta är vi idag, ingen av oss orkar göra något speciellt, trots att det har kommit hit folk i grannstugan som har en jättesöt tik med sig. En liten dansk/svensk gårdshund, som vi kände doften av redan igår kväll. Idag har vi lyckats lura husse att vi bara måste gå ut och inne är det bara jag (Hillman) som har ätit men jag visslar högljutt i stället.

  

Här ser du oss slappa, en konstig tax sa matte med huvud i båda änderna, hihi nu matte har du varit lustig nu kan du vara tyst och låta oss gå ut och snosa lite mera.


Taxkramisar från era vänner Hillman och Illerson.

Av Felix och Inga-Lill - 1 januari 2010 20:21

Vi har haft främmande idag, jag skötte mig exemplariskt sa matte. Det var en liten flicka med som var på golvet och lekte med mig och jag var så försiktig och duktig. Annars far du fram som en bulldozer sa matte men idag var du riktigt duktig vovve, jag undar om hon inte menar tax. Klart att man är försiktig när den kommer småbarn på besök, då kan man ju inte bete sig som en sån där dozer heller.


I morgon kommer mattes stora valpar, det kommer att bli väldans kul, så i morgon så kommer vi inte att ha tid med det här bloggandet, så vi ska ut nu en sväng för att se vad ni haft för er.


Taxkramisar från er vän Hillman.

Av Felix och Inga-Lill - 1 januari 2010 10:55

Jaha, då skriver vi 2010 idag då med årets första inlägg, här är det inte så kallt bara minus 11,5 då klarar vi av det som behövs alla ettor och tvåor gjorda på morgonrundan.


Jag måste bara berätta vad gottigt det var med älgfilé, mums filibabba det godaste vi ätit på länge. Matte stekte många bitar åt oss som hon inte kryddade alls.


Illerson har ordet:

Ja, jag måste bara ta bladet från munnen och protestera lite. Igår fick vi den här smarriga filén och det var gudomligt gott men i min smak på tok för lite. Sen hade matte den dåliga smaken att ge oss hundkulor efter att vi ätit upp våra filé bitar. Hur kan hon vara så tokig när det fanns filé kvar, visserligen kryddad men det hade vi klarat av som ingenting. När hon satte skålen framför min nos, så röck jag till, kändes som att bli stucken av en geting. Det luktade allt annat än filé och med min känsliga nos så tyckte jag mest att det osade skit i jämförelse menar jag.


Ni ska inte tro att jag åt den där förhatliga taxkäket, nej jag ville helt enkelt inte förstöra smaken av filén. Vi fick naturligtvis inge mera filé, så jag gick och la mig och struntade fullkomligt i att fira nyår, tyckte inte det var mycket att fira. Speciellt som inte matte förstod att vi ville ha mera filé och inga taxkulor, det är väl i alla fall bara nyår en gång per år. Sen vaknade jag ett par timmar senare och var ut och gjorde kvällsrundan, efter den får vi alltid våra kvällskorameller som består av frolic.  Hillman hade naturligtvis varit vaken och smakat ostkrokar och annat gottigt men ni ska inte tro att jag smutsar ner näsan med vad som helst och inte är jag mutbar heller med annat än filé.


Nu får vi ta till orda båda två:


Det sköts mycket fyrsprakeri men mest hördes smällar från fjället och vi brydde oss inte om det alls. Grannarna sköt av fyrsprakeri men vi låg kvar, jag (Hillman) fick ostepops varje gång det small och då kan man ju inte bry sig. Tycker att de kunde skjutit flera raketer för då fick jag flera ostepopar.


God fortsättning och ha nu era mattar samt hussar till det de ska vara till för, serva er och inget annat.


Taxkramisar från era vänner Hillman och Illerson.Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan himmel och jord med Blogkeen
Följ Mellan himmel och jord med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se