Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 15 maj 2012

Glömska fismatte!

Av Felix och Inga-Lill - 15 maj 2012 08:20

Matten har slut brattebri i sin bildgrunka men hon har tagit lite bilder med hussens grunka, fast han har inte haft tid att tömma den än, så bilder kommer sen, dock inte från mitt äventyr i söndags, för då glömde matten fota, har ni hört nåt så dumt. Jag var och hälsade på uppe ovanför Älfdalen, ni vet där det där berömda dansbandet kommer ifrån, hihi. Fast jag var på en gård som hade frigående höns, två st grisar stora baddare. Sen fanns det sex får med jättelång päls, gotlandsfår var det visst, sen fanns det fyra stora hundar som skällde på mig, ja alla skällde inte. Max har ni sett förut för han har varit ute på bloggen här innan jag kom hit. Vi ska åka upp igen, så då ska matten ta bilder, hon hade fullt sjå att hålla reda på lilla mig och prata med det snälla paret som ägde gården. De är jättebussiga och jag gillar dem jättemycket, de älskar djur och de har faktiskt tre kalvar oxå men de var inte på den gården för fjöse var inte färdigbyggt sa matten, hihi. Sen ska jag få åka upp till fäboden när de flyttar dit, ska bli jätteskojsigt men roligast när jag får hälsa på hundarna efter sen jag varit till Norge och fått valpsprutningen, hihi. 


Igår var jag trötter efter resan och tur var väl det, för attans va det blåste här och jag är evigt tacksam för att matten och hussen var ankare åt mig, för annars hade jag säkert blåst bort, det var tillminstingen mycket hård vind ner hos oss, tur att vi bor i en dalgång, annars hade nog träden blåst av, fy katten vicket väder. Idag är det mindre med blåsten men jag är lite slö idag med, för jag busa som sjuttsingen med matten och hussen igår kväller, hihi. Det är jättekuligt att smyga på matten och sen rusa på henne och hugga henne i fotarna, hihi.


Vädret idag är inget att skryta med, +4,5 och jämmenmule, har sett bätter faktiskt, hihi.


Ha en braig dag alla goa bloggare.


Russelpussar.

 
ANNONS
 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

15 maj 2012 09:20

Men oj vilka äventyr du varit på då. Men attans synd matten inte fotat nått. Får hoppas att tanten bättrar sig på den fronten :)

Att vara så liten som du och vara ute i blåsten, ja då är det nog rätt bra att ha koppel på och vara förankrad i matten ;)

Men så kallt ni har hos er, här är det lite varmare. men idag så är det mulet o blåser så jag hoppas att vi hinner på våran promenad utan att få nått regn på sig.

Kram

http://heratorpetsvinja.minwebbplats.se

 
Rudi

Rudi

15 maj 2012 14:12

Hugga matten i fötterna låter som en kul sysselsättning en stormig dag!Funkar nog bäst med valptänder, vassa som sylar, va?

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

17 maj 2012 14:03

Det kan du hoppa upp och sätta dig på, ruskigt vassa och jag slipar dem varje dag på tuggben, stolsben, bordsben och idag vedträn, hihi.

Russelpussar.

 
Aamor

Aamor

15 maj 2012 19:30

Typiskt att kameran inte var laddad eller batterierna, suck!
Man blir jättetrött efter en sån utflykt och så många intryck.
Verkar som om du hade jättekul.

ST pussar

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Bamse och Valle plus Matte Maria

Bamse och Valle plus Matte Maria

15 maj 2012 20:58

Vilken tur att du har ankare med dig. Vore inge skoj om du blev en flyghund:) Här har det varit riktig vårvärme idag, +16 grader. Och vi ska visst ha så varmt resten av veckan också. Hoppas att det håller i sig. Nu vill vi ha sommar. Nospussar från brorsorna i Norr

http://www.mrbamse.bloggagratis.se

 
Edith

Edith

15 maj 2012 21:19

Den där gården verkar bra mysig med alla sina djur. Nästa gång vill jag gärna se bilder därifrån, särskilt på såna där långhåriga får. Dom är så fina. Hos oss har det blåst av bara den hela dagen. Matte hade hängt ut lakan på tork och dom blåste iväg med klädnypor och allt. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Ludde

Ludde

15 maj 2012 22:51

Jag får nog skicka upp lite solsken och varmt väder till er. Så där kallt och blåsigt ska man väl inte behöva ha heller. Du får komma ihåg att påminna matten om både kamera och batteri så vi får se alla roliga ställen du får följa med till... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Kasper

Kasper

16 maj 2012 00:36

Vi borde hitta på nåt straff för mattar som glömmer sina kameror. Inte nåt väldigt otäckt, men ett LAGOM straff.
Som t.ex att vi inte säger godnatt till dom. Fast det är kanske lite väl hårt det också, förstås...
En sån himlans kulans dag du haft, och det är kanske trots allt huvudsaken. :)

http://kasperian2.blogspot.se

 
Gizmo

Gizmo

17 maj 2012 15:14

Det händer här ibland också... Att matten slarvar med kameran. Fast det är inte ofta för hon är väldigt förtjust i kameran och kameran riktas på mig allt som oftast.. Ibland blir jag nästan trött på tanten FNISS

http://gizmopojken.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan himmel och jord med Blogkeen
Följ Mellan himmel och jord med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se