Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2011

Tebaks igen!

Av Felix och Inga-Lill - 18 augusti 2011 10:02

Hej go vänner, nu har matten haft sin sidomester och jag får blogga igen, jippi. Jag mår av och till som jag förtjänar säger matten, ibland är jag pigg som en mört och ibland är jag mindre bra men va sjuttsingen begär man åldern tar ut sin rätt.  När du inser att du inte är någon unghund då blir det bra säger matten, för ibland så busar jag och springer som en tok, det straffar sig alltid tyvärr, för jag gillar att kuta vettlöst.


Jag lovade er lite bilder från Näsdagen, där jag var och strosade runt massor med tjejer och andra killar var det där, här träffade jag en bussig kille som heter Sigge, inte att förväxla med allas vår svamphund, hihi.

   

Jag var inte så intresserad av honom men han var jättenufiken på mig, det fanns mycket mera skojsigt längre bort, om ni klickar på bilden så ser ni en varubil, där såldes det korv och brattburgare. Matten den hedersknyffeln var och köpte grillad korv som jag åt upp nästan hela, matten fick nöja sig med brödet, det gäller att förse sig och så får inte tvåbeningarna bli för tjocka, hihi.


 Här håller en görtrevlig tjej mitt koppel, hon är jättesnäll och gillar hundar väldans mycket. Tjejen heter Julia och hon berättade att hon hade både en stor och en liten hund hemma hos sig. Det märktes att hon var van med hundar för jag kände mig heltrygg hos henne. Här skäller jag för full hals matten försökte hyssja mig men det lyssnade jag inte på, för jag såg massor med tvåbenskompisar som jag ville hälsa på, hihi.


Det här är nog det roligaste jag gjort i sommar om man bortser från Vansbrosimningen för den var görhäftig. Jag har åkt bil både till Malung och lite varstans, men som vanligt så hade inte matten kameran med, vi har sidomester sa matten ock sa jag. Det är ju för fasen då man ska fota eller.... ja, ja matten hon är som hon är. Jag har i alla fall varit och hälsat på mattens favokusin och där fanns massor av spännande dofter, hästarna som går ute på ängen och betar, alla hundar som varit där och hälsat på. Tänk om man kunde få träffa dem, ja hundarna för hästar är jag inte så intresserad av, nu får inte jag följa med in till kusinen någe mera för där kommer att vara en tik som höglöper, hande varit perfekt för mitt vidkommande men det tycker inte matten, hihi.


Hoppsa att ni haft en braig sommar, här har det ju varit lite si och så med den saken, fast det har varit rätt skönt med altandörren på vid gavel så jag har fått gått som jag velat, visst matten hade ju en mygggardin i vägen men den är det bara att gå rätt igenom, hihi.


Taxpussisar i mängd till alla glada bloggare och till ljuvliga Julia förstås.

 
 
Wille

Wille

18 augusti 2011 13:14

Jojo att ta en "sidosemester" det låter inte alls dumt. Det är alltid kul med nya ställen och kompisar. Du verkar ha haft en skön sommar, och vi har haft det vi med, ja om man bortser från den tropiska hetta och torka som vi hade här för ett par veckor sedan. Gräsligt varmt både ute och inne. Alldeles för mycket för min smak. Nu passar temperaturen både mig och matte bättre för ingen av oss är solbadare direkt.
Ha nu en fortsatt bra sensommar. Nosepussar från mig !

http://willebus.bloggagratis.se

 
Rudi

Rudi

18 augusti 2011 16:03

Bra sommar du haft tycker jag. Det behöver ju inte hända så stor grejer bara man får gå som man vill. Jag var hemma hos en som hade draperi för dörren, det var verkligen hur kul som helst att gå fram och tilbaka genom det, så jag förstår vad du menar med myggnätet!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Aamor

Aamor

18 augusti 2011 17:59

Välkommen tillbaka, vi trodde ni skulle göra ett längre uppehåll och blev jätteglada när vi såg ett inlägg!
Förstår att du gapar för full hals, för får man inte vara med så får de stå ut med lite ljuvligt hundprat, hihi!
Hade ju varit kanon om du fått hälsat på den där luktegott tiken men har de tvåbenta fått en sak för sig kan de vara orubbliga!
Det är svårt att inse vilken ålder man är i för jag kan tänka mig att spritter det i benen så måste man bara rusa iväg och sen käns det så klart men....
Som när jag går sakta så frågar matte om hon är ute med en gammal gubbe men då får jag fart på benen så hon knappt hänger med, undrar vem som är gammal då!!!

Ha de´

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

18 augusti 2011 20:56

Vad roligt att du och matten är tillbaka och att du känner dig lite piggare :)

Ja den där glassen är verkligen smaskens, den skulle du och matten säkert gilla :)

http://heratorpetsvinja.minwebbplats.se/informatio

 
Kasper

Kasper

18 augusti 2011 22:43

Känns jättebra, att ni är tillbaks igen, du och matten!
Bra att du haft en braig sommar, och visst är det härligt när dörrar står öppna och man gå ut och in som man vill. Men för min del tar det ju stopp både på altanen oh farstubron förstås, för vi har ju inget staket.
Söt tjej, den där Julia.
Äsch, du kommr säkert till kusiner fler gånger, för tikar höglöper minsann inte särskilt länge (tyvärr, tycker nog alla hanhundar som tycker att tikar skulle löpa ALLTID...).
:)

http://kasperian2.blogspot.com

 
Ludde

Ludde

18 augusti 2011 23:23

Skönt att du är tillbaks igen. Kul att träffa lite folk som vet hur man handskas med hundar. Förstår att du var mer intresserad av grillkorven än Sigge... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards