Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 30 januari 2011

Återhämtning!

Av Felix och Inga-Lill - 30 januari 2011 10:46

Jaha, nu har man återhämtat sig från stängningsgrejen men vad värre var att på natten mot lördag kom hussen hem kl 02.00, sen skulle han berätta vad han gjort så vi kom inte i säng förrän normala människor går upp. Gissa om det blev en dag i slöhetens tecken under hela gårdagen. Matte bara gäspade och var för trött för att blogga, för trött för att läsa, för trött för allt och inte blev det nån värme heller fast hussen borde haft med sig lite värme från Söderhamn, för där var det bara en minusgrad. Tvi attan här var det 16 minusar, då blir backen så där griskall och det ekar när man går på snön. Matte och jag tänkte gå en liten promenix under gårdagen men det sket sig, för mina tassar kände fortfarande griskylan och jag tappade bort bakbenen.


Idag skulle det vara sol och bara ett par minusar, mulet och 10 minus var det. Tänk även en blind höna brukar hitta ett korn, men det lyckas inte SMHI med, sa matte. De där gubbarna på tv lovad fint väder här idag, har vi inte sett röken av. Så det blir nog en dag på soffan idag med om det inte värmer upp mer än vad vi har nu.


Hoppsa att ni haft det braigt runt om i vårt avlånga land och inte råkat ut för lurisar. För det försökte Illerson med idag, han såg att grinden inte var stängd in till sovrummet och då var han där direkt men matte kom i hasorna på honom så det var jussom kört. Hördu du din lurikus sa matte, där ska du inte in och rota runt. Illerson har blivit en riktig rotnisse som gillar att filosofa runt där han inte ska vara, hihi.


Taxkramisar i mängd. 

 
 
Edith

Edith

30 januari 2011 11:58

Hej hopp taxbrorsor, Tänk jag försöker ju skicka lite varmare grader till er men misslyckas hela tiden. Idag har vi bara 5 plusgrader, så det är inget att skryta med. Men ett par till krokusar har tittat fram i alla fall. Colliekramar
PS till matte. Det är den sydligaste delen av Alperna som man ser på bilderna.

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

30 januari 2011 16:52

Verkar som om vi fick erat fina väder för här har det varit runt nollan och sol :) Var till o med så varmt på vissa ställen när vi gick att man blev svettig och mössan åkte av :)

Ha en fortsatt bra söndag :)

http://heratorpetsvinja.webs.com

 
Aamor

Aamor

30 januari 2011 17:57

Det är ju extra roligt att rota runt där man inte får vara!
Nä du de däringa väder snubbarna är inte bra på att gissa väder, det säkraste är att gå ut och känna efter själv.
Hoppas ni får vila upp er nu efter en natt med störd sömn för det behövs!

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Rudi

Rudi

30 januari 2011 20:22

16 minusar...fy attan!Här har vi haft sol idag och några plussisar i stället! Skönt!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Ludde

Ludde

30 januari 2011 22:39

Tycker att man som hund ska ha rätt att vara överallt hemma. Hur ska man annars kunna hålla koll? Du får nog be matten skaffa tofflor till dig så inte tassarna stelnar... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Kasper

Kasper

31 januari 2011 00:33

Äntligen får jag läsa här igen, matte börjar hämta upp sig, så att säga.
Men fy för den lede, va kallt ni har haft!!!!! Och ännu mera fy för att sitta i en kall luftsluss då!!!!!!!!!!
Fast det är med att börja berätta saker vid 2-tiden på natten - sånt gör vi ofta här! Det är då vi brukar gå och lägga oss, jag och matte. Hon är faktiskt lite knäpp!

Hoppas att ni får lite mindre kallt nu - och det får ni visst? Tyckte jag att jag hörde SMHI säga. Ibland har dom ju i alla fall rätt!

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

Felix och Inga-Lill

31 januari 2011 13:21

Du SMHI hade fel igen, minus 20 grader i natt och 19 minusar i morse, nu är det 12 minusar så vart värmen tog vägen veter inte jag.

Taxkramisar.

 
Sigge Svamphund

Sigge Svamphund

31 januari 2011 20:36

Meteorologer är synnerligen opålitliga!
Vet minsann hur det är med Lottas matte.
I våras så såg jag och matte på TV hur hon lovade fint väder, så skulle vi lära Lotta och matte att leta murklor. Vad händer???
Hälsovådliga regnet börjar ösa ner!
Dåliga ursäkten......jag är ledig idag!

http://svamphunden.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards