Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 30 november 2011

Fyller halvår!

Av Felix och Inga-Lill - 30 november 2011 20:08

Jaha, då har man blivit 15 och ett halvt år just idag när jag mådde som risigast, attans inte fick jag några gotter heller fast matten och Lillhussen åt kyckling, bara några få smakbitar. Har nog ätit för mycket gotter den senaste tiden säger matten så idag blev det bara taxkulor, men hon har lovat macka till kvällen. Eftersom jag fyller 15,5 år idag så har matten lagt in en headers från i somras, där ni kan se hur jag såg ut vid 15 år. Nu är det inte mycket som skiljer för vi har ingen snö här bara gräset som inte är grönt förstås. Snön har regnat bort men ikväll när matten och jag var ute så kändes gräset så där läskigt frasigt, frosten är tebaks. 


Får se om matten och jag hinner ut en sväng när vi fikat, så jag får läsa om vad ni gjort under de sista dagarna när bloggplatsen och allt annat inte velat som matten vill. Felia har nog någon server som ligger nere för internet är hur segt som helst, fast det kan ju vara andra än Felia, som har krångel.


Hoppsa att det funkar att läsa i alla fall och en liten kommentar ska väl kunna gå, så hej så länge alla goa kompisar.


Taxpussisar i mängd.

 
 
Ludde

Ludde

30 november 2011 21:16

Grattis då! Eller halvgrattis kanske man säger vid 15,5? Nui åller jag tassarna för att du får några extra plusgrader på termometern i present så du slipper gräsfraset... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Rudi

Rudi

30 november 2011 22:04

Jamen grattis gamle polare! Hurra för dig! Äsch du får välaqn käka födelsedagsgodiset en annan dag när du mår lite bättre då! Hurra hurra!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

30 november 2011 22:10

Får önska Grattis på 15,5 års dagen :) Dålig timing att du skulle bli dålig i magen när du fyller halvår. Fast det kanske är som matten säger att du ätit alldeles för mycke gott på sista tiden ;)

Hoppas att du fick en bra 15,5 års dag.

http://heratorpetsvinja.minwebbplats.se

 
Gizmo

Gizmo

30 november 2011 22:49

Grattis!!!!
Måste säga att du är en riktigt stilig herre. Skulle aldrig trott att du var så gammal.. Gott krut i tax generna minsann..
Hoppas du mår bra i magen snart.

http://gizmopojken.blogg.se

 
Wille

Wille

1 december 2011 14:37

Nämen oj vilken härlig ålder, 15 och ett halvt. Ett JÄTTESTORT GRATTIS med en massa nospussar och svansviftningar här från oss i halvsödern ! Jag hoppas din matte låter dig få lite extra kyckling, för det ska vara bra sägs det eller fisk, som också är bra. Det gillar jag. Vi åt lite kyckling igår vi med, kycklingfileer, och det var jättegott !
Vilken tjusig 15 åring som matte fångat på headern, den är jättefin ju. Ha nu en alldles underbar dag mysiga kompisen, men ta det lugnt. Extra nospuss till dig !

http://willebuz.blogspot.com

 
Aamor

Aamor

1 december 2011 17:50

Oj, 15,5 år - Grattis min vän!
Vilket fint kort på dig på headern.
Trist att du var kass i magen, hoppas det är bättre idag.

Ha de´

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Kasper

Kasper

1 december 2011 22:07

Grattis, lite så här i efterskott!
Du är en så både söt och stilig herre, säger vi här hos oss! Du bär verkligen dina år med heder!
Hoppas nu bara att det där risiga i i övrigt.
En sån fin tanke att fira födelsedag två gånger om året! Kan man ju faktiskt göra ännu oftare om man vill. Minst tolv gånger! Eller så. :)

http://kasperian2.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards