Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 19 november 2010

Sol och kallt!

Av Felix och Inga-Lill - 19 november 2010 12:56

Jag vet att det låter som vi bara gnäller om kylan men i morse var det drygt 20 minus, så vi var snabba när vi skulle göra våra ettor på morron.


Nu till allvarligare saker, husse packade sin väska igår eftermidda och vi började på att känna oss lite olustiga. Sen det som var ännu konstifikare var att han la sig i sängen när klockan bara var halv sju, va nu då är han sjuker eller .... Nä, han kom upp flera gånger och såg inte alls sjuker ut. Sen i natt så var han bara borta, när vi låg och sov så passade han på att smita. Uhuyuyl, så låter vi och nyy, nyy husse du får inte smita när vi sover men när vi kom ut så var bilen oxå borta, fy attan.  Han skulle på nåt möte, blir väl nattmangling då, hihi.


Jaha, då var vi själva hemma och inte känns det bättre av att matte och Lill-husse är hemma, husse fattas oss. Fast vi längtar inte ihjäl oss, för vi käkade frulle i morse utan nåt krångel alls om man bortser från brorsans egenhet att ha en mjukishund som sällskap mens han äter, hihi.


Ni får ha härligt fredagsmys i kväll, för det ska vi ha ihop med matte och Lill-husse.


Taxkramisar från två frösna brorsor.

 
 
Rudi

Rudi

19 november 2010 15:48

Men vart kan hussen ha tagit vägen?!? Vilket mysterium! Ni kan ju inte gå ut och spåra i den svinkylan heller. Bara att vängta ut honom då! Han får nog hemlängtan snart efter taxarna!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Aamor

Aamor

19 november 2010 18:22

Gäller att vara snabb vid så många minus för annars fryser strålen så ni får bryta av den.
Vilken taskig en som smiter på det viset och att ni sen inte vaknade när han stack. Men det är ju tur att ni inte matvägrar också, ah ni vet att han dyker upp igen.

Ha de´

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Ludde

Ludde

19 november 2010 23:38

Va! Mjukishund, när han har DIG! Jag menar inte att DU är en mjukishund. Bara att du är MYCKET BÄTTRE än en mjukishund... Kramisar!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

20 november 2010 00:18

Tycker inte man bara klagar om det är -20grader ute. Det är verkligen SUPER KALLT då :(

Hoppas eran husse kommer hem snart igen då, men nog var det taskigt att bara smita iväg utan att säha nått till er.

Ha en bra lördag :)

http://heratorpetsvinja.webs.com

 
Edith

Edith

20 november 2010 16:48

Hej taxkillar, fy farao vad kallt ni har. Jag tror jag får skicka lite av min goa och tjocka päls till er så ni håller värmen. Hos mig har det också varit lite grinigt väder idag. Regnigt och bara 6 grader. Det är kallt för att vara här. Ha' det så bra!

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Kasper

Kasper

20 november 2010 21:11

Fy för tusan va kallt ni har. Det är sånt som får oss veklingar lite söderut att bara VÄGRA det mesta. Inte ens en katt vill gå ut... Men ni är förstår härdade tuffingar där uppe - rena ståltaxarna! :)

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

 
marta

marta

20 november 2010 22:02

Ingen väder för taxar, va? Niunia har någon slags autoimmunledsjukdomen, alltså hennes egen kropp skickar fel signaler och stöter bort hennes leder..

jag välkomnar till oss på höst- och hästbilder :)

http://hundtrio.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards