Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 11 juni 2012

Massor sen sist!

Av Felix och Inga-Lill - 11 juni 2012 18:57

Matten har haft lite sidmester och jag med förstås, hihi. Förra söndagen var vi och skulle hälsa på valpisar men då var de inte hemma, men på vägen dit så fick jag se stora fyrbeningar som var på väg till sommarbetet.

Lite svårt att fota från bilen, men det syns nog vad det var för ena rackare om ni bara klickar på bilden.


När vi kom ner dit vi skulle så var det flera fyrbenta i hundgården, som gärna ville hälsa på mig, hussen matade dem med godis. För vissa av dem är hans jaktkompisar, hihi.

 


Sen på tisdagen blev det upp tidigt på morgonen och avresa till Falun, där hussen och jag tog en promenix och sen träffade jag en häftig tvåbening, hihi.

När hussen var på mötet tog jag och matten en promenix men utan bildgrunkan, för hon hade fullt sjå att få mig att gå med koppel, det var riktigt läskigt, för det var så mycket trafik mellan husen och jag blev så rädder, Jiiip jiiip, var allt jag fick ur mig innan jag landade på mattens fötter. Då tyckte matten det fick räcka med miljöträning så då gick vi och tittade på några barn som spelade fotboll, det var mycket lugnare och inga stora lastbilar som dundrade förbi oss. Sen åkte vi vidare till Jularbo men där blev inga bilder tagna, sen tebaks till Falun för att lämna lite grejer och sen hem. Fast först var matten och hussen in på en jättebutik och handlade, lite godis till mig blev det oxå, hihi.


I torsdags var vi till Dala-Järna, för hussen skulle på ett möte, där träffade jag en trevlig Westie men naturligtvis hade matten glömt bildgrunkan så det blev inga bilder, jycken var en jättesnäll farbror och jag hade gärna velat leka med honom jättelänge men hans matte skulle hemåt.


Sen i lördags då var vi till Vansbro, för det var kurs i Civil, klart att jag skulle med och träffa en massa människor och kanske en och annan hund. Hussen hade fullt upp för det hade varit inbrott, så polisen kom och allt var bara rörigt, så jag fick vajert sitta i buren som en annan fånge.

Då passade jag på att lipa åt allihopa, tänk det hjälpte för sen fick jag komma ut och hälsa på en massa trevliga tvåbeningar, förresten så träffade jag en hund till Kalle, en stor Briard fast han var oxå jättesnäller, tyvärr så finns det inte bildbevis på det heller, jag ska se till att de skärper sig till nästa gång som vi träffas, för det kommer att bli fler gånger.

  Här hälsar jag på hans matte i alla fall, hon var jättesnäller och jag vet att vi kommer att träffas många gånger. I alla fall så var det massvis med tvåbeningar som var där och matten säger att jag kommer att träffa alla igen när det blir Vansbrosimning för då ska jag visst vara med, ja inte simma men ändå. Jag ska rekrytera med matten, det kommer att bli fishäftigt, får se om vi träffas innan dess oxå, osmöjligt är det inte, hihi. (När ni klickar på bilden så ser ni mitt nya fräsiga koppel, för matten tycker att det är bättre än drautkopplet som vi använder här hemma.)


De här resorna tar på en, först upp jättetidigt på morgonen sen ner i knoppelådan sent som attan på kvällen, visst är det kuligt att hänga med men tidiga mornar är inte min melodi, för jag sover gärna till nio på morgonen i alla fall inte väckning före halv nio. Hussen är en störig typ, för i morse väckte han mig vid åtta-tiden, jag som var så jädrans trötter efter allt jag gjort de sista dagarna.  


Hoppsar att ni inte är allt för suriga på mig, för att vi har både varit dåliga på bloggen och dåliga att besöka er men vi får försöka bättra oss.


Russelpussar i mängd. 

 
 
Ludde

Ludde

11 juni 2012 22:50

Åh va mycket kul du hunnit med! Om du hade fått vara med i hundgården hade du säkert fått lära dig allt möjligt om jakt. Skönt att du slipper simma, för det brukar visst vara både kallt och långt... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

13 juni 2012 11:43

Ja, nog är det kallt allt, för de mesta gångerna har det varit runt 15 plussisar och dä ä inget simväder för en Russel, hihi.

Russelpussar.

 
Aamor

Aamor

12 juni 2012 18:16

Inte så konstigt att ni inte hunnit blogga när ni gjort så mycket annat kuligt! Det har vi full förståelse för.
Coolt koppel du har!
Det är kul med en massa två och fyrbenta men det där inbrottet var ju bara för trist!

ST pussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Felix och Inga-Lill

13 juni 2012 11:44

De hade visst varit och knasat sig på fler ställen i Vansbro, inte kuligt alls för det är en idiell förening som hussen är ordförande för. Alla medlemmar hjälps åt att få in pengar som vi köper grejer för, när vi ska hjälpa kommunen vid kriser, säger matten.

Russelpussar.

 
Gizmo

Gizmo

12 juni 2012 21:13

Måste meddela att du är så söt så matten smälter här...
Tur för mig att jag är söt jag också hihihi...
Du har ju blivit stora hunden sen jag var inne här sist.
Matten har lite fullt upp nu när hussen är hemma på semester.
Ha det gott allihop
Nospussar från Gizmo

http://gizmopojken.blogg.se

Felix och Inga-Lill

13 juni 2012 11:45

Så din matte och husse har inte sidomester samtidigt, då förstår jag att du inte hinner med allt, som måste ta hand om matten hela tiden, hihi.

Russelpussar.

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

12 juni 2012 21:59

Oj vad mycke spännande ställen du varit på och sätt en massa kul saker och människor :)
Måste vara kul med lite utflykt :)

Kram

http://heratorpetsvinja.minwebbplats.se

Felix och Inga-Lill

13 juni 2012 11:47

Jätteskojsigt och idag har jag varit och hjälpt hussen med en bil, som en farbror på Näset har. Han har en massa hundar så där är det fiskul att vara, hihi.

Russelpussar.

 
Rudi

Rudi

13 juni 2012 13:10

Alltså, Felix, jag och matten ligger såååå efter med att läsa bloggar, men vi ville bara berätta att vi inte glömt det där om luktbrädan, men vi har inte hunnit leta efter fotot annars kan vi ta ett nytt förstås....

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

15 juni 2012 19:13

Åh, ja matten hälsar att det inte är någon brådska för Rom byggdes inte på en dag, hihi. Ni är ju jätteduktiga på att blogga med fina bilder, här blir det mest text för matten tycks glömma bort bildgrunkan hela tiden.

Russelpussar.

 
Kasper

Kasper

14 juni 2012 23:34

Min matte är ännu sämre på att blogga!!! Strunt till sekreterare!
Vilka äventyr du varit ute på! Sån där miljöträning är det värsta jag vet! I varje fall när det är i en stad.
Nä, skog och stigar ooh väldigt små vägar, det är så det ska va!

Polisen hade missförstått allt - det var ju inte DU som skulle sitta inbyrad, det var ju inbrottstjuvarna!!!

Och så ser jag fram mot en bild på dig och briard Kalle! :)

http://kasperian2.blogspot.se

Felix och Inga-Lill

15 juni 2012 19:15

Briard Kalle var hemma hos sig idag och inte dit vi var, för vi har hälsat på hos hans husse och han har en katt men matten glömde bort att hon hade bildgrunkan med sig, hihi. Fast det blir nog flera gånger, för vi träffas ganska ofta, ja familjerna förstås, hihi.

Russelpussar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards