Mellan himmel och jord

Alla inlägg under juni 2011

Av Felix och Inga-Lill - 15 juni 2011 07:55

Vi var ute och läste ikapp på alla goa bloggare igår men vi hann inte mä vår egen för det är inte bara att läsa man ska skriva oxå, hihi. Mattens händer blev lite stela igår kväll så hon tyckte det fick räcka för dagen och va ska man säga dä är väl bara att finna sig iet.


Här var det inge vidare vermatur igår men det orkade i alla fall upp i 13 plussisar men en jädrans domba så lillstugan försvann i tjockan, idag är det bara 8 plus men ingen domba. Det regnade här igår hela 11 mm ramlade det ned, fortsätter det här får gräsrötterna ta simborgarmärke,  hihi. Tandån har svämmat över sina bredder fast vi får vara glada för att den inte spolar bort hus som det gjort för våra grannar i Norge. Hela den kommun som gränsar till oss här har det riktigt besvärligt med stora vatten massor som ställler till det. De hoppas nog på torka resten av sommaren, så vi hoppas att solen tittar fram och regnmolnen drar bort.


Nu ska vi käka frulle så det blir hej svejs grabbar och tjejer.


Taxpussisar. 

Av Felix och Inga-Lill - 13 juni 2011 09:00

I lördags fick vi tebaks brebandet i ca en timme sen kom Åskar och snöt det igen, men då var butikerna här uppe oxå drabbade så då kom Felia redan på söndag och fixade till det. Idag är det viss risk på ettermiddan för besök av den rackarn, vi är hiskeligt trötta på besöken och klarar oss bra utan. Han kan väl besöka nån annan, för här vill vi int ha han!


Inte fasen fick vi kylling till maten i lördags heller, för husse han var sugen på sillmidda, tvi attan och vi som hade känt doften. Fast vi fick kokt äggula och gräddfil på käket så det vart inte så illa, till etterrätt fick vi smaka vipsgrädde för tvåbenignarna åt foklapudding och det fick vi int smaka på. Igår söndag fick vi i alla fall kyllingfilé, helt underbart smarrigt och till fikat blev det ljummen sockerkaka. Hoppsa att matten blir frisker snart så hon kan baka lite hundbullisar, för det är smarrigare, hihi.


Nu ska matten, jag och brorsan läsa ikapp ute hos er alla goa bloggare men vi får se hur mycke vi hinner idag. Först ska matten har frulle och då är det bäst att hålla sig mä om en ska smaka nå, hihi.


Taxpussar.

Av Felix och Inga-Lill - 11 juni 2011 12:25

I väntan på felia, attans de har inte lagat stationen ännu, så vi har bara ett halvtassigt trådlöst, går inte att göra va som helst. Jag och brorsan kan inte besöka er, för det skiter sig hela tiden. Nej, vi får vänta tills FELIA lagar stationen och vårt breband. Just nu befinner vi oss i en surffri zon me andra ord det funkar ibland och ibland inte, mest inte. Ja, ja vi ska i alla fall få kyllingfilé till midda, smarrigt värre. Hoppsa att ni har det bra här regna det och åskar var här igår kväll igen, verkar som han ska komma ikväll oxå. Fy kattsingen va vi är less på den snubben, han kan dra dit pepparn växer, hihi.


Taxpussisar från brorsorna me inte-nät!

Av Felix och Inga-Lill - 10 juni 2011 09:13

Det får bli en kortis, vi mår bra men det gör inte vårat internet och moben funkar dåligt här så v kan inte blogga någe. Åskar slog till mot telestationen så vårat internet flög sin kos. Hoppsa att alla mår bra, goa bloggisar. Solen skiner idag och igår var det så fuktvarmt så matte starta kylan. Vi har i alla fall sovit gott och nu ska vi gå ut på altanen innan solen lägger sig där.


Taxpussisar i mängd.



Av Felix och Inga-Lill - 6 juni 2011 10:27

Nu har vi i alla fall börjat piggna till, igår var det bara slappa svansar för vi kom inte hem förrän kl 04.00 igår (söndag) morse. Tvi attans va trötta vi var, inte ens det minsta tiggeri när tvåbeningarna bara satt och hängde. Matten gick inte och la sig förrän vid halv sex och då sa hon att nu har jag snart kört rundkula, vi fatta inget men så somna vi om igen.

 Det här är vad vi var på, hussen och en hel massa trevliga tvåbeningar var trafikvakter under hela natten. Den däringa cabrolen hade vi gärna åkt med i, tänk att inte ha tak över huvet, så myckna dofter man skulle känt då, hihi. Det hela slutade vid två-tiden så var vi inte hemma förrän fyra för det är i alla fall nästan 15 milisar att åka med trötta tvåbeningar, hihi.

   Så här tillbringade vi senkvällen, före det så sprang vi runt i lokalen och gömde oss, så matten hade fullt sjå att kolla så vi inte försvann ut på gatan. Dörren till lokalen var nämeligen öppen, fast vi var duktiga hela kvällen, när det sen blev lite för mycket folk i lokalen så tyckte vi det var skönast att ligga inne på kontoret. Vi var inte själva där heller för Lill-hussen var med och skötte data och radiotrafiken. Tyvärr är det inga bilder från vår promenix för matten hade fullt sjå att ta hand om oss båda i snöret, hihi. Vi var som valpar sa matten, for runt än hit, än dit inte lätt att försöka ta bilder då, hihi. Skönt var det att gå någonstans där vi inte gått förut, sen träffa vi massor av snälla tvåbeningar både stora och småa.  


Hoppsa att ni haft en braig helg och ni får välan ha en skön nationnaldag, med massor av gotter. Här blir det lugna gatan för vi är fortfarande lite trötta efter helgens eskapader, hihi. Vi får se om vi hinner med att hälsa på hos alla era sköna bloggare, för Åskar har aviserat att han ska hälsa på hos oss.


Taxpussar i mängd från två halvpigga svansar.

Av Felix och Inga-Lill - 3 juni 2011 16:57

Här har det varit så varmt hela dagen och blåser ljumma vindar,  härligt värre. Altanen har varit näst intill för varm idag med 35 plussisar, tänk att det fanns så mycke värme här uppe. Det får bli ett kort inlägg för matten håller på att grilla flintastek, utegrillen har skattat åt fanders så matten fixar det inne i stället. Ska blir smarrigt med lite gottigt käk, för i morrn blir det nog bara slarvmat hundburgare å sånt, hihi.


Vi får se om vi hinner ut och kolla va ni haft för er denna dag men annars får det bli en trevlig helg på er alla gulliga och snälla bloggare.


Taxpussisar i mängd.

Av Felix och Inga-Lill - 2 juni 2011 12:44

Glömde att skriva om uppdateringen av min dator (mattens) tror hon ja, hihi. Lill-hussen fixade alltihopa, men med datorn isärskruvad så ville vi naturligtvis hjälpa till. Jag försökte först men insåg direkt att här är det bäst att hålla sig undan. Brorsan däremot är av det envisare slaget och han gillar att snoka i datorer, här ska inte va nån blöt taxsnok, sa Lill-husse bestämt men det var som om Illerson inte lyssnade för han var strax där igen. Det hela slutade med att Illerson blev förpassad till soffan, surt fnysande, hihi. Nu är i alla fall min dator uppgraderad både med hårdvara och mjukisar, att matte bara kan inbilla sig att datorn är hennes är en helt annan sak, hihi. Allt detta gjorde att vi inte fick gå ut och läsa på några bloggar, för i den bärbara finns inga adresser och matte med sitt teflonminne kom inte ihåg en enda, hihi.


Hoppsa att ni har en fin dag nu när den är röd fast det är bara torsdag, det är ju Kristiflaxardag, hihi. Här har solen visat sig en stund men nu är det växlande molnighet, jädrans moln som tycks trivas här. För så har varje dag varit jättefint med en strålande sol från en klarblå himmel när man vaknar för att sen övergå i något grått murr, idag tittar i alla fall solen emellan. 


Taxpussar från bröderna bus.

Av Felix och Inga-Lill - 1 juni 2011 10:29

Tax alla snälla bloggare och andra go vänner, för alla gratilasioner! Sen vill jag sända ett peciellt tax till min mamma  Darjas husse som skrev på bloggen, roligt att fler läser min och "brorsans" blogg, ni är alla hjärteligt välkomna att läsa vad som skrivs. Jo, då visst fick jag en massa smarrigt käk, hade inte väntat mig någe annat. Leverståhej, frolicar i massor,  kotilett utan ben peciellt stekt åt oss taxar utan krydderier på, nybakt sockerkaka med vipsgrädde utan socker förstås. Jag fick en alldeles egen smal bit med massor av grädde på, som vanligt så hoppade jag ner och gömde mig när matten försökte sig på en bild med hela mufestaen insmord med grädde, hihi. Så det beviset får ni inte se men väl ett par av alla bilder hussen tog dagen före, när solen sken för det kan vi inte påstå att den gjorde igår, regn, regn och åter regn hela dagen.

  Här håller jag på att undersöka en grästuva från i fjol, den kan innehålla mycket intressanta saker som myror och liknaden, hihi. Skönt att få gå lite lös och lura finns så mycke spännande att stoppa snoken i, hihi.

   Här är vi på väg in hussen och jag men jag undrar om inte Lill-hussen kommer snart, jag väntade i alla fall in honom innan jag följde med gubben in, hihi.


Hoppsa att ni haft en skönare dag me mycke sol och värme, för här var det varken det ena eller det andra. Tur att jag fick mycke värme och gos av tvåbeningarna igår och massor me gott käk, som inte är att förakta, hihi. 


Taxpussar i mängd.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2011 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards