Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 21 december 2011

Matten lånar!

Av Felix och Inga-Lill - 21 december 2011 15:56

Matten fick låna min bloggadress idag när hon skulle kommentera hos en blogghund, bha där ska jag vara och kommentera, hihi. Ja, här är huset och allt annat upp och nervända världen, matten och hussen har nog fått stora hippinalknäppen, som de flår och har sig. Matten är justerad i ryggen idag men det struntade hon i, först gjorde hon mjuka pepparkakor sen en stor kalops gryta, Lill-hussen har klätt granen, hussen har jagat änglatofflisar och matten avsluta det hela med att torka golv, fast det sista gjorde hussen. Han skakade mattor (vi har trasisar) sen la han på dem, så han fick nog avsluta allt,hihi. 


Jag har fortfarande varit lite krasslig av och till, för får jag gotter på maten då äter jag den, sen var jag med och smakade rått älgkalvkött, mumsens värre vill jag lova. Så matten säger att du är bara krasslig när det kan gynna dig, så är det väl inte heller. Igår så fick jag vara hemma igen, matten och hussen drog utomlands till Elverum och shoppade men de hade den goda smaken att köpa med ett smarrigt norskt hundgodis, hihi. Torkat kött i form av småa köttben, mumsens var det i alla fall. Här var det kallt igår som bara den med minus 18 grader så är man attans så snabb när man ska ut och göra ettor, tur att man kan det där med att bryta av, hihi.


Idag så var det inte lika kallt, bara 15 minusar men det blir säkert kallare till kvällen, jag får be tusen gånger om ursäkt för att jag inte har några bilder men det kommer nog lite sightseeing bilder från mattens åktur igår men på mig blir det baske mig inga, för hon försökte ta ett för en stund sen men då vände jag upp rumpan, hihi. Här ska inte tas några bilder det kan kärringen bara fetglömma, nu var jag kanske elaker men det blir så när man fått nog av blixtar. Sen måste jag be alla goa bloggare om ursäkter för att jag inte varit ut och hälsat på hos er men det kommer till kvällen säger matten, men nu har hon inte tid mera för det är saker i köket som ska göras, hihi.


Taxpussisar i mängder från en något frysboxkallt Rörbäcksnäs.

 
 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

21 december 2011 16:30

Väldans vad flitiga ni var hemma hos er att städa då. Skulle behöva göra lite sånt hemma också, men jag jobbar hela julen så jag tar nog det en annan dag ;)
Tråkigt att du fortfarande mår dåligt :( Får hoppas att du kryar på dig då.

Men hu så kallt ni har hos er då. Här ligger det på nollan på gränsen till plus :( Så du får gärna skicka hit en så där 5 minus grader så den lilla snön vi fått får stanna kvar ;)

Om vi inte "hörs" mera innan jul så får jag önska er En Riktigt GOD JUL
Kram

http://heratorpetsvinja.minwebbplats.se

 
Aamor

Aamor

21 december 2011 20:42

Du lurar väl inte matte att du är krasslig för det är inte snällt, hon blir ju orolig för dig och vi också.
Aha det julfejas hos er, min matte tittade på golvet och sa jaha här skulle det behöva dammsugas men vi tar det en annan dag, hoppas hon snackade om sig själv när hon sa vi för jag tänker då inte hjälpa till, räcker att jag smutsar ner för det är jobbigt nog, hihi!
Fy tusan så kallt, brrrrrr!

Ha de´

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Kasper

Kasper

21 december 2011 23:38

Vi kan inte skriva så mycket eftersom klantmatten bränt fingrarna på kaminen. Hon har inte riktigt med sig sig själv, just nu.
Jisses så kallt ni har! Tur det inte är så hos oss, då hade nog Mysan frusit ihjäl. (Om hon fortfarande levde och lever, alltså.)

Hoppas det verkligen är så att du är krasslig mest bara näär det passsr dig. Verkligt SMART. :)

http://kasperian2.blogspot.com

 
Rudi

Rudi

22 december 2011 07:43

Värsta kallt du har det då! Norskt godis..hmmm...nä,, dt har jag inte ätit. Men tyskt är gott, det vet jag!
Så bra att dom har tagit in gran åt dig, så du slipper ut i kylan förresten!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
maja o zoro

maja o zoro

22 december 2011 21:43

trevlig blogg :)

hoppas ni får en God Jul :)

http://www.majazoro.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards