Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 20 november 2011

Taxskridskor hade vart bra!

Av Felix och Inga-Lill - 20 november 2011 18:02

Lillhussen fortsatte med matten dator igår och la upp allt som matten kan tänkas behöva, banken ska installeras och allt sånt, ja ni vet hur det är. Sen tog han en fullständig back-up, det tog nästan hela kvällen, men matten hade bakat igår så hon var lite seg i går kväll. Jag fick naturligtvis inte gå ut och hälsa på hos er alls  men idag har jag lyckats trassla till mig några minuter. Det blir mera i morgon ettermidda, för då är matten och jag gräsankor eller va sjutton det heter. 


Som sagt var igår bakade matten bullar och kan ni tänka er hon bakade hundbullar oxå, samma deg men inge kladderier inuti utan bara släta runda bullar, sen när hon packade i påsar så la hon i en i varje åt mig med. Så nu kommer jag oxå att få bullar när tvåbeningarna äter bullisar. I går åt jag brynt älgfärs men idag har jag ätit kycklingfilé smarrigt värre, jag känner mig väldans mätt och belåten. 


På tal om halka, i morse höll det jädrar i mig på att gå åt skogen, för när jag min vana trogen skulle studsa ner från trappen var det rena rama skridskoplan, med vatten uppe på. Jag klarade mig men sen blev jag stel som en pinne för det gick inte att gå någonstans, matten kom naturligtvis ner och drog mig undan från isen, upp på gräsmattan där var det i alla fall inte isgata. Ni må tro att matten blev rädd, att jag skulle bryta mig fördärvad, så när hussen masa sig upp fick han sig en riktig skrapa, matten kan bli hiskeligt arg och i morse var hon inte go att tas med. Fast åt mig var hon himla snäll och gullig, det känns verkeligen att hon älskar mig riktigt mycket. Nu ska matten stå för sandningen och då vet jag att den blir rejäler, inge fusk där inte.


Taxpussar i mängd.

 
 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

20 november 2011 20:51

Hoppas att lill-hussen fått nån ordning på eran dator nu så så den inte krånglar mera.
Åhh vad gott med bullar :) Skulle du kanske kunna skicka hit matten med en påse ;)
Värsta lyxen att få egna bullar :)
Hoppsan, halkan är inte kul alls :( Tur du inte gjorde dig illa och tur att det blir sandat ordentligt hädanefter :)

http://heratorpetsvinja.minwebbplats.se

Felix och Inga-Lill

21 november 2011 16:12

Jo, nog var det smarrigt med egna bullisar, inte fel alls, matten är nog inte så dummer i alla fall, hihi.

Taxpussar.

 
Kasper

Kasper

20 november 2011 22:26

Visst Hillman, mattar kan! Inget fusk med sandning hädanefter! Så att du inte riskerar bryta både armar och ben höll jag på att säga. Eller i alla fall ett eller annat ben!!!
Förresten så kan mattar också göra sig illa när dom halkar på is! Säger hon som är min.
Ha det bra och var rädd om dig!

http://kasperian2.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

21 november 2011 16:13

Matten hon har sandat men jag var ändå tveksam när jag skulle ut, så matten lyfte resolut ned mig från trappen, hihi. Om hon inte ser upp så kan hon få fortsätta med det, hihi.

Taxpussar.

 
Aamor

Aamor

21 november 2011 18:25

Vilken tur att du inte bröt nått, klart din matte blev rädd att nått skulle hända dig och hon kunde trillat själv också.
Klart din matte älskar dig, finns ingen tvekan över huvudtaget om det!
Egna taxbullar, det är bullar det!

Ha de´

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Gizmo

Gizmo

21 november 2011 23:12

Min matte ser ut som en väderkvarn så snart hon ser lite is *fniss*

http://gizmopojken.blogg.se

 
Rudi

Rudi

22 november 2011 21:45

Men attans,vilken tur att du har benen i behåll! Hur skulle du annars kunna sitta inne och mysa och käka bullar framför brasan? Bulle, låter gott. Jag får aldrig bulle. Jag vill ha bulle!!!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Wille

Wille

23 november 2011 22:24

Upppss ! Tur att ni inte halakde och gjorde er illa. Här är det än så länge bara plusgrader, och ingen halka än, men den kommer den med.
Bullar låter gott. Fick du diska du med efter bullbaket ? Det brukar vi få göra. Att få egna bullar det var inte dumt, det ska jag föreslå matte. Ha det gott nu ikväll.

http://hrtp://willebuz.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards