Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 16 december 2011

Varit lite krasslig!

Av Felix och Inga-Lill - 16 december 2011 19:15

Igår var jag krasslig och ville inte ha nån mat, inte vatten en gång så matten blev väldans orolig. Fast igår kväll drack jag vatten i alla fall, så då lugna matten ner sig. Idag har jag sett till att hussen och matten gjorde rätt med alla kuverten som gick härifrån för att vara framme före jul. Attans det var en stor hög och inge pritt hemma så matten ville låna min tunga, glöm det inte en chans, va tror du jag är stendum, hihi. Sen skulle matten handskriva lite julkorter oxå som var sista dan idag för att skicka. Inte fick jag följa med till Sälen i nybilen heller, bara hussen och matten som åkte, matten tyckte inte att jag skulle sitta och vänta och bli kall i röven som hon utryckte sig. Så jag fick vajert stanna hemma med Lill-hussen, men han och jag myste och slappade på soffan, så jag slumrade till en stund. Sen blev det fuller fart när matten och hussen kom tebaks, massor med kassar ställdes in och då var jag bara tvungen att snosa runt för att se att de handlat allt som matten skrev på lappen. Det hade de och fasen så mycke mera, hihi.


Nu får ni ha en trevlig helg, jag får nog gå ut i morrn för att titta hur mycket ni gjort de här dagarna som jag inte gjort någe, för idag har jag både käkat och druckit mycket vatten. Till frulle fick jag taxkulor med brynt älgfärs som matten tog undan igår ettermidda, sen till kvällen idag fick jag taxkulor med lite älgfärs och en fiskpinne utan skorven på, hihi. Sen fick jag hundgodis för tvåbeningarna käka lösgodis som de köpt i Sälen.


Helgtaxpussisar från en piggare Hillman.

 
 
Rudi

Rudi

16 december 2011 21:13

Det var bra att du mår bättre nu. Man måste dricka och äta är ju också bra. Själv har jag fått både grisöra och tuggpinne i kväll så jag ska inte klaga.

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Kasper

Kasper

16 december 2011 22:13

Åh, så skönt att du mår bättre igen! Vi blir så oroliga när vi ser såna där rubriker!
Är väl mycket bättre att stanna hemma med en Lillhusse än att bara sitta i en bil och vänta!
Duktiga ni är som fick iväg julkorten i tid - min matte är som vanligt för sent ute, men med vanlig frankering så kan hon vänta ännu några dar med att skicka dem, de hinner ändå fram till jul. Tur för henne... (Vad man inte har i huvudet får man ha i plånboken, säger hon. )

http://kasperian2.blogspot.com

 
Ludde

Ludde

16 december 2011 22:37

Skönt att det bara var en kort krasslighet. Älgfärs låter smaskens, men fiskpinnar, med eller utan skorv, skulle jag nog vara försiktig med... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

17 december 2011 00:09

Vad skönt att du mår bättre nu då :) Inte kul med sjuka små vovvar inte. Bra att du inte var sjuk så länge i alla fall :)

http://heratorpetsvinja.minwebbplats.se

 
Aamor

Aamor

17 december 2011 18:20

Bra att du är bättre nu.
Kuverten kan de minsann själv slick igen så det var bra att du satte P för det.
Tycker att du ska få en värmedyna som du kan ha i blilen så du inte blir kall om röva, hihi!

Ha de´

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Gizmo

Gizmo

18 december 2011 14:29

Det var då för väl att du mår bättre.
Här har jag varit ute och busat i blötsnön.
Den har för övrigt vräkt ner sen igår.
Tur att det finns varma handdukar när man kommer in.

http://gizmopojken.blogg.se

 
Edith

Edith

18 december 2011 15:36

Vad bra att du mår bättre nu Hillman. Äta måste man ... varje dag. Jag och Hilda har precis ätit vårt andra mål för idag och nu får vi nog inge mer, kanske bara någon smakbit när matte lagar middag. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Wille

Wille

19 december 2011 21:16

Vad skönt att du mår bättre nu !
Jo det är ju inget vidare att inte vilja äta eller dricka - då är ÄR man ju sjuk, på riktigt menar jag, för annars både äts det och dricks ju det gäller ju även tvåbeningarna !
jag håller dessutom med Aamor, han tycker du ska få en värmedyna i bilen, det vore väl toppen, då behöver ju inte matte och husse oroa sig och inte fryser du heller. Ett toppenförslag på julklapp till dig faktiskt ! Eller varför inte ett gosigt fårskinn ?
Ha en skön kväll nu !

http://willebuz.blogspot.com

 
Gizmo

Gizmo

20 december 2011 15:05

Hoppas du har det bra!?
Här vilas det efter en lång promenad.
Tror det blir en rätt lat kväll ikväll för matte har
fart runt och fixat en massa. Dessutom har jag fått en långpromenad också..
Ha de gott
Gizmo

http://gizmopojken.blogg.se

 
Linnea

Linnea

21 december 2011 11:30

Hej!

Tack för tipset. Jag tror att Canikur som han får är något liknande. Såhär står det om det: "Canikur Pro styrker den naturliga tarmfloran."
Det har han fått från dag ett men tyvärr inte blivit bättre, därför sätter de in antibiotika nu. Och tar ett avföringsprov för att de om det kan bero på parasiter.
Det är bara att hoppas att han blir frisk snart!

Tur att din vovve bara var tillfälligt krasslig, det är jobbigt när djuren blir sjuka.
Hälsa taxen från oss i Falun! Såg förresten att ni bor i närheten av Rörbäcksnäs, jag hade en pojkvän där en gång. Och själv kommer jag egentligen från Malung :)

http://smalltowndogdiary.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards