Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 19 september 2011

Kylskåpet har kommit!

Av Felix och Inga-Lill - 19 september 2011 17:58

   Nu har kylskåpet kommit, det är väl nån sån där jädrans vinkyl, för va skulle dä annars vara. Jag gillar inte den däringa grejen, den ser gräsligt kall ut, den är kall för det kände jag när jag satte mig bredvid den. Förstår inte va hussen tänker med, skaffa ett kylskåp när det är det sista jag vill ha, attans oxå.


Jag har i alla fall låtit matten veta att det gäller för henne att skaffa mig en vinter jacka eller ännu hellre en päls, fårskinn eller liknande. Tills dess får jag väl slappa på min stora filt.

   Som här, det är då väl själva den att man inte ska kunna sova utan att matten kommer och fyrar av en blixt, jag tycker att det är väldans fräckt.


Helgen har förflutit i lättjans tecken i alla fall för mig, i fredags middag fick jag plättar till kvällen gjorde matte räksmörgåsar, jag fick räkor och macka inge ägg och majonäs. I lördags kom hussen hem med en massa gott smarrigt rått älgkött i massor, då kunde jag inte va tyst, utan ylade i högan sky. Naturligtvis så fick jag smaka, mumsigt värre. Under söndagen malde matten älgkött och jag fick färskmalen älgfärs, dä ni det går inte av för hackor. Sen stekte matten en alldeles egen älgfärsbiff åt mig, utan krydderier. 


Idag har det regnat och blåst så jag har tillbringat dagen med att slappa och hör och häpna, jag slapp taxkulor till midda, jag fick tapetklister och gummihjul, låter kanske inte så gott men är dösmarrigt. Till kvällen ska jag ha en macka med ost på, för det får jag varje kväll som tvåbeningarna fikar, hihi.


Taxpussar i mängd.

 
 
Aamor

Aamor

19 september 2011 18:17

Kylskåp? Det är ju värmekälla du ska ha för det var ju den husse tog bort! Ja se de tvåbenta!
Mumsigt värre alltså!

Ha de´

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

19 september 2011 18:38

Hmm, hade vällan varit bättre skaffat en kamin till dig i stället för ett kylskåp du som fryser så. Fast ett kylskåp är kanske inte så dumt heller om det fylls med en massa gott som du får smaka :)
Tycker det är bra att matten fotar lite så man får se lite kort på dig :)

Här har det också regnat en del idag, men nu skiner solen. Typiskt när man är på jobbet och inte kan få nån nytta av den.

http://heratorpetsvinja.minwebbplats.se

 
Kasper

Kasper

19 september 2011 18:47

Näej! SÄJ inte att hussen rivit ut kaminen för att sätta ett kylskåp där i stället!!!! Tror han att ni bor på Teneriffa, eller nåt sånt???
Finns nog inte så mycket älgfärs i hela världen, att det kan kompensera nåt sånt!!!
Glad att JAG i alla fall har min kamin kvar. :)

http://kasperian2.blogspot.com

 
Ludde

Ludde

19 september 2011 19:45

Men hörru taxen! Inte går det nån nöd på dig inte! Värsta lyxkäket - hemma! Å du, jag tror inte alls att den däringa mojängen är så kall som du tror... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Rudi

Rudi

19 september 2011 21:39

Bra rapporterat, grabben! Så vi har full koll på vad du har i kistan! Inga dåliga grejer..mums!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards