Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2011

Kallt och varmt!

Av Felix och Inga-Lill - 12 oktober 2011 13:49

   Matten hittade en bild när jag var ute och gjorde ettan i snön, det är då väl själva den att man inte ska få vara ifree nån gång, hihi.


Sen var det många kompisar som oroat sig för mig bara för att kaninen blev bortmonterad, så jag måste bara visa hur kylskåpet funkar.

 Den ser verkeligen ut som ett kylskåp utom när man öppnar dörrarna på den, då är det helt plötsligt en kanin, fasen vet hur det går till, hihi. Så nu goa vänner behöver ni inte oroa er, för på den här kaninen kan matten laga mat och den ger jättemycke värme.  Skön värme och det är tur för i morse var det nästan sex miusar igen, fast nu skiner solen men det blåser som bara den, dryga 30 plussisar i solen på altanen (rakt i söder och mot väggen).


Taxpussisar till alla goa bloggare som oroat sig för mitt väl och ve.

 
 
Aamor

Aamor

12 oktober 2011 18:52

Hemskt när man inte får vara ifred när man ska uträtta ärenden!
Vilken praktisk sak, att det kan lagas mat på den med, bra om strömmen går!

Ha de´

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Wille

Wille

12 oktober 2011 21:02

Jamen visst är det kuligt med promenader, speciellt när man har skojigt på dem också, då skulle jag bkunna vara ut epå promenbad hela da'n och bara busa. Men det orkar inte matte. De är lite konstiga ibland de där männskorna. Som idag då har matte hittat på en masssa grejer att göra för oss, medan det andra dagar kan vara lugnare än den lugnaste dag.
Fattar inte varför någon ska skriva dumma saker, det är väl inte det bloggen är till för ? Ja det är tur att man kan ta bort sådant som är dumt.
Jag gillar ju snö, men det kan ju vara kallt också förstår. Måste vara helskönt med en kamin då..... Här har vi bara elementen. Men de kan värma de med.

http://willebus.bloggagratis.se

 
Ludde

Ludde

12 oktober 2011 22:00

Usch va kallt det ser ut om dina tassar! Tur att dom gömde kaninen i kylskåpet! Jag trodde väl att det var någe lurt med ett kylskåp med skorsten... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

12 oktober 2011 23:56

Kanon att det löste sig med kaminen så du slipper frysa nu när det börjar bli så kallt ute.

http://heratorpetsvinja.minwebbplats.se

 
kasper

kasper

13 oktober 2011 13:36

Dom tvåbenta har en väldigt konstig uppfattning om diskretion. Fast å andra sidan visr vi ju både ofta och gärna hur duktiga vi är på ettor, så man får väl ursäkta domm lite.
SKÖNT att kylskåpet var en maskerad kanin!!!
Väldigt trevligt att få se en bild på den demaskerad. :)

http://kasperian2.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards