Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 21 juni 2012

Trevlig missömmer på er!

Av Felix och Inga-Lill - 21 juni 2012 21:36

Vi är rysligt dåliga på att blogga i det här huuuset, hihi men vi gör så mycke annat så det blir lite snålt om tid och sen har matten ont i nacken och det är baske mig inte mitt fel, hihi.

  Här är jag på promenixen under Järna marken, inga stånd i närheten men det får duga ändå.


  Här köpte matten blomster, jättefina som jag har passat på att nafsa i när matten tagit in dem för natten, för här uppe är det nästan minus nattetid.


  Jaha, här är beviset jag käkar glass i stora lass, hihi.


  Här ser ni min berömda anka, men matten säger att det är en and strunt samma det är min anka och därmed så jämt, hihi.


I söndags var vi hemma hos matten bäst kusin, ja det där med bäst har jag lagt till för hon bjussar alltid på någe gottigt till mig och sen plockar hon fram leksaker pipar och sånt så jag får leka. Sen på måndagen då hade min älsklings Lillhusse smitigt innan jag hann vakna, han var puts väck och som jag leta och tjöt, för att han aldrig kom in och käka frulle. Han och jag brukar busa väldans mycke, när jag kom ut såg jag att en av bilarna var borta och då fatta jag han hade åkt iväg utan mig. Matten sa att han skulle till det däringa sjukahuset i Uppsala, så han kommer sen. Det där ordet kommer sen är ett vitt begrepp, det har jag börjat fatta, för han har baske mig inte kommit än.


  I tisdags så var vi till Falun, för hussen skulle dit på ett möte, matten passade på att springa runt på Kupolen i Borlänge medan jag och husse tog en promenix. Sen föreslog matten att vi skulle äta på MAX, inte mig i emot sa jag, man kan väl inte tacka nej till hundburgare heller, hihi. Här tar jag och hussen en välbehövlig promenix efter käket, hihi. Jag måste erkänna att jag var lite trötter när vi kom hem, för klockan hann bli tjugi i tolv på nattkröken, hihi.


  Igår var vi och hälsade på en jaktkompis till hussen och gamla kompisar till matten och där fick jag träffa de här tjejerna, två gråhundar och en jämte, Isa, Aja och Bessie.


  Här har ni Bessie, jättesnäll och mysig, hihi.


  Tjejer kan gapa de med, hihi. Det är jätteskojsigt med stora hundar men Isa blev sur och morrade åt mig men då fick hon veta vart skåpet ska stå, hihi. Hon fick världens blåsning av mig så liten jag är, hihi.


  Jag har badat i sjön och här är beviset, jätteskojsigt men inge vidare varmt, det är en kallkälla som kommer upp i den här Görtjärn, säger matten, så det är egentligen ingen sjö, hihi.


Idag har vi varit till Malung, käkat biggaråiser jättegottigt och sen bjussa matten på en jolgubbbe när vi kom hem, hihi. Det har hänt så mycket den här veckan så jag är alldelses slut, hihi. Hoppsar att det blir en lugnar vecka, för nu är jag helt sluter, ska snart gå och slagga så jag orkar hålla gång på tvåbeningarna i morrn med. För då är det ju sjävla missömmerafton, med allt vad det innebär. Blir det finväder så åker vi nog in på Näset en sväng, annars stannar vi hemma och pysmyser, hihi.


Ni får ha en skön missömmer alla fyr- och tvåbeningar!


Russelpussar i mängd.

 
 
Gizmo

Gizmo

21 juni 2012 22:34

Önskar er en trevlig midsommar också.
Lillpojken har blivit stor och ser ut att bli
en riktig charmör för damerna.
Nospussar
Gizmo

http://gizmopojken.blogg.se

 
Ludde

Ludde

21 juni 2012 22:40

Va kul att matten har fått fart på fotomakapären så vi fick se va du har gjort för nåt! Det var ju en hel massa! Blev visst lite glass i mustascherna... Midsommarkramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Rudi

Rudi

21 juni 2012 23:14

Men den där glassen var välan god, eller? Nu blev jag avundsjuk! Ankan är en anka, basta! Det vet väl du bäst.
Det var rysligt så mycket du har hunnit uppleva sen sist, ta´t lite lugnt i midsommar nu och ät gotgt och dansa lite grodor och sen ta en lur.

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Kasper

Kasper

22 juni 2012 00:13

Bessie var ju en söting, och rätt åt Isa att du sa ifrån på skarpen! :)
Men oj, så kallt ni har det, hos mig tycks sommaren äntligen ha kommit. Fast det blir visst snart åtminstone blött igen. Jädrans mycket regn har det kommit.
Tuff du är som badar i en kallkälla!
Hoppas nu mattens nacke slutar att bråka med henne!
Och ha en fin midsommar!

http://kasperian2.blogspot.se

 
Aamor

Aamor

22 juni 2012 10:58

Oj vad du gjort mycket kuligt!
Håller med dig, det heter anka, hihi. Vi skrev ankor en gång i vår blogg och då påpekade nån att det heter änder men vi är skåningar och då är det ankor, hihi!
Det är rätt, morrar nån så skäll ut dom, hihi!

Glad Midsommar på er också!

ST pussar

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

22 juni 2012 22:49

Oj vad mycke spännande saker du gör då, inte konstigt att du blir trött. Ser smaskens ut med glassen, även om ni inte har så jätte varmt hos er.
Vilka stiliga flickor som du varit och hälsat på då :)

Kram

http://heratorpetsvinja.minwebbplats.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards