Mellan himmel och jord

Alla inlägg under september 2010

Av Felix och Inga-Lill - 2 september 2010 13:03

Vi smakade med matte av den goda laxen, men sen fick vi en egen filé att dela på, plus vårat taxkäk förstås. Under kvällen åt tvåbeningarna glass men det ansåg matte var för sött, så vi fick bara ytterst lite. Sen fick vi pannkisar till fikat i stället. Så vi bryr oss föga om vad alla förståsigpåare säger vi äter som vi alltid gjort.


Idag skiner solen men det blåser fasligt och det var kallt i natt, minus 2 i morse när vi gjorde första rundan. Jisch, snart är den kalla årstiden här, men matte har lovat att hon ska köpa en jacka åt mig med, för gamla hundar kan inte hålla värmen lika bra som de unga. Jag tror inte att jag behöver någon, för jag har redan lagt mig till med världens vinterpäls, kanske känner jag på mig att det blir kallt i år igen.


En hälsning till Niunia, ni har tagit bort er blogg inte bara lösenordsskyddat den, så nu får ni en hälsning här i stället. För när man söker på er blogg så svarar det att den inte finns längre. Det kanske hade varit bättre att ni fått godkänna allt som kommenteras på bloggen, för det har matte och det funkar jättefint.


Taxkramisar från er vän Hillman.

Av Felix och Inga-Lill - 1 september 2010 13:20

Detta är till någon som kallar sig "Äldre tax", (se kommentar förra inlägget) prexis som om vi inte skulle vara det då. Tycker ni att 14 år är ungdom, nej det tycker inte vi, faktiskt så är vi 14 år och 3 månader. Sen det här med tvåbensmat- och  godis, det har mattes alla hundar ätit och de har blivit gamla. Den första jycken blev nästan 15 år, såna hundar lever max till 12 år. Taxtiken Kickan blev nästan 14 år men fick tumörer, detta hade inget med maten att göra utan snarare att hon aldrig fick valpar. Den andra taxtiken blev inte så gammal men det rådde heller inte matte för då hon var sjuk när hon kom till oss vid 4 års ålder, hon blev trots sjukdom 7 år. En tax dränkte sig under jakt, vid 3 års ålder kan heller inte belasta mattes sätt att utfordra.


Phu, ni som vill skriva här får gärna göra det och det ni tycker står för er, obs vissa kommentarer sorterar matte bort då de har en massa hat i sig och de får inte kommentera  på vår blogg. Sen undrar vi vicket godis som menas, vi äter inte choklad och sega råttor prexis, utan hembakad sockerkaka ibland får vi bullar men då är det inget socker på dem. Vi äter trots allt hundmat, riktigt bra hundfoder som är speciellt för tax, dyrt ska det va om det ska duga åt oss bortskämda  älskade taxar.


Här händer inget speciellt, för vi får inte vara med och hjälpa husse och det är han som är ute och grejar. Vi försökte smita ner till husse men det gick inte matte med på så nu är vi här i stället för att försöka utröna lite smått och gott. Idag har matte tagit upp lax till middag, vi bespetsar oss naturligtvis på smakprov. Solen skiner av och till, det kommer vita molna som skymmer den ibland men det är ingen högre värme ute, fast man får vara glad för det lilla.


Taxkramisar från två gamla bröder.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards