Mellan himmel och jord

Alla inlägg under december 2010

Av Felix och Inga-Lill - 3 december 2010 12:32

Idag var det bara minus 23,5 när vi var ute på morgonvändan, nu är det bara minus 17,7, rena mildvädret, hihi. Igår kväll var matte putslustig, hon fota oss när vi sov, ytterst fräckt.

 Så här ligger jag och snusar, filt under och filt över sover bäst då, om ni tittar riktigt noga så ser ni att jag sover med lite öppna ögon, hihi.

   Här ligger brorsan nedbäddad han är en värmesökande robot, där det är varmt ligger han och gottar sig. Som ni ser så har han dåligt med päls på sina öron, så därför är han extra frösen. Trots att han har täcke när han går ut så hjälps det inte, stackarn han kunde få lite av mig som har gott om pälsvaran, hihi.


Nu vill vi önska alla en trevlig 2:a advent, vi kommer att ta helgpaus, för matte är upptagen med andra saker. Tvåbeningarna är lite påställda i dessa tider, men vi hörs nästa vecka. Nu ska vi försöka med att titta in till er och se vad ni pysslat med.


Taxkramisar i mängd till alla goa bloggare.

Av Felix och Inga-Lill - 2 december 2010 18:41

Finns inte så mycket att skriva om, för här händer ingentingken bara griskallt, i morse 29 minus, sen blev det inte varmare än 20 minus under dagen,  just nu är det nästan minus 26 grader. Vi känner inte för att vara ute, utan stannar inne vid brasan och gottar oss. Matte har bjussat på pannkisar idag, tvåbeningarna åt soppa med ostmacka först, sen pannkisar med sylt. Vi fick ostmacka och sen pannkisar utan sylt, för matte säger att det är för sött, humf. 


Nu ska vi snart sträcka ut oss på soffan, för vi har varit ute och besökt alla goa bloggare, finns visst ett par kvar men vi hinner nog med det. i morrn är det sista vardagen innan helgen, vart tog den här veckan vägen egenteligen, nån som vet? Om ni kommer på det så kan ni väl skriva en snutt om vart veckan har gått, för vi tycker att det försvunnit totalt, har med åldern att göra säger matte men vi tror att nån snott den, hihi.


Taxkramisar.


Av Felix och Inga-Lill - 1 december 2010 13:05

Minus 27 i morse, åh vicken griskyla, jag och brorsan vill verkligen flytta till ett varmare ställe. Hinner knappt ut innan vi måste in igen, för tassarna försvinner direkt. Det där med täcke har vi provat, brorsan fick ett så fint täcke men han drog in båda framtassarna och stod på öronen, funkade inte alls så matte fick sy om det. Han gillar inte täcke och skor är inte att tänka på för då kan vi inte gå alls, hihi.


Det hände en olycka idag, jag var ut och gjorde nr 2 men blev så frösen så det funkade inte riktigt, utan ett par kottar trillade på golvet när jag kom in i värmen, usch va jag skämdes för något sådant har jag inte gjort sen jag var valp. Matte har lovat att sy ett täcke till mig med, för hon har förstått att även jag fryser trots min stora tjocka päls. Fast hur den ska funka på mig har hon inte räknat ut, när jag fick strut av vetten, så rusade jag runt, runt baklänges, så matten fick kasta sig över mig för att få av mig struten. Ja, jag trodde tillminstingen att de tänkte ta livet av mig, va skulle jag tro på den tiden var de ogenomskinliga, det var väldigt traumatiskt.


Måste bara berätta vad Illerson gjorde när han fick smaka rå blopudding i går, jag kände direkt vad det var men brorsan drog upp läppen, blev glapp i truten och såg ut som går det där verkligen att äta. Då måste jag bara närma mig och vips så slök han sin bit, ifall jag skulle få för mig att norpa den, hade jag inte alls tänkt, bara nosa lite och se om det möjligtvis var någe gale med den biten han fick, hihi.


Taxkramisar från två djupfrysta brorsor!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards