Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 17 juli 2012

Tyvärr!

Av Felix och Inga-Lill - 17 juli 2012 17:48

Ja, som ni ser på överskriften så jäklas det bara för oss, många av de bilder vi tog blev inget alls, kortet i bildgrunkan krånglar och lägger inte upp bilderna som man tar. Fast det blev några stycken i alla fall men inget på mig och Helge tyvärr, ska försöka få till det vi annat tillfälle, för vi träffas säkert flera gånger.

Här är i alla fall jag och Kalle en helmysig briard som jag fick busa med, även om han tyckte att jag var i jobbigaste laget, hihi.


   Här ser ni vad man kan göra med bildgrunkefodralet, hihi.


 Hussen tänkte äta lite fil och jag var inte nå sugen heller, hihi.


 Matten skulle ta närbild på mig och nog höll det på att bli närbild, hon var tvungen att hålla i mig, för jag ville vara inne i bildgrunkan, hihi.


Jag har inte haft så mycken tid över för bloggeriet men jag ska försöka förmå min sekreterare att göra ett bättre jobb här framöver, fast det blir kanske inte så lätt som det låter. Hon hostar i alla fall lite mindre nu men hon ser lite risig ut, hihi.


Här har vi så mycket knott så man håller på att bli galen, det går knappt att sätta nosen utanför dörren, om det gav sjutton i att regna varje dag så skulle det nog inte va så mycket och som det klias när de bits på mig. Som ni kanske sett så har inte min mage så mycket päls och där sätter sig de där småttingarna som bara bits i tid och otid, om de inte vore så småa så skulle jag baske mig bita tebaks, hihi.


Nu ska jag i alla fall få gå ut och läsa lite på era sidor med, så jag säger hej svejs så länge.


Russelpussar i mängd. 
ANNONS
 
Aamor

Aamor

17 juli 2012 18:17

Aha, du är också en bordshund! Visst är det bra att sitta högt uppe, man ser så bra då!
Min syrra är en sån som ska ha allt och smaka på det, har matteföräldrarna nått framme i lagom storlek så nog snor hon det, hihi!
Fy för såna otäcka små odjur som bits, såna vill vi inte ha!
Du är så söt på bilderna.
Jag lekte med en Jack Russel tjej som var 6 månader och hon var kulig för hon slog inte mad sina tassar i ansiktet på mig, jag avskyr när de gör det!

ST pussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Felix och Inga-Lill

19 juli 2012 16:25

Jag är nog en sån som du avskyr, för jag slåss gärna med mina tassar när jag leker, hihi.

Russelpussar.

 
Ludde

Ludde

17 juli 2012 22:55

Teknik som bråkar känns tyngre ju äldre man är. Både matte och husse stönar allt som oftast åt datoreländet här hemma, men det brukar fixa sig om dom frågar mina människobröder... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

19 juli 2012 16:27

Här har vi oxå en sån där människobror min Lillhusse, han fixar alltid mattens och hussens dator och allt annat tekniskt med för den delen, hihi.

Russelpussar.

 
Rudi

Rudi

17 juli 2012 22:57

Det var skoj att se några bilder på dig i alla fall. Du håller ju på att bli riktigt vuxen nu!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

19 juli 2012 16:27

Matten säger att jag har dubblat min vikt sen jag kom hit, hihi. Så nog växer jag så det knakar allt.

Russelpussar.

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

17 juli 2012 23:46

Inte kul att kameran inte funkar som den ska :( Men lite bilder fick vi ju i alla fall se :)

Inte kul med en massa regn o mygg o knott :( Så nog är det synd att du inte kan bita tillbaka på dom små otrevliga typerna.

Får väl hoppas att matten kryar på sig snart då :)
Kram

http://heratorpetsvinja.minwebbplats.se

Felix och Inga-Lill

19 juli 2012 16:28

Visst är det knas med både bildgrunkan och alla små kryp som bits, usch.

Russelpussar.

 
Kasper

Kasper

18 juli 2012 17:48

Några bilder blev det ju i alla fall. :) Jättetrevligt.
Hoppas din matte är bättre nu! Ett elände är det när tvåbeningarna är sjuka. Det drabbar ju faktiskt oss också.
Usch och fy för myggg och knott! Nu har dom vaknat här hos mig också. Jag önskar också att vi kunde bita tillbaks!!!!!

http://kasperian2.blogspot.se

Felix och Inga-Lill

19 juli 2012 16:29

Idag så svalde jag en mygg, för jag tänkte att kan den bita mig, så kan jag äta upp den, hihi.

Russelpussar.

 
Bröderna Bus och Busan

Bröderna Bus och Busan

18 juli 2012 22:02

Vi gillar inte heller bildgrunkan, och när Mademoiselle Rozie von Mamsen kryper upp ända upp i ansiktet på oss så tittar vi bort. Paparazzi och mammarazzi- fåttågrafer e´ de´ hemskigaste som finns!

Kissemissispussisar! ♥

http://chinchebusan.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

19 juli 2012 16:30

Jag gillar att bli fotad men inte med blixt och dunder, nä då tittar jag bort prexis när mammarazzin trycker av, hihi.

Russelpussar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan himmel och jord med Blogkeen
Följ Mellan himmel och jord med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se