Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 23 mars 2011

Utsleten!

Av Felix och Inga-Lill - 23 mars 2011 11:49

Jag lovade att vi skulle vara åter i tjänst men jag räknade inte med matten förstås, i måndags så var det så mycket annat som skulle göras så det blev ingen tid över för vårat bloggande.

 Vi intog i alla fall tisdags godis i måndags, hihi smarrigt värre så både jag och brorsan tycker att vi kan ha tisdag alla dagar.


Igår var vi ute på långresa, ja ni läste rätt vi har åkt bil i flerfaldiga mil, hussen räknade ut att det blev ca 30 st, hihi. Först åkte vi till Malung för hussen skulle göra en viktig sak. Här nedan kan ni kanske se vad det var som måste göra, visa upp bilen så tvåan togs bort.

 


Sen bar det av vidare mot nästa ställe där matte skulle fota vissa främre delar av kroppen. Vi fick lust med en promenix så därför stannade husse på en jättefin rastplats.

  Johannisholm närmare bestämt, där hade nästan all snö försvunnit från vägen och man kunde gå och snosa i sin egen värld.

  Som synes så har jag hittat lite osa goa från backen, vad det va jo ser ni det är min lilla hemlis.

När vi kom fram dit matten skulle så trodde vi att det skulle bli en lång väntan med att hjälpa hussen med bilvakteriet men matte var snabb och hon var snart ute igen. Vi åkte vidare och då såg vi nåt konstigt grönt som åkte på ett spår,

  Ett tåg, sällan man ser såna och inte där vi bor i alla fall, för där är de mest ersatta med buss, hihi.

  Sen såg matte det här huset som brukar figurera i tv, nu vet säkert de flesta var vi är men det kommer en bild till som kanske gör att ni ser bättre.

  Det är inte huset som lutar så vi är inte i Piza, hihi, utan Mora förstås. Matten skulle shoppa, ja bara mat förstås, för hon är inte den där som springer runt i butiker för att shoppa kläder och sånt. När matte handlade så vaktade vi hussen och bilen, för nån hade ju kunnat sno honom. När matten kom ut från det där Max huset så åkte vi hemåt mot fjällen igen.

  Vet ni om att det finns krokodiller i Sälen fjälllen, matten hittade ett sånt här odjur, hihi. Hussen skulle in en snabbis på ett ställe uppe på fjället, då fick matten syn på denna krokodill.


Maten har varit smarrig hela tiden, igår fick vi smaka pölsa, det är något som vi kan tänka oss flera gånger,hihi. Hoppsa att allt är bra med er och att ni inte fått så mycket blåsväder, här blåser det så pälsen känns som den lyfter från kroppen minusar var det i morse igen, hela 6 st, så kung Bore är nog i närheten än och jag som trodde att han flängt iväg till en annan del av världen.


Taxkramisar och taxpussar från en sleten Hillman

 
 
Sigge Svamphund

Sigge Svamphund

23 mars 2011 16:35

Oj, oj vilka långresor ni är ute på.
Huste kände inte matte igen men det kan bero på att hon är usel TV tittare.
Häftigt att ni har krokodiler där uppe, undrar om den rymt från min Krokodilsjö

http://svamphunden.bloggplatsen.se

 
Ludde

Ludde

23 mars 2011 17:56

Vilken långtur ni fick vara med om. Konstigt att bilarna visar upp sina tvåor. Det skulle aldrig vi hundar göra. Kul att ni hittade lite barmark och sol att valla hussen i också, men den där krokodilen verkade läskig... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Aamor

Aamor

23 mars 2011 18:02

Så bra för då är både bilen och matten besiktigade!
Vilken cool krokodil, tur det var en snäller en så han inte åt upp er!

Ha de´

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Rudi

Rudi

23 mars 2011 19:35

Vilken lång och rolig resa! Krokodiler...det brukar man inte koppla samman med Norrland. Exokiskt värre!Här söderut blåser det halv storm idag, men det är åtminstone varma vindar! Öronen står ut som segel kring huvet på en!
Nu blev jag också semmelsugen!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Kasper

Kasper

23 mars 2011 22:58

Den där krokodilen gillade matte - hon brukar själv hitta såna där konstiga saker i skogen. Jag brukar i alla fall itnt bli rädd, och det blev nog inte ni heller. :)
Smarrigt har ni ätit och trevligt har ni haft. Att mattar prioriterar annat än våra bloggar - det är surt, men bara att finna sig i.

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

 
Freja

Freja

24 mars 2011 01:36

Jag blev i alla fall superglad att se fina bilder på snygga taxar och sånt! Kul utflykt ju!!! Frejapussar!!

http://prinsessanfreja.blogspot.com

 
Edith

Edith

24 mars 2011 07:38

Vår matte är en riktig slötant för hon har inte bakat några semlor till oss i år. Men å andra sidan är det inte för sent än. Det var en spännande resa ni gjort och vad kul att er husse ville vara med på bild. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

24 mars 2011 21:06

Men vilket äventyr ni varit på då och åkt så långt. Semlorna ser verkligen smaskens ut :)
Trädkrokodilen ser verkligen läcker ut.

Sv. Izac är en Working Kelpie och ska bli en vallhund när han blir stor :)

http://heratorpetsvinja.webs.com

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

25 mars 2011 10:08

Semlor har snåljåparna hos oss inte ens tänkt tanken på. Ska kanske tvinga dom att köpa några till helgen. för det här med bak, är inte Mattes stora intresse. Krokodilen såg ju helt verklig ut. Den skulle man inte vilja stöta på. Nospussar från brorsorna i Norr

http://mrbamse.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards