Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 27 februari 2012

Fick smaka i dagarna 3!

Av Felix och Inga-Lill - 27 februari 2012 12:05

Hussen hitta tårta på byns affär, så nog firade vi prinsessan med prinsesstårta och jag fick massor av smaka men ingen schipan, hihi. Sen på fredagen när hussen fyllade år, då fick jag gräddtårta med jordbubbar, mumsigt värre. På lördagen var jag på årsmöte i Vansbro, då fick jag ingen tårta men matten fick en bit med sig hem, så jag fick smaka i alla fall, hihi. Måste välan berätta om middagen i fredags, stora älgbiffar och jag fick jag med, va mumsiga taxkulorna blir när det hamnar älgbiff på dem, hihi. På lördagen fick jag porterbiff och så har jag smaskat Gustafs korv, det sistnämnda rekommenderar jag varmt, mumselimums va gott det är. Så nu lämnar jag lite av min egen frulle för annars får jag inte plats med någe Gustafs korv, jag tror inte att Gustaf är sur för att jag äter upp hans korv, för han har så många, matten sa att det var fulla hyllan när hon var in och handlade i Malung.


Igår fick jag helstekt fläskkarré med pecin i, mumisgt värre det med och sen fick jag en egen bulle till fikat, ja två om vi ska vara ärliga för de var så småa, hihi. Idag blir det dalafilé för jag såg när matten tog upp en ur frysen, med stuvade makaronisar, det är något som hussen, Lillhussen och jag gillar skarpt, hihi.


Nu ska jag försöka att få matten att lämna lite tassavtryck på era bloggar men jag förstår att det inte blir lätt för hon har lite huhålliga saker att göra först. Tänk att mattar bara kan ta bloggsidomester utan att först vidtala mig, det är väl för fasen min blogg och då ska välan jag bestämma om hon får ta nån sidomester alls, hihi.


Väderrapporten höll jag nästan på att glömma bort, sent igår kväll när jag var ute och gjorde sista ettan var det minus 18 och det blev någon grad kallare sa matten. Idag var det behagliga 11 minusar vid första rundan, sen ramla det iväg till 7 minusar och så snöar det som sjutton, hihi.


Taxpussisar från ett snöigt Dalarna!

 
 
Kasper med fyra katter

Kasper med fyra katter

27 februari 2012 18:21

Åååh, va mycket smaskigt gottigt - jag HAR inte den optimala matten, det inser jag mer och mer när jag läser hos dig, Hillman! Det är förstås DÄRFÖR jag tuggar på kattleksaker!!!
Fast jag har bättre väder. :)

http://kasperian2.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

29 februari 2012 10:05

Du bor i alla mysigt och jag är säker på att du inte har så mycket trafik som jag har ute på vägen. Sen har du en hel hög med kattbröder, det är något som jag är avis på, för här är matten allerigiskisk mot såna. Sen har du säkert varmare där nere än jag har men i morse var det bara 3,5 minusar.

Taxpussisar.

 
Ludde

Ludde

27 februari 2012 18:32

Vilket härligt festande! Älg, häst och gris i dagarna tre, och bullar och dalafilé, för att inte tala om tårtan. Usch så avis jag blir... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

29 februari 2012 10:05

Du som får så många gottisar behöver välan inte vara avis, hihi.

Taxpussisar.

 
Aamor

Aamor

27 februari 2012 18:33

Du är ett tårtmonster, hihi! Gillar man det ska man äta det, det är min åsikt!
Grattis i efterskott till hussen!
Matten får lägga in om semester från bloggan som du måste godkänna, är det inte så?

Ha de´

http://aamor.bloggplatsen.se

Felix och Inga-Lill

29 februari 2012 10:06

Jo, men ibland tycks jag inte ha någon talan, nu sitter matten och läser i en bok av den där GW, nåt om Gustavs grabb eller va den heter, hihi.

Taxpussar.

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

27 februari 2012 20:50

Jaha och du har fått en massa gott igen ser jag. Korven verkar ju bra men alla tårtbitar kan ju lätt sätta sig på fel ställen ;)

Usch vad kallt ni har hos er då. Här kan det inte bestämma sig känns det som då det ena dagen är runt +10 grader och nästa morgon -8 grader.

Ha det så bra du och matten :)

http://heratorpetsvinja.minwebbplats.se

Felix och Inga-Lill

29 februari 2012 10:08

Tack för omtanken men tårtan sitter där den ska, över rumpan, på matten, hihi. Fast det är inte så farlit för det är inge socker i grädden, sen är det sån där smal variant på bara 38 procenter, hihi.

Taxpussisar.

 
Gizmo

Gizmo

28 februari 2012 13:42

Oj så mkt smaka det varit hos dig..
Snart drar det ihop sig med födelsedagar här också så då blir det nog lite smaka även för mig..
Prinsessbakelser hade vi för att fira nya lilla prinsessan Estelle.
Hoppas allt är bra där uppe hos dig..
Nosbuffar
Gizmo

http://gizmopojken.blogg.se

Felix och Inga-Lill

29 februari 2012 10:09

Här är det bara härligt, med lite vårkänslor som kom fram igår, hihi.

Taxpussisar.

 
Edith

Edith

28 februari 2012 18:56

Hej hopp Hillman, Vad skriver du om? Gustafs korv? Det är det goaste matten vet. Matten är dalkulla från början född i Falun med en pappa född i Falun och en farfar född i Falun. Så det sitter djupt. Hon absolut ä l s k a r Gustafs korv. Pensionatet var helbra. Hilda och jag bodde i ett rum tillsammans. Vi hade med våra egna filtar så det kändes bra och så hade vi vår egen mat hemifrån ... förstås. På dagarna var vi utomhus och lekte och så tog hundgubben oss på en långpromis varje dag. Det var helt klart godkänt ... men matten hade en oerhörd ångest innan hon lämnade oss där ... men hon hade liksom inget val för hon var tvungen att åka till Stockholm. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

Felix och Inga-Lill

29 februari 2012 10:11

Nja, Stockholms innerstad är inge vidare att åka till, så jag är säker på att ni hade det prexis lika braigt på pansjonatet, hihi.

Taxpussisar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards