Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 7 juli 2010

Bilder från helgen!

Av Felix och Inga-Lill - 7 juli 2010 10:44

  

Ovanför den här platsen campade vi, härligt väder men ack så varmt och inte fick vi bada här för det satt skyltar överallt med hundförbud. De hade i alla fall inrättat en dusch för hundar, på baksidan av ett hus satt en kran med en slangstump på och där spolade matte och husse av oss flera gånger. Tyvärr ingen bild på det, för matte kunde inte fota samtidigt som hon höll mig på plats under duschen.


  

Det är lite för trångt för att busa i husvagnen men rätt skönt för vi fick sova med matte och husse.

  

När vi var in till Västerås för att husse skulle handla på ett gubbdagis, så var det alldeles för varmt. 37,5 plus i skuggan, puh då var det skönt att komma ner till vattnet. Här var det massor av fina båtar och det fanns en annan bra sak oxå.

  

Den här skylten, då vet vi vad som vankas mumselimums.

   

Här matas Illerson med glass, vi fick två strutar ja en var förstås, matte åt upp skalet och vi fick glassen. Det var så gott i värmen och vi fick sitta med vid uteserveringen. Härligt väder och massor med jyckar i flytväst, för de åkte båt.

  

Här har vi span på något spännande, tusan oxå att man ska sitta fast i snöret, annars hade det kunnat blir riktigt livat.

  

Det var de här pippisarna som vi spanade på, en hel andfamilj men vilka sorts änder det är visste inte matte kanske nån av er bloggkompisar som vet.


Vi hade i alla fall en helt ljuvlig helg och vi träffade mattes alla valpar med sina sambos och vi har ätit massor av gott. Inte sån där äcklig hundmat utan mera delikatesser, hundkäk är inte gott när det är så varmt, glass har vi fått varje dag så vi kan inte klaga och frolic för det går faktiskt att äta fast det är varmt. Värmen höll i sig även under nätterna så vi satt mest i skuggen eller var på promenix där det var svalare, efter duschen så kunde vi gå lite längre. Det enda dumma  var alla dessa stickmyggisar som dök upp på kvällarna, men husse hade bot för dem, han spelade tennis med dem så de fräste ihop till en torr hög.


  

Här var vi på hemresa, vi brukar stanna här vid Malingarna, rekommenderas varmt till alla semesterfarare, det är en ås som ligger mellan dessa sjöar, så det finns vatten på båda sidor. Gott om skugga, för varma doggar och det finns bord så man kan sitta och äta om man vill.


Idag har matte full användning för pigan i tvättstugan, den fick bekänna färg igår med men nu ska det snart vara klart, så vi kan få rå om matte lite mera och få hjälp med att hälsa på er goa bloggvänner runt om i landet och utrikes med för den delen.


Taxkramisar från era vänner Hillman och Illerson

 
 
virrmaja

virrmaja

7 juli 2010 16:58

Galet att inte hundar får bada .. många hundar är renare än vissa människor.. Vi har ett särskilt hundbad här:) Så störtskönt!
Kram Jam o Spinn

http://www.metrobloggen.se/virrmaja

 
Aamor

Aamor

7 juli 2010 17:59

Snacka om att ha varit på en härlig tripp. Ni har verkligen njutit och det är rätt.
Känns bra att ha alla samlade på liten yta så man kan ha stenkoll på alla!

Ha de´

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Sigge

Sigge

7 juli 2010 20:10

Jaså ni har varit i det där Västerås.
Änderna tycker matte ser ut som gäss.
Jag skulle gärna ta eran svala temeratur.
Både jag och matte är utleda på hettan och torkan.
Får nog ta ett allvarligt snack med Lottas matte.
Hon har ju stenkoll på vädret, men nyss stod människan i min TV och babblade om mer värme!

http://svamphunden.bloggplatsen.se

 
Ludde

Ludde

8 juli 2010 23:25

Kul att ni har fått åka ned till värmen ett tag. Fånigt med hundförbud på badplatserna. Borde inte vara hundförbud någonstans...

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards