Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 6 mars 2012

Beviset!

Av Felix och Inga-Lill - 6 mars 2012 13:29

Så var det där med bildbevis, änteligen har matten fått ändan ur vagnen och lagt upp bildbeviset på mitt lufsande i garaget och runt omkring, hihi.

 

Här ser ni klart och tydligt även om jag blev lite suddig på knoppen, att jag befinner mig i garaget. Ni må tro att jag roade mig kungligt, det finns massvis med grejer som man kan nosa på där, hihi.

 

Så var man på väg ut ur garaget, undras vad man ska hitta på nu då?

 

Bilen är rätt så spännande, om man håller sig nära kanske man kan få en åktur, fast det sket sig på grund av matten som tyckte att det var för fint väder för att åka bil, bha det kan aldrig vara för fint för en ynka åktur.

Om ni klickar på bilden kan ni få se en som absolut inte har den minsta lust att gå in, den här dagen bjöd på ett synnerligt vackert väder och jag är inte alls intresserada av ett ingående, fast matten finns där i bakom och jag vet vad som händer om jag inte går frivilligt. Ja, det är inte så att hon skulle slåss på mig eller träta på mig men hon brukar resolut ta upp mig och bära in mig. Det tycker jag är så förnedrande att jag hellre går själver, fast ibland när det är kallt och eländigt åt mina fotar ja, då är det helt ok att bli inburen, hihi.


Idag bjöd Kung Bore på iskallt väder igen, minus 16 vid första rundan och ändå hade de mage på radion att säga något om att den kallaste vermaturen hade uppmätts i Älvdalen och den var 14 minus. Fy tusan för vädertanter som inte klarar av att ta reda på vart det varit kallast, ja inte var det här för det finns ställen som är ännu kallare, där var det nog ner mot 20 minusar skulle jag tro.


Vet ni vad det är för dag idag, jo det är temmeldag, så nu bespetsar jag mig på lite smaka till kvällsfikat, matten har visserligen inte tagit upp några temmelbullar men jag är säker på att det gör hon inom den närmaste tiden. Förexten så bakade hon bullisar igår och naturligtvis så gjorde hon några slätisar åt mig, det är pli på matten ibland det måste erkännas. Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av den sista solfläcken i rummet, för snart så har solen försvinnit för det är molngubbar på väg in över oss.


Taxpussar från en solande Hillman

 
 
 Rudi

Rudi

6 mars 2012 15:28

Det var roligt att se dig lufsa omkring! Vet du vi hade lika kallt som du i morse, nästan, 12 minus hade vi! Det är ganska kallt om man ingen snö har som vi. >Nån semla lär jag inte få se, menmatten bakar småfranska nu så det luktar bageri lång väg. Gott! OCH mina mediciner är ÄNTLIGEN slut! Hurra!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

7 mars 2012 13:06

Sicken tur att du ätit upp alla medikaniner. Du småafrallor är väldans gottigt, varma med smör och ost på, hihi.

Taxpussar.

 
Aamor

Aamor

6 mars 2012 18:31

Spännande att nosa på en massa saker, man vet aldrig vad man finner!
För fint väder för en biltur, va! Det går ALLTID att åka bil så det är så!
Hoppas du får en stor temla, hihi!

Ha de´

http://aamor.bloggplatsen.se

Felix och Inga-Lill

7 mars 2012 13:08

Ja, visst sitter en biltur aldrig i vägen, hihi.

Taxpussar.

 
Ludde

Ludde

6 mars 2012 21:40

Klart att du trivs i garaget med så mycket kul grejer. MIG bär ingen in!!! Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

7 mars 2012 13:09

Du är nog lite för stor att ta under armen, hihi.

Taxpussar.

 
Kasper

Kasper

6 mars 2012 23:30

Känns lite orättvist, för jag har en matte som inte alls bryr sig om semlor! Hon har blivit bjuden på en, men fler blir det nog inte.
Det där garaget skulle min Myse gilla! Jag skulle nog hellre hålla hus ute i snön. Rulla och så där.
Inte ofta min matte lyfter upp mig och bär in mig, men NÄR hon gör det, då har jag uppenbarligen varit stendöv! Och hon har hämtat mig... :(
Håller med dig - det ÄR förnedrande!!! Sånt slipper dom där som väger 20-30-40 kilo...

http://kasperian2.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

7 mars 2012 13:10

Jag betraktade mig som en synnerligen stor hund, ända tills matten bar in mig, då blev jag en pyttis, attans otrevligt.

Taxpussar.

 
Gizmo

Gizmo

7 mars 2012 10:05

Här gillas det också att åka bil.
Hur mysigt som helst.
Här skiner solen och jag försöker få matten att INTE titta på grannens vimpel som visar att det blåser väldigt mkt ute.
Men jag tror nog att en långpromenad närmar sig iaf :-)

http://gizmopojken.blogg.se

Felix och Inga-Lill

7 mars 2012 13:11

Nja, långpromenixen får nog utebli för jag är lite ur slag idag, fast det går ju att snurfa runt på nätet i stället, hihi.

Taxpussar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards