Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 27 juni 2012

Messömmer kuligt!

Av Felix och Inga-Lill - 27 juni 2012 20:17

Hej igen, ja nu är det inte en dagblogg utan mera en slö veckoblogg, det hinns inte mera tyvärr. Fast här kommer en uppdatering om vad jag pysslat med sen sist. Ja, på självaste messömmerafton var vi hemma, det blev jämmenmulet och bara gråväder, så då tyckte matten att det passade bäst att stanna hemma, kallt som attan var det med. Lördag då ni grabbar och tjejer, då fick jag verkeligen roa mig, riktigt kungligt.

 

 Har ni sett vicken prinsessa jag träffade, Mitzy von Höök, jistanes va snygg hon är, synd att man bara är en liten valping, hihi.


  Först så morrade hon åt mig och talade om vart skåpet skulle stå, sen lekte vi som sjutton, jistanes va det går, först hade vi koppel på men hussen orka inte springa så fort, så jag fick vara löser.


  När tjejer trätar på mig, ja då har man hundvett att lägga sig ned, fast allt var bara på skoj, hon var inte alls arger bara lite, hihi.


  Här försökte jag studsa henne men det var prexis som om hon kunde läsa mina tankar så hon hoppade baklänges, hihihi.


 Så här sluter blir man efter en sån springmarsch, vi kutade säkert en hel timme, det tar på en ska jag be att få tala om.


 Vi hittade något som luktade så gottigt men vad, det blir min och Mitzys hemlis, hihi.


Ni kan ge er den på att jag var sluter när jag kom hem, somnade som om någon slagit mig i skallen, var trötter dagen efter med och hade ingen större lust med bus. Synd att Mitzy inte bor här, hon var bara här på besök och det är jättelångt hem till henne men hussen har halvt om halvt lovat att vi ska åka och hälsa på framöver, hoppsar att det blir så.


Nu förstår ni nog att både söndag och måndag gick i slöhetens tecken, i går var jag med hussen och besiktade husvagnen, där var en besiktningsman som gillade mig helskrapt och sen träffade jag och matten ett par små tvåbeningar, jätteskojsigt. Matten och hussen var in och handlade och matten köpade jolgubbar, som jag gillar jättemycke, sen köptes det sommarblommisar som matten har plantat idag, hihi.


Idag var vi till Sälen, hussen köpade tuggisar till mig, flera stycken så jag har att välja på, det var meningen att vi skulle in till bästa kusinen ikväll men jag var för busig som matten uttryckte det. Så hon fixa en kartong åt mig med godis i, helhäftigt men hon är lite tassig för hon tejpa igen den, får man verkeligen göra så?


Ska försöka att kolla in vad ni gjort sen sistens men vi får se hur mycke jag hinner innan jag ska gå och sova, för eftersom jag är liten så får jag inte va uppe så länge på kvällarna. Matten säger att jag behöver sova om jag ska orka busa i morrn med, hihi.


Russelpussar i mängd.






 
 
Aamor

Aamor

27 juni 2012 21:03

Jo du det gäller att göra som tjejerna säger för annars hamnar man på rygg ändå och då är det bättre att själv lägga sig ner, hihi!
Ni såg ut att ha haft väldans kul och självklart var du trött, det tar tid att återhämta sig från så mycket lek.
Jag har också varit med matte en gång när hon besiktiga bilen, den gick igenom säkert för att jag charmade alla, hihi. Matte påstår nu att den har gått igenom alla gånger - jaja!

ST pussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Felix och Inga-Lill

29 juni 2012 09:41

Klart att det var din förtjänst att bilen gick igenom, för annars hade det nog blivit lapp på rutan, hihi.

Russelpussar.

 
Rozie

Rozie

27 juni 2012 22:55

Vilka sötisar! =)
Kram från mig och gosenosepussisar från Bröderna Bus och Busan

http://roziefilosoferar.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

29 juni 2012 09:44

Tack så mycke!

Russelpussar.

 
Ludde

Ludde

28 juni 2012 15:55

Förstår att matten säger åt dig att lägga sig tidigt som du busar omkring! Den där Mitzy var väl en alldeles lagom tjej att kuta omkring med. Hoppas att du får hälsa på henne många gånger... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

29 juni 2012 09:42

Hon var en sån däringa fjärilshund och jättemysig, alldelses lagom i storlek, hihi.

Russelpussar.

 
Edith

Edith

28 juni 2012 19:15

Mitzy verkar vara en riktigt trevlig tjej med mycket energi ... precis som du Felix. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

Felix och Inga-Lill

29 juni 2012 09:43

Ja, nog hade hon mycke spring i benen, mer än mig faktiskt, hihi.

Russelpussar.

 
Rudi

Rudi

28 juni 2012 21:42

Mitzi och du blev ju värsta bästa lekparet ju! Attans synd att hon bor långt bort, men nästa gång ni ses kanske du är så gammal så du ser henne som flickvän i stället för lekkompis, vem vet?

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

29 juni 2012 09:44

Skulle va det då, det har jag inte tänkt på, hihi.

Russelpussar.

 
Kasper

Kasper

29 juni 2012 21:31

Hihi, jag tänkte precis som Rudi...

http://kasperian2.blogspot.se

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

29 juni 2012 23:30

Vilken kanon kul kompis du hittade i midsommar då :) Mitzi verkar vara super kul att leka med.
Kan tänka mig att du var väldans trött efter att ha busat så mycke.

Kram

http://heratorpetsvinja.minwebbplats.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards