Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2010

Långtur igår!

Av Felix och Inga-Lill - 22 augusti 2010 12:02

Igår var vi på långtur igen, ända ner till Dala-Järna som är ett mysigt ställe i Västra delen av Dalarna. Naturligtvis inga bilder för husse tog oss på promenix och va man än kan säga om husse så inte fotar han medans han promenixar. Det är nog som matte säger karlar har inte simultantförmåga eller va det heter. Inte fick vi träffa Jana heller som blivit nordisk champinjon i spårning, hon vann för andra året i rad, denna gång i Norge. Fismatte släppte inte ut oss men hon bjöd Jana på vårat godis, har ni hört på tusan. Massor av trevliga tvåbeningar var det där i alla fall och de tyckte att vi var söta och att vi inte alls såg så gamla ut, där hör ni go vänner vi ser yngre ut än våra 14 år var.


Idag skiner solen och det är ett välkommet tillskott till allt det myckna regnandet. Fast det är växlande molnighet men bara det håller uppe så är vi glada. Matte har lite stryktvätt att ta reda på sen ska vi ut och åka bil igen, fast bara in på näset en sväng, för matte handlade med tai-godis igår som en kusin beställt. Det är inget för oss taxar, ingefärs-godis alldeles för starkt för våra taxmagar.


Taxkramisar till alla goa bloggare.

 
 
Rudi

Rudi

22 augusti 2010 12:35

Men oj, är ni så rysligt gamla? Det hade jag inte klart för mig! Då får man nästan bocka och ta av mössan när man hälsar på er då:-)
Den där polarn som blivit nordisk champinjon i spårning skulle jag vilja träffa eftersom jag har som mål att bli jordisk champinjon i samma sak så småningom. Han har nog bra tips att ge ut! Ha en fin söndag nu!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Sigge

Sigge

22 augusti 2010 17:11

Bra att ni uppmärksammar virrigheter.
Land ska finnas i butik FREDAG 27 augusti.
Hon som har gjort intervjun med mej sa att den ska skickas till mej och matte, hoppas jag för vårt skitkonsum säljer den inte utan vi måste till Flen eller Eskilstuna för att få tag på den.

http://svamphunden.bloggplatsen.se

 
Aamor

Aamor

22 augusti 2010 17:48

Vad trevligt ni haft men de var bra fräckt att matte att bjuda bort ert godis och så fick ni inte ens snacka med tjejen.
Klart ni ser unga ut, man är ju inte äldre än vad man känner sig som säger matte, ibland 90 ibland 20 och någon enstaka gång känner hon sig i rätt ålder, hihi!

Ha de´

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Berith

Berith

23 augusti 2010 08:03

Godmorgon grabbar =)
Oj vilken långtur ...ni får göra långturer lite nu och då , så även om ni måste stanna hemma i hemmets lugna vrå någon gång ,kan det ju inte vara så farligt , sen så har ni ju lillhusse ni måste passa , då matte och husse är ute på vift och "kommer strax" ;))
Vissa saker ska man passa sig för att äta , annars lir det rally i magen ;))
Önskar er och eran go´a matte en bra dag , varma kramar =)

http://maxmax.bloggplatsen.se

 
Ludde

Ludde

24 augusti 2010 22:35

Näe, det där med brist på simultantförmåga känner vi till. Försöker husse att gå och vissla samtidigt, ramlar han nästan omkull. Låter fel att ge bort erat godis och sedan köpa godis ni inte får äta. Ni borde åtminstone fått träffa Jana... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards