Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 17 maj 2012

Krasst i da-tore!

Av Felix och Inga-Lill - 17 maj 2012 14:04

Nu må ni tro att det kokta fläsket är stekt, tvi attan vicket osis, mattens hårddisk gav upp igår, inte för att jag vet vad det är men matten säger att det är där som allt lagras, programvara, filer och bilder sånt som man måste ha. Filer, den enda fil jag sett är den matten brukar bjussa mig på och den är sur som attan, hihi. I alla fall så har Lillhussen den snälla killen fixat en annan hårddisk åt matten men när han la över filerna så var det några som redan kraschat fis oxå men då är läget och han säger att han ska göra en ominstallatjon eller va det hette, när han får lust och inspiration, det hade han visst inte idag. Så vi får leva med att inte allt funkar, fast jag kan tydligen skriva här i alla fall, blir väl som det blir, matten är glad att hon har en datatekniker i huset men hon säger att det inte är nån brådska för det är ju ändå röda dagar nu. 


Jag tycker inte att det är nån skillnad på röda och andra dagar för mig är alla lika, jag sover, äter och gör ettor och tvåor mestadels ute för det sistnämnda men visst olyckor händer, när inte tvåbeningarna förstår va jag menar. Matten har gjort i ordningen en pingla i mässing som hussen ska hänga upp, så ska jag få lära mig nåt nytt, pingla när jag vill gå ut, så infernaliskt löjligt men det klart tvåbeningarna måste få roa sig lite de oxå. 


Idag är det den 17 maj, Norges nationaldag säger matten men vädret är så kass, annars skulle vi åkt in en sväng och kollat på tåget. Här regnar det och är alltmänt trökväder men hussen har eldat i den däringa kaninen i storstugan, så det är varmt och gott inne i alla fall. Ni får ha en braig, dag och helg matten ska försöka gå ut och så jag får skriva hos er med men det blir nog inte just nu, för hon har en kyckling i ugnen, helstekt gårdskyckling är visst smaskens. Jag har aldrig ätit det men det ska bli kuligt att smaka på kyckling och sen skulle det visst blir nå glass till etterrätt eller senare beror se på hur mätta vi blir, hihi. Jag har inte ätit det heller, ska blir skojsigt med lite smakbitar av både det ena och det andra.


Russelpussar i mängd, matten skickar kramar till alla tvåbeningar.

 
ANNONS
 
Aamor

Aamor

17 maj 2012 19:19

Det är mest skit när datorn inte vill mer, klart hon gillar att ha nån som kan hjälpa henne när det händer. Matte säger att så länge allt funkar fixar hon allt men när det börjar strula blir det - AAAAHHHHHHH!
Smart med pinglan, är det från America´s funniest homevideos?
Matte såg en Westi som ringde i en hotellklocka när han/hon ville ut. Hoppas du lär dig det, hihi!

ST pussar

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Ludde

Ludde

17 maj 2012 23:16

Hoppas att lilhussen får inspiration så mattes dator blir frisk igen. Du har nog ingen aning om alla läckerbitar matten kan laga till och som du kommer att få smaka på i framtiden. Man kan nog säga att du är en lyckligt lottad hund som hamnade i ett riktigt gourmet-hus... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Kasper

Kasper

18 maj 2012 00:52

Inge kul alls med kraschande hårddiskar, säger matte. Nej, FY!!! I varje fall om man inte har nån datatekniker i närheten, och det har inte vi.
Kyckling fins aldrig i mitt hus, men glass, det är gott det! :)

http://kasperian2.blogspot.se

 
Edith

Edith

20 maj 2012 12:49

Vilken tur du har Felix som har kommit till en sån 'matmamma'. Här hos oss har matten kokat ärtsoppa. Igår la hon ärtorna i blöt och idag är soppan kokad och klar. Smakade tydligen mums ... men inget för mig. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Gizmo

Gizmo

20 maj 2012 16:17

Min matte är ju alltid hemma om dagarna så jag är väldigt sällan ensam. Idag har vi varit ute men matte har hållt på med en massa tråksaker i trädgården.. Hon tyckte jag skulle vara glad för det.. Det var jag INTE... Men sen på sena eftermiddagen blev det en längre promenad och då förstod jag.. Det var jätte varmt. Matte passade på att vattna mig när vi gick förbi macken. Det var skönt och gott med vatten.. Nu vilas det här i väntan på att hussen ska grilla. Mums.

http://gizmopojken.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan himmel och jord med Blogkeen
Följ Mellan himmel och jord med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se