Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2011

Gräsänklingar!

Av Felix och Inga-Lill - 19 augusti 2011 20:25

Idag har det varit snurrigt till tusen, först i morse var matten ut med mig tidigt som attan. Sen for hon in i tortyrkammaren som en virvelvind, hussen kom upp och såg helt slut ut, var nog för att matten var så tidigt uppe. Jag fick käk som jag slukade i vanlig ordning, sen for hussen iväg ut med mig, det var fasligt va brådis det var idag då, tänkte jag. Rätt som det var så sa matten vill du åka bil och visst jag hänger alltid på när det gäller bilåka. Den här gången blev det en snabbis ner till Sälen, jag kände mig lite blåst men matten var in på Husdjursboden och köpte käk till mig och en godispåse med lever sticks, hihi. Sen for hon runt i såna där tråkbutiker som har en skylt med en överstruken hund, mat i flera kassar kom hon ut med. Tebaks över fjället bar det i en rasande fart, väl hemma igen tog matten rätt på alla gosaker hon köpt, stoppade i kyl och frys. 


Matten dukade bordet för en brunch, vi brukar ha det på lördagar men idag är det ju bara fredag, så jag blev lite fundersam. Lill-hussen kom in med en massa grejer en väska med några prylar i, hmm. När vi käkat så började hussen plocka ihop ännu mera prylar, va sjutton är det fråga om men sen förstod jag hussen och Lill-husse skulle åka bort. Nej, nu blir jag snart förbenad vem skulle jag vara hos då, fast det blev som vanligt matten och jag själva igen. Fast det är inte så dumt, för matten brukar bjuda på nåt extra gott till kvällen. Så blev det nu oxå hon fixade skink- och ostmacka till sitt kaffe, gissa vem som åt mesta av mackorna, jag förstås, hihi.


Så nu är vi gräsänklingar matten och jag, himla skönt för matten har all tid i världen för mig, bara mig ingen som kan tjata om något så bra som jag kan, hihi. Hoppsa att ni har det braigt runt om i landet och utlandet med för den delen. Tack för alla som sköna kommentarer från er som tittat in här.


Taxpussisar i mängd.

 
 
Ludde

Ludde

19 augusti 2011 22:53

Åh, va mysigt det låter med bara du och matten. Jag har bara varit ensam med hussen, och det är liksom inte riktigt samma sak... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Berith

Berith

20 augusti 2011 07:10

Hälsar dig , världens bästa Hillamn och din go´a matte välkommen tillbaka från eran bloggsemester :))
Skönt att få ha matte för sig själv och bli riktigt bortskämd , för det är du väl värd :))

Ha en fortsatt trevlig helg , varma kramar till din go´a matte och till dig med förståss :))

http://maxmax.bloggplatsen.se

 
Rudi

Rudi

20 augusti 2011 14:15

Ensam med matten låter som en bra helg, tycker jag. Passa på och njut av henne nu! Gott käk kan du nog förvänta dig, absolut!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Aamor

Aamor

20 augusti 2011 16:24

Vad härligt att ha matte helt själv och är man sen expert på att tjata ,nä övertala låter bättre så ligger hela världen för ens tassar, hihi! Jag anser mig också att vara expert på övertalning!
Klart du tyckte att det var en kort biltur, du som är van resenär med många mil under tassarna men det är ju aldrig fel att man får hänga med även om det nu bara blir en kort runda!

Ha de´

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Kasper

Kasper

20 augusti 2011 19:19

Matte prioriterar uppenbarligen DINA behov före alla andras, för hon startade ju med Husdjursboden. Värt att notera, tycker jag. ;)

Enasm med matte låter inte alls så illa, tycker jag - och jag har ju viss erfarenhet, om man säger så ;)

http://kasperian2.blogspot.com

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

20 augusti 2011 23:54

Vad härligt att få ha matten för sig själv över helgen :) Speciellt om det bjuds på nått gott ;)

Nej regnet är verkligen ingen höjdare :( Är ju inget normalt regn som kommer utan värre än att stå i duschen.

Matten har helt rätt angående galningen. Tyvärr så är väl inte den sista idoten född än heller ;)

http://heratorpetsvinja.minwebbplats.se/informatio

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards