Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 18 februari 2011

Ett snabbinlägg!

Av Felix och Inga-Lill - 18 februari 2011 09:00

Vi har inte gjort annat än tänkt på denna stackars Hugo som har förvunnit men vi hoppas att de hittar honom snart, för det är nog rätt kallt även nere i Hosjö. Idag har vi 14,5 minusar, solen är på väg upp så det blir nog lite varmare sen under dagen.


Igår skulle jag ju promenixa med matten men det blåste is i vinden så vi hade ingen lust varken matte eller jag. Till middag fick vi hundpannkisar, smarrigt värre men vi fick våra taxkulor oxå, för matte säger att vi behöver vita kaniner. Jag har aldrig sett några såna i mitt käk men matte påstår att de finns där, tvåbeningarna är bra konstifika.


Idag ska matten till Sälen och handla hundmat, så vi inte blir utan käk  och sen ska hon väl handla tvåbensmat oxå. Vi får nog inte följa med för det är för kallt men vi kan hoppas i alla fall. Ni får ha en bra dag och tänk på att det är lördag i morgon så era tvåbeningar är hemma, för dem som har jobbande såna.


Taxkramisar i mängd.

 
 
Ludde

Ludde

18 februari 2011 10:19

Bäst att du påminner matten om att det ska vara grisöron på fredagar... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Rudi

Rudi

18 februari 2011 13:46

Ja vi tänker också på Stackars Hugo! Hoppas det ordnar sig med honom!! Hundpankisar! Gott!!!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Aamor

Aamor

18 februari 2011 14:55

Det där med vita kaniner har jag också undrat över för min matte säger som er men jag har inte heller hittat några i min mat!
Inga vargar hos oss men massor av vildsvin. Sen hade mattemors väninna sett en schäferliknande hund en dag komma bärandes på ett litet rådjur, trodde hon att det var. Så det finns andra otäcka odjur.
Kenzo är inte skygg så risken för att nån nappar honom är kanske större då. Bäst att även hålla koll om nån sälger en Whippet.
Trevlig helg!

Ha de´

http://aamor.bloggplatsen.se

Felix och Inga-Lill

19 februari 2011 11:29

Klart vi håller koll, så ingen säljer din kompis, de flesta annonser hamnar på Blocket, säger min matte.

 
Sigge Svamphund

Sigge Svamphund

18 februari 2011 19:36

Men fyyyyyyy stackars lille valpen!
Hoppas, hoppas att han har kommit tillbaka hem nu!
Vilken mardröm för både hund och människor!
Matte ser efterlysningar om hundar på rymmen varenda dag på Facebook

http://svamphunden.bloggplatsen.se

 
Freja

Freja

18 februari 2011 20:30

Hund pannkisar lät ju superdotte!!! Hur gör man såna?

http://prinsessanfreja.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

19 februari 2011 11:33

Det ska vara mattes smällpannkakor, de är riktigt smarriga. 4 dl vetemjöl, 1 tsk salt, 1,5 tsk socker, en knivsudd bakpulver allt detta blandas. Häll på 3/4 l mjölk, rör ut till en jämn smet, häll på resten av mjölken och vispa ned 4 ägg. Gräddas i pannkakslagg eller vanlig stekpanna, de ska vara tunna och naturligtvis så måste de vara fett när man steker dem helst margarin, för smör bränns och då blir det ingen fin färg. Jag har varit med varje gång matte gjort smeten så jag vet hur det ska vara, hihi.

Taxkramisar.

 
Kasper

Kasper

18 februari 2011 23:51

Vi handlade mat igår, jag fick följa med i bilen för jag har en så skön fäll att ligga på i min bur.
Men nu har det blivit jättekallt här hos mig, redan -18. Blir otäckt senare i natt, inte ens en katt vill gå ut nu.
Stackars, stackars den där lille Hugo! Usch, vi tänker också på honom. Nu bara MÅSTE han åtminstone ha fått komma inomhus nånstans, och fått mat!
Hugos husse mår nog inte så bra, han heller. Har ni hört nåt mer?

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

Felix och Inga-Lill

19 februari 2011 11:34

Han sågs på en udde vid sjön Runn igår men igen lyckades få tag på honom. Ändå har hans uppfödare kommit upp till Falun för att hjälpa till i sökandet efter Hugo. Matte tyckte det var så jobbigt igår kväll för det blev så kallt, hon är rädd att han ska frysa ihjäl.

Taxkramisar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards