Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 30 mars 2011

Rumplyft!

Av Felix och Inga-Lill - 30 mars 2011 10:09

Tänk att inte vi ska få vara ute och blogga någe alls, matten är popplös, har hon inte huvupine, då är hon upptagen med annat. Igår bakade hon matbröd, smarrigt värre med te-kakor. Huvupinen finns där varje dag men lite orkar hon i alla fall, igår fick vi stekt nötfärs på taxkulorna. Sen så skulle det serveras temla till kaffet, då sa jag: Illerson nu lägger vi in storstöten på tiggeriet, för jag tycker att matte blivit lite bre om röven, hihi. Så vi la in stora stöten och matten fick bara mitten på temlan för den får inte vi äta, för sött, fnuff.


Förrexten igår råkade jag i luven på matten, för jag gjorde ettan på nedersta trappsteget, ni skulle hört hon lät och hon tog sin fot och lyfte min svans uppåt, då fattade jag att det var bäst att skynda sig ned från trappen, matten kallar det för rumplyft. Ni ska inte tro att hon sparks nej, med toffeln på fotan så lyfter hon mig en liten bit där bak, fast jag glodde surt ändå när jag passerade henne på vägen in. Nån måtta får det väl lov att vara, kan ju inte träffa rätt jämt heller, hihihi.


Idag var den där jädrans Kung-Bore här igen minus 17 när jag var ut för morgon ettan. Va less jag blir, våren tycks ha fastnat på vägen hit eller så har Kung Bore flyttat hit för gott, jädrans snubbe som inte fattar att det är hög tid att dra iväg från den här landsändan. Vi får se va denna dag har att bjuda på men än så länge får det bli lite slappt, sen ska jag ut och se vad ni pysslat med, då får matten säga va hon vill, därmed basta!


Taxkramisar och taxpussar.


 
 
Aamor

Aamor

30 mars 2011 13:23

Det är inte lätt när man råkar i onåd! Tvåbeningarna kan ju vara glada att de får göra både 1:an och 2:an inne så lite "spill" på trappan är väl inte hela världen tycker jag men min matte håller inte med!

Nä min matte är inte van att ha hosta, har det rätt sällan vid förkylningar, var 3:dje gång kanske. De måste ju få ont överallt när de hosta så.
Hoppas er matte också kryar på sig!
Ut och skäll högt så kanske ni lyckas skrämma bort den där Bore!

Ha de´

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Sigge Svamphund

Sigge Svamphund

30 mars 2011 19:41

Usch, stackars er att Bore är kvar, här verkar han tack o lov vara försvunnen nu.

http://svamphunden.bloggplatsen.se

 
Rudi

Rudi

30 mars 2011 20:47

Jamen, rumplyft...så förnedrande. Synd att ni är så korta annars kunde ni lyfta matten i rumpan så finge hon känna på hur det känns!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Ludde

Ludde

30 mars 2011 21:32

När det är så rackarns kallt på morgonen så borde du nästan få göra ettan i hallen... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Freja

Freja

31 mars 2011 03:00

De är så känsliga med sånt!! När vi bor hos fammo och faffa så måste vi ju markera att vi äger stället och inte de där tröga katterna som bor där, men minsta lilla man kissar lite så blir de helt griniga!!! Som om det är vårt fel att de har fräsisar boende där??? Dotte mat ni fick!!! Idag fick vi burkmat!!! Det är också massa smask!!! Puss på er!!!

http://prinsessanfreja.blogspot.com

 
Ingen bild

Briardbruden Grynet

31 mars 2011 21:12

Gulletaxar! Vi har det så bra. Vårans Tuffa saknar vi varje dag, men vi har fått en ny lillebror som är rosa och luktar gott av mjölk och kräks. Matte och husse har köpt en pulka som båda bröderna ryms i och åker skidor med mig på den härliga snön. Det är lite ensamt förstås, men å andra sidan så får man ALLA kramar, krafs och gottebitar. Matte säger att jag är bortskämd nu som får tvätta alla rester från broder Axels tallrik när han ätit färdigt. Det är inte bortskämt - det är ekonomiskt!

Snöbus och nosgos till er!

Felix och Inga-Lill

1 april 2011 14:13

Va skönt att höra från dig Grynet, vi har undrat så hur ni hade det. Med en ny lillebror av tvåbeningsformat så har du fullt upp förstår vi. Värre ändå blir det när de små börjar gå, då blir det full rulle.

Taxpussar i mängd.

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

31 mars 2011 22:54

Vad bra att ni tänker på matten och hjälper henne med semlan om hon nu har blivit lite bred om bakdelen ;) Väldans omtänksamt av er :)

Tycker synd om er som har så kall hela tiden :( Vi har minusar på natten men plus på dan.

http://www.heratorpetsvinja.webs.com

 
Kasper

Kasper

1 april 2011 00:39

Var väl inget att bråka om, lite etta bara! Det ska dom väl ändå vara kapabla att ta hand om!
Att lyfta rumpa tycker jag låter lite överlägset! Ska ni behöva tåla sånt? ;)

Hoppas att mattens huvudvärk är bättre! (Var snälla mot henne, TROTS den där rumplyftfadäsen hon gjorde sig skyldig till! )

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards