Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 18 februari 2010

Lönsamt!

Av Felix och Inga-Lill - 18 februari 2010 10:23

Tiggeri lönar sig så naturligtvis så fick vi smaka macka med husse, smörgåsar med leverståhej är inte fel men som vanligt så fick vi alldeles för lite. Igår kväll gjorde matte en sockerkaka med rivet apelsinskal och hackad blockchoklad i, vi fick pyttebitar bara för att vi inte skulle få för mycket choklad. Gottigt var det i alla fall, sen fick vi frolicar i stället.


Idag är den minus 8,5 grader och snöar lite lätt men det är nog bara för att det skulle snöa i hela Hedmark kommune, nu pratar vi Norge, det vädret stämmer bättre in på våran väderlek  än svenskvädret gör.  Egentligen inte så konstigt om man betänker att vi har ca 500 m till norsk gränsen, om man går gent genom skogen.


Igår hade matte huvubonk men idag ser hon ut att må lite bättre men då har husse fått det i stället. Vi får se om det blir någon promenix idag men det får vädret avgöra, blir det kallare så får det nog anstå till en dag med lite sol. Hoppas att ni bloggare runt om i landet och Paris har det bra och får gå många promenixar.


Taxkramisar från er vän Hillman.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Malte o Snoken

18 februari 2010 13:49

hoppas matte mår bättre nu! huvudbonk är inge kul! leverståhej är roligare!
här ska komma snöoväder i em o matten ska ut med bilen, hon längtar inte... det ska komma ett på lördag oxxå har de lovat... det löftet behöver de ej hålla!
här har kommit upp någon slags lökväxt vid husknuten, sknasfibblor tror matte att det är för de förstår inte att det är snö o kallt!!
slafsorama

 
Aamor

Aamor

18 februari 2010 18:00

Visst får man alltid för lite av människornas mat! Huvudbonk som smittar? Inte bra.
Hos oss har det snöat för fullt sen 14.30

Ni förstår att vi Shih Tzuer har skippat mittbenan på huvudet för där har vi ju tofs så vi fick flytta ner den på ryggen istället, hihi.

Ha de´

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Ludde

Ludde

19 februari 2010 00:22

Mmmm, macka med palevertjhej! Har bara fått kulor med leversås för att dom är oroliga för min mage. En enda Markies fick jag också. INTE roligt... Taxkramar!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Malte o Snoken

19 februari 2010 11:14

fått nå ståhej idag? här har varit ståhej om annat idag. Tass-ståhej.
slafs

 
Milton

Milton

19 februari 2010 12:59

Promenaden idag var inte så skön, kallt som tusan och blåst men vi var ute i en timme, sen fort upp i soffan och gosa ner sig under filten. Skönt att mattes huvud inte bonkar idag , ha det gott alla Taxgos Milton

http://taxenmilton

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan himmel och jord med Blogkeen
Följ Mellan himmel och jord med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se