Mellan himmel och jord

Alla inlägg under juli 2010

Av Felix och Inga-Lill - 6 juli 2010 07:41

nästan i alla fall men nu har Åskar lovat att komma och vi som har en massa bilder som ska in. Husse han har idéer han, vi drog iväg till Västerås i fredags morse och kom tillbaka igår kväll. Så nu har jag mycket att berätta men det får nog vänta tills i morrn, för den där jädrans Åskar skulle komma hit. Vi får se om jag hinner ut och se vad ni haft för er, men håll ut bloggvänner bilderna kommer så fort som matte hinner lägga in dem.


Taxkramisar från er vän Hillman, Illerson hälsar så gott.

Av Felix och Inga-Lill - 2 juli 2010 07:37

Matte har lite för mycket att göra några dagar framöver så nu kommer inte vi att få hjälp med bloggen och som ni vet så klarar vi inte av tangentbordet, tassarna ni vet. Hoppas att ni har det bra i värmen runt om i landet här blir det nog rekordvarmt så vi får väl ligga i skuggan och mysa. Vermaturen är redan uppe på 12,9 plussisar.


Varma taxkramisar från era vänner Hillman och Illerson.

Av Felix och Inga-Lill - 1 juli 2010 10:18

Hej, på er ja vi har inte haft sidomester utan här har åskvarningarna avlöst varandra och då startar inte matte någon dator, vi har hunnit med lite besök ute hos er go vänner men rätt matte har ofta fått göra avbrott mitt i våra besök, för den där jädrans Åskar. Den här gången har han bara lurats och inte kommit på något riktigt besök men mullrat runt omkring  har han. Matte som är vis av erfarenhet har ryckt ut alla kablar i huset, till husses stora förtret, fast matte sa till husse att vem tusan muttrar mest när det går sönder. Ja, ja mänskligt tråk finns det gott om.


Igår gjorde vi en liten lätt tripp på 26 mil, vi var till Mora och shoppade, vi fick naturligtvis passa bilen men vi fick gå ut och gå på ett mysigt ställe och som det luktade där.

  

Här är utsikten från den platsen, synd att det var så brant ned till vattnet och på de andra ställena var det massor av sankmark så vi kunde inte ta oss ned till sjön. Det hade nog blivit bada av om det gått att komma ned, så matte tyckte nog att det var bra att vi inte lyckades.

  

Här står jag och kollar läget, dofterna som slog emot mig var ljuvliga, fanns säkert en och annan löptik, tillminstingens trodde matte det som vi lät. Illerson fastnade inte ens på bilden för han stod inte stilla en sekund, utan for runt med husse i andra änden på snöret som ett skållat troll.

  

Matte och blommor är något speciellt men de luktade gott det kan jag intyga, det var vilda rosor för det fanns ingen plantering utan de växte i en skogsbacke. Vi brukar stanna på den här platsen men vi brukar inte få promenixa där för jämt när vi stannat så har det alltid kommit flera husvagnar eller så har det kommit massor av ryttare till häst och eftersom vi storskäller på hästar så har det inte funkat. Igår kom det ingen alls så vi kunde promenixa i lugna och ro, fanns massor med gottiga dofter att snosa på. Jag fastnade med snoken i ett busksnår, där luktade det jättegott men vad det var är min lilla hemlis.


Hoppas att ni haft sköna dagar ni med trots det myckna regnandet här och var, nu ska jag ut för att se vad ni haft för er, sen vi var ute sist, sen får matte säga va hon vill. Mänskliga tråksaker får hon ägna sig åt senare, för nu är jag väldans nufiken.


Taxkramisar i mängd från Hillman, brorsan är i drömmarnas värld säkert nån katt han jagar.

Av Felix och Inga-Lill - 1 juli 2010 10:15

  

Så här trötta blev vi efter maten på missömmeraftonen, då slaggade jag omkull och matte var naturligtvis inte sen att föreviga min skönhetesömn.


  

Ni ska inte tro att jag blev glad av att bli väckt med en blixt, jag som sov så gottigt och då kommer den där jädrans grunkan fram och poff så är man vaken, fismatte det ska du få för.


Taxkramisar från era vänner Hillman och Illerson

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards