Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 1 maj 2012

En Jack

Av Felix och Inga-Lill - 1 maj 2012 06:56

Jag har en väldigt glad nyhet, det blir så när man läser annonser om hundvalpar, naturligtvis hittade jag en helt underbar liten valp och vansinnig söt. Så igår var vi och hämtade hem det lilla grynet!


Får jag lov att presentera Felix!

 

Som ni ser är det en lågställd Jack Russel Terrier och han är född i södra Bergslagen.



 

Hej, på er alla fyrfotingar, ja matte berättade att hon hade en hel hög fyrbenta kompisar så då var jag bara tvungen att ut och säga hej. Jag är lite trött idag för det blev en lång biltur, vi åkte och åkte men hussen det var en riktig hedersprick för han stannade på såna där braiga ställen så jag fick gå ur och dricka vatten samt kissa. Jo, jag är nog nästan rumsren och sitter man i knä på en lagom gosig kärring, ja då kan man inte lägga några visitkort där, vare sig de är fastisar eller flytisar. 


Ni må tro att det var lite spännande och lite tramiskt för jag åkte ifrån min mamma och brorsa, ska ni veta och det är inte så lätt. Fast matten sa att jag skötte mig expliskt och det var ju tur, hihi. Sen när vi kom upp här i fjällvärlden då stannade hussen och jag fick hälsa på lite snälla tvåbeningar som var på väg till brasan, de tyckte att jag var så söt. När vi sen kom fram dit jag skulle bo, så hittade jag en massa spännande saker, ujujuj så mycke grejer det fanns och det var mjukt att springar runt på gården. Sen kom jag in och fick kuta runt överallt, det luktade hund men jag hittade ingen, tvåbeningarna tror att de kan städa bort doften, men jag kände den allt, jag är väl en terrier med en häftig nos trots att jag bara är en valping.


Nu ska jag ta igen mig lite efter resan för trots allt så är jag rätt liten och trötter just nu, jag var uppe tidigt i morse vid fyra-tiden men jag har sovit hela natten, efter att ha varit ut för ettan sent igår kväll. Hoppas att ni tycker att jag kan bli en braig kompis här ute på bloggen, lämna gärna en kommentar så jag får höra vad ni tycker om en valping som mig.


Russelpussar från Felix till alla fyrbenta men jag är inte snål så ni tvåbenta får oxå pussisar.

 
 
Edith

Edith

1 maj 2012 07:50

Men vilken bra nyhet! Det ska bli superkul att få följa dina äventyr Felix när du växer upp. Hilda och jag har ju lite erfarenhet av Jack Russel-killar ... hihihi. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

Felix och Inga-Lill

1 maj 2012 19:16

Ja, än har jag inte börjat kuta efter tjejer, fast man kan aldrig veta, hihi. Nu har jag lite brådis, för jag ska passa på att knäppa knapparna i soffan nu när matten är upptagen med knappebordet.

Russelpussar.

 
Ludde

Ludde

1 maj 2012 08:10

Hej Felix! Du var mig en söt en! Välkommen ut i bloggvärlden! Nu ska det väl bli fart på matten, hussen och lillhussen igen! Dom behövde nog en liten kille som ser till att dom inte slöar till hehe... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

1 maj 2012 19:19

Nä, här ska inte slöas, för jag väckte dem i morse vid fyratiden, tyckte att de hade slöat klart, hihi. Tack för att du tycker att jag är söt, ja har nog föstått dä, för matten och hussen gosar mycket. Lillhussen har jag inte träffat än, för han är på Uppsala ademis eller va det hette.

Russelpussar.

 
Rudi

Rudi

1 maj 2012 08:32

Hörru lill-pysen, välkommen till min värld!! Jag ska lära dig allt jag kan och vet så du blir värsta bästa super-hunden när du är klar!!
Matten här: Åååååååååhhhhhhhh, så söt!Så roligt för er med en valp igen!Det ska bli så kul att följa lille Felix´uppväxt. Allt bus vill vi veta! Grattis till Lillen!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

1 maj 2012 19:22

Jo, nog har jag tänkt ut lite bus allt, ja tyckte att mattes mattor var för täta, så ett hål på mitten borde passa bra, hihi. Samma med knapparna i soffan, de stör mig väldeliga, hihi.

Russelpussar.

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

1 maj 2012 09:01

Men vad kul att ni fått lite tillökning i familjen :) Förstår det måste varit väldans tomt.
Verkligen liten sötnos han var då lille Felix :) Nu får du börja vara mycke duktigare med kameran så vi får se mycke fina bilder på den lilla sötnosen :)

Föresten så fyller Vinja år idag :) Ska blogga om det i kväll så du är den första som vet.

Kram

http://heratorpetsvinja.minwebbplats.se

Felix och Inga-Lill

1 maj 2012 19:24

Jo, nog blir det bilder allt, jag tror att gubben tagit en 50 st bara idag. Jag ska gå in och gratta Vinja, så roligt för Vinja är så jättefin.

Kramar.

 
Aamor & Tina

Aamor & Tina

1 maj 2012 10:27

Åh, välkommen Felix till ditt nya hem och bloggvärlden!
Vi blev så glada när vi läste detta inlägget och du kan inte få ett bättre hem för du ska veta att vi alla har förstått att de hundarna du luktade i huset hade det väldigt bra och var väldigt älskade och det samma hommer du att vara!
Du är jättesöt!

Nosbuff!

http://aamor.bloggplatsen.se

Felix och Inga-Lill

1 maj 2012 19:26

Jo, du må tro att jag har letat överallt men inte har ja hittat nån, idag lurade matten mig att det fanns en hund här, för hon öppnade nåt i datorn som skällde. Då skulle du sett va tuffer jag blev, hihi.

Russelpussar.

 
Bröderna Bus och Busan

Bröderna Bus och Busan

1 maj 2012 18:01

Du är jättefin, Felix! Vi kurrar och svansviftar av kattfnatt och salig bloggar-lycka över att vi har fått en så gosig bloggvän. Dig vill vi lära känna närmare! Välkommen i gänget, och pussa matte från oss!

http://chinchebusan.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

1 maj 2012 19:28

Kul att få lite kattkompisar på nätet, för där jag är född, fanns två katter, så jag är rätt van så liten jag är.

Russelpussar.

 
Ingen bild

Brita, Siri och Smilla

1 maj 2012 20:20

Vilken sötnos!

Felix och Inga-Lill

2 maj 2012 10:22

Tack, jo jag har förstått att jag är söt, hihi.

 
Kasper

Kasper

1 maj 2012 23:34

Nu blev vi JÄTTEGLADA, jag, matten och mina katter! För Felix, du får faktiskt finna dig i att vara bloggkompis med oss allihop! :)
BRA att du är kattvan - rätt vad det är kanske du får en alldeles egen katt också ... man vet aldrig... ;)
Ska jag berätta nåt? - Jag och matte har faktiskt hoppats på att nån sån som du skulle få flytta in där Hillman och Illerson bodde förut, innan dom fick vandra över regnbågsbron. Nu bor och leker dom där, och du här.
Du kommer att få det kanon, fast det har du nog redan upptäckt själv.
Åh, vad skoj det ska bli att lära känna dig mer. Tänk, va mycket bus du kommer att skriva om... :D

http://kasperian2.se

Felix och Inga-Lill

2 maj 2012 10:21

Tack för att ni vill vara mina vänner, jag har ju inte hunnit skaffa mig så många ännu, hihi.

Russelpussar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards