Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 30 november 2010

Jihi blopudding!

Av Felix och Inga-Lill - 30 november 2010 14:56

Idag blir det blopudding, jihi det är bland det bästa jag vet, passar bra en sån här dag med solskrutt och allt. Vi ligger inne och gottar oss framför kaminen, den prytteln är gosig, värmer mycke mera än matte gör, hihi. I morse var det minus 26, då gäller det att vara snabb med ettorna, annars kan man få lov att bryta av, hihi.


Nu i skrivandes stund är det minus 22, så det blir nog lite kallare i natt, matte gissar på 30 till i morrn, hoppas att hon har fel. Husse har vart till butiken och handlad lite gottigt så nu gäller det att lägga in sötstöten, ja den där tiggblicken med tillhörande attribut som tasskrafs, tassmäll, huvudet på sned öronen utåt sträck, sitta fint och veva tassar, ja ni vet. Det gäller att ligga i om man ska få smaka nån blopudding, hihi.


Hoppsa att ni inte har det lika griskallt runt om i landet, för dä ä inge kuligt, vi ska ha snö men kylan kan de ha kvar i Sibirien.


Taxkramisar från två tiggetaxar.

 
 
Rudi

Rudi

30 november 2010 15:15

Men hujedamej, så kallt ni har brorsorna! Då förstår jag att ni ligger innen framför brasan och mumsar blodpudding i stället för att motionera i snön!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Ludde

Ludde

30 november 2010 15:17

Fy attsingen så kallt. Undrar om jag skulle trivas med den kylan? Förmodligen inte. Ni har inte funderat på att åka och hälsa på Edith? Man kanske kan stanna till påsk eller så? Hela flocken funderar på att åka ner och "överraska"... VARMA kramisar!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Aamor

Aamor

30 november 2010 17:54

Det är i kallaste laget, vi har haft runt -10 plus blåst så här har också varit kyligt.
Använd alla era konster så tror jag att ingen kan motstå er och massor av gottigt hamnar i munnen.

Ha de´

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

30 november 2010 20:23

Men hu vad kallt ni har hos er :( Förstår verkligen att ni är snabba när ni går ut. Har ni inga täcken på er så ni slipper att frysa. Ni får be eran matte att göra några tofflor åt er så ni inte fryser om era fötter.

Här är det ca -10 grader och det känns kallt det, fast om man jämför med era grader är det ju rena sommar värmen här ;)

http://heratorpetsvinja.webs.com

 
Kasper

Kasper

30 november 2010 21:26

Nej men huvaligen, så kallt!! Några dar förra vintern var det så här med, men där jag bor tycker vi att -15 är alldeles hemskt kallt!
Då fryser matte.
Blodpudding - va gott! Tack för tipset! Ska be matte lägga till det på handlingslistan som hon ska göra klar tills i morgon.

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

 
Berith

Berith

1 december 2010 06:54

Godmorgon grabbar :))
Jisses så kallt ni har , vilken tur att ni har en kamin att ligga och värma er vid :))
Blodpudding....nja , det får nog allt vara för min del ...men "Lillen" han älskade blodpudding ,
o vad jag saknar min sora lurviga "Lillen" ...
Önskar er en bra dag , varma kramar till er och eran go´a matte !! :))

http://maxmax.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards