Mellan himmel och jord

Alla inlägg under augusti 2011

Av Felix och Inga-Lill - 3 augusti 2011 10:15

Tyvärr så har Åskar varit här och surrat igår igen, så vi (matten och jag) hinner inte ens läsa hos er alla goa bloggare. Jag är i alla fall feberfri men fortfarande lite trötter, jag fick grön snuva om nu någon undrar, sen luktade det gröna C säger matten, jo tack det kände jag.


Igår blev matten tvungen att stänga av da-tore igen men så mycket Åskar besök blev det inte men den gick runt omkring, men eftersom den var så j-vlig i förrgår så vågade inte matten ha da-tore igång. Idag kör vi på Barbara, hihi men matten har inga adresser så vi får gå en annan väg för att hälsa på ute hos er övriga. Vi börjde igår men hann inte så långt innan Åskar började morra igen. Så matten löste korsord och jag slappade på soffan, rätt så mysigt med en matte som muttrar om teflonminne, hihi.


Hoppsa att ni har det gottigt ni alla söta bloggare som tittar in här och läser vad vi gjort eller ska jag säga inte gjort. Matten sysslar med såna där träliga tvåbenssysslor och jag övervakar självklart att det blir riktigt gjort. Så igår snavad matten på mig sjuttioelva gånger, jag tycker nog att hon borde se mig för jag är ju inte osynlig eller har jag blivit det tro...........


Taxpussisar i mängd.

Av Felix och Inga-Lill - 1 augusti 2011 11:03

Nu är det så där igen, attans ifecktjon som inte vill ge sig, men matten har suttit uppe med mig hela natten, henne kan man lita på i alla väder. I morse ringde hon till kossadoktorn, i Drevsjö men den som behandla mig var på sidomester men en annan var där. Hon lovade att ringa in till apotke i Trysil så hussen är dit och hämtar medikaniner åt mig. Just nu ligger jag på soffan och kommenderar matten att skriva lite på min blogg, va ska man annars ha dom till, hihi.


I lördags var vi på Näsdagen, matten tog lite bilder men de kommer nog inte in förrän i morrn. Så ni får vara nufikna ett tag till, jag tänker nämeligen inte berätta ett skvatt förrän vi lägger in bilderna, hihi.


Igår var Åskar här och stöka sig hela dagen, han snurrade runt oss ända tills igår kväll, då var matten för trötter för att låta mig läsa någe och idag är hon nog lite sleten för hon var vaken tills halv fem i morse och sen sov hon till halv åtta. Så jag förstår om hon inte vill låta mig läsa va ni haft för er, hoppsa att ni urfäktar oss men vi ska ta en tupplur på soffan i stället, hihi.


Taxpussisar i mängd från en mycket infecktad Hillman. 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards