Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 8 maj 2012

Liten och stöddig!

Av Felix och Inga-Lill - 8 maj 2012 19:19

Jaha, idag har matten skrattat så hon tjöt, anledningen jag förstås. För det första var jag ute och motionerade kärringen, fick syn på en jättepinne men den satt fast i andra änden i backen, den skulle jag ha. Matten skrattade och sa men Felix det är en jättestubbe ock sa jag, för jag gav mig sjutton på att den skulle med in. Fast matten hade rätt jag fick lov att ge upp men inte förrän matten gav mig en mera lagom pinne. 


Sen när vi kom in så kom jag på att vattskålen kunde dras över golvet, fast hussen böt ut skålen jag hade och han inbillade sig att den skulle stå kvar, i helsefyr heller den går att dra, så vatten skvimpar över och det blir blött överallt, hihi. Förrexten jag har smakat revbensspjäll idag bara små smulor fläskkött, mumsigt värre. 


Nu till kvällens händels jag har åkt bilbur, hussen och matten fick låna en bur av en släkting till matten, en hederskyffel som jag gillar helskrapt. Han har haft en trädskällare men nu har han ingen hund och då sa han att ni får låna min bur tills ni får tag i en. Skitkul och då åkte vi hem till mattens kusin som var här på besök och de hade med sig en fjart mellanpudel buskul, men naturligtvis så fick vi inte leka eftersom jag inte är färdigsprutad ännu, fast vi skällde på varann i alla fall, hihi. Ingen bildgrunka nu heller men i morrn ska matten ladda in lite bilder som ligger i mattens dator, hihi.


Ni får ha en braig kväll, snart ska jag gå och slagga för det har varit en lång dag, väckte matten vid 4-tiden i morse, hihi.


Russelpussar.

 
ANNONS
 
Ludde

Ludde

8 maj 2012 23:35

Bra med en matte som byter stubbar mot lagom stora pinnar! Bilturer är alltid kul. Hoppas du blir färdigsprutad snart så du kan leka med kompisarna du träffar... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Edith

Edith

9 maj 2012 12:26

Det är bra Felix ... att du håller igång matte och husse. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Aamor

Aamor

9 maj 2012 18:43

*Fniss*, du ser verkligen till att underhålla matte och husse hela dagarna. Småvalpisar har sån enegi och en annan blir ju trött av att bara läsa det, jag är ju rätt lat!
Klart man måste skälla på varandera, speciellt om man nu inte får hälsa men det kommer när du är klar med dina sprutor.

ST pussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan himmel och jord med Blogkeen
Följ Mellan himmel och jord med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se