Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 25 november 2011

Vakteri!

Av Felix och Inga-Lill - 25 november 2011 12:55

Igår var det riktigt roligt matten var upptagen med bak men hann ändå ut med mig mellan kakbaken, hon gjorde kladdkakor och en paj till hussen som inte kan äta mörk choklad. Det blev en vit chokladpaj som även jag fick smaka pyttebitar av, sen fick jag min hundbulle med vipsgrädde på. Jo, dä är så att matten fylllade år i går och då serveras det extra gotter. Tilll middag fick vi älgbiff i nån smarrig sås, men jag fick bara älgbiff med kulorna till, ja jag klagar inte för det är inte varje dag som man serveras utskuren biff, sen med kvällsfikat så kände jag mig väldans nöjd. 


Idag på morgonen var det besök till Lillhusse och de satt i köket, matten tyckte inte jag skulle vara där och tjöta, så hon bar resolut in mig i rummet, men där var det tji, inte sjutton kunde jag sitta i rummet med Lillhussen och två vilt främmande människor, kvar ute i köket, klart att jag skulle vakta Lillhussen. Matten och jag hade en diskussion och jag tror nog hon fattade, att jag bara var tvungen att vakta Lillhussen för tänk om de skulle snyta han för mig, vem skulle då ta hand om mig när matten och hussen är borta samtidigt. Jag blev riktigt förgrymmad på matten och glodde surt på henne, men då lyfte hon upp mig och bar ut mig i hallen, va sjutton nu då, trodde hon verkeligen att jag skulle finna mig i det, fast det var inte så allvarligt, vi gick på en härlig promenix, utan kamera för det regnade och blåste som sjutton. Det var nåt konstifikt för det var hela 7 plussisar ute och jätteskönt fast det blåste som attan. Lite blöt blev jag allt efter att ha plumsat ner i en rätt så djup vattenpöl, för där det var is igår är det stora insjöar idag, hihi. När vi kom in så fick jag vara där Lillhussen var och då var jag nöjder, kunde vakta honom så ingen snöt honom, snälla damer var det för de gillade hundar, hihi. 


Nu får ni ha en skön första advent och akta er för levande ljuser så ni inte fjuttar eld på nåt sätt och glöm inte levande ljus när ni går ut ifrån rummet där de finns. Vi kommer att ta det lungt under helgen, för det behövs om man ska orka med veckan som kommer.


Advents taxpussisar i mängd.


 
 
Gizmo

Gizmo

25 november 2011 14:15

Klart man måste vakta *små hussar* och annat viktigt.
Jag vill allt gärna ha ett öga på vad där tvåbenta håller på med.
Jag har lärt mig att OM det kommer ngn tvåbent kan det innebära godsaker. Så gäster är vääääldigt välkomna *fniss*
Vad taskigt att isen var borta. Det blir så attans kallt och ruggit när man blir blöt. Hälsa matten med ett grattis i efterskott.

http://gizmpojken.blogg.se

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

25 november 2011 16:44

Får önska GRATTIS till matten så här i efterskott då. Men så mycke mums hon bakade till sitt kalas, sitter ju här och blir hungrig.

Hoppas att ni får en skön fredagskväll. Tror att Berit är på väg hit och hälsa på för det blåser en del ute....ja ni vet hon stormen Berit som dom varnar för.

Kram

http://heratorpetsvinja.minwebbplats.se

 
Aamor

Aamor

25 november 2011 17:48

Grattisar till matten!
Självklart ska du vakta lillhusse och inte nog med det man måste ju vara med och lyssna vad som sägs, tänk om man missar nått!
Lurigt det där med is en dag och flytande nästa!

Ha de´

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Rudi

Rudi

25 november 2011 21:20

Vilka vilda diskussioner du och matten har haft då! Bra att du står på dig. Hon ska inte bestämma över dig!
Fasat hundbulle med vispgrädde skulle ju kunna förlåta vad som helst egentligen.
Här tänder vi inga ljus alls, så vi kan inte glömma dom. Bra va?

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Ludde

Ludde

25 november 2011 22:33

Jag tror att du gillar när matten sätter igång att baka. Klart att du ska vara där lillhussen är. TÄNK om någon skulle röva bort honom! Då får du bita dom i benen... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Kasper

Kasper

25 november 2011 23:19

Matte minns inte om hvi har kommenterat här - hon minns att vi skrev men blev avbrutna! Hann hon skicka? Det tror inte jag!!!
I alla fall var det himla tur att du äntligen fick vakta Lillhussen!!!!
Blåst ärinte det roligaste som finns, och här ska vi minsann tappa upp vatten för både mat och toa! För när strömmen går långt ute i skogen (finns många träd här som kan trilla över ledningar)då är vi måste man ha massa vatten i bunkar och hinkar.
Svälter gör vi inte, och inte fryser vi heller när det blir strömavbrott. Men TYST blir det - och ingen dator har vi...

Hoppas du också får en fin advent, ja att ni får det allihop, förstås!

http://kasperian2.blogspot.com

 
Gizmo

Gizmo

28 november 2011 00:32

Inte kan man tro att det är advent när man tittar ut..
Grått, hård blåst och REGN i +10 grader.
Matte har donat och fixat så det iaf inomhus är lite advent aktigt..
HOppas du haft en fin helg.

http://gizmopojken.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards