Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2012

Flygfesten!!!

Av Felix och Inga-Lill - 22 augusti 2012 18:03

Flygfest var det ja, då ska det va flygafiner oxå, hihi.  

Vi börjar väl högt uppe bland de där vita tussarna som matten säger är moln.


Fast om vi ska det från början så åkte ju jag och tvåbeningarna ner till Dala-Järna redan på torsdagen fastän festen inte började med flygafiner förrän på lördagen, fast det var visst rock o roll på freda kväll, hihi. Det struntade matten och jag i men hussen han var uppe och vaktade flygafinerna han, medan matten och jag tog en kvällspromenix utan kamera för jag var för busig (sa matten), hihi. 


En av mina kompisar kom på hoj och gistans hur han såg ut med hjälm och kläder så jag inte kände igen honom, så han fick sig en jädrans blåsning och vicken hoj sen, matten sa att jag var tvungen att gå fram och titta men jag lita inte alls på den där mafinen.

  Klart som korvspa att man är lite skrajsen när de är så där stora, hihi.


 

Flera flygafiner måste vi ha, såna här gillar matten, hon säger att det har lite historia över sig, inte sjuttsingen hörde jag henne skratta heller,hihi.


 

Så det var inte så konstifikt att jag höll på att bröt nacken av mig i ivern att titta på flygafinerna, hihi.

 

Här är en till där jag studerar de där vita tussarna och alla mafiner som kom in för landning, jag stod nämeligne i början på banan där alla plan gick ned. Förexten har ni sett vicken tjusig sele jag har, mjuk och skönt stoppad är den med, kanske ni sett den förut men jag kan inte låta bli att va lite mallig, hihi.


 

Här kommer en mafin till, den heter HUMLAN men den flyger inge mera men man kan väl visa den än då, en rätt liten sak eller hur? (Om ni funderar vad det vita är så är det en segelplansvinge, matten satt bakom den och eftersom hon inte fick gå ifrån så blev den med på hennes bilder).


 

Har ni sett va fina bissingar jag fått, jag hade lite tråkigt ett tag så då kom jag på att jag kunde busa med hussen, ja jag hamnade hos honom hela helgen, för matten satt ute efter flygfältet, hihi.


 

Här hälsar jag på min bästis, hon som är matte till Kalle men han var hos en hundvakt, synd att han inte var med men jag träffar säkert Kalle en annan gång!


 

Här fatta hon änteligen att jag ville hälsa nära, hihi.


  Så avslutar vi det här med en bild, där det är någon annan än hussen som har hand om mig, hussen var på nåt säkmöte tror jag men det fanns alltid någon annan som kunde ta mig under tiden. Jag hade jädrar så roligt hela helgen och solen sken hela dagarna, det var så skönt mot allt regnet som vi fått tidigare. Matten hon satt och mös i solen från åtta på morron till fem på kvällen, hihi.


Sen flygfesten varit så har jag inte gjort så mycket matten har varit lite slak och jag hänger gärna med i slöhetens tecken, hihi. Fast vi har hälsat på bästkusinen förstås och så har jag varit ute och åkt lite bil förstås och så skäller jag på tv:n förstås, finns så mycket i den där lådan som jag inte förstår hur det kommit dit, hihi.


Nu ska jag ta det lite lugnt och försöka få matten att gå ut och se vad ni haft för er, om ni busat och haft skoj med era tvåbenignar, hihi.



Russelpussar.



 
 
Aamor

Aamor

22 augusti 2012 18:37

De där planen är rätt så coola, vi kolla på avstånd förra året de var på beskö hos oss.
Snygg sele du har, jag har en orenge sån men jag gillar den inte!!!
Man måste busa lite så alla ser hur duktig man är, hihi!

ST pussar

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Kasper

Kasper

23 augusti 2012 00:57

Snacka om FEST alltså!!! Vicka maskiner!!! Och där mitt i alltihop fanns du!
Coolt!!!!!!
:D

http://kasperian2.blogspot.se

 
Ann-Margret, Vinja & Bozza

Ann-Margret, Vinja & Bozza

23 augusti 2012 22:53

Men vad mycke stora flygfän du sett då. Kan tänka mig att du tyckte det var lite läbbigt med så myck maskiner som var överallt.

Var det nått speciellt som du undrade över var jag handlar? Färskfoder och märgben handlar vi på Jumpin Ridsport och kanske nått annat ibland också. Torrfoder och en massa annat smått och gott handlar vi på Djurspecialisten.
Hoppas du är nöjd med svaret :)

Kram

http://heratorpetsvinja.minwebbplats.se

Felix och Inga-Lill

25 augusti 2012 11:02

Tackar för svaret, det var nog djurspecialisten som hussen och matten undrade över, hur de är som butik och hur seriösa de är. Du vet säkert hur tvåbeningarna tänker.

Inte läbbigt bara kuligt, för de kom in för landning framför där jag stod, så det var jättekuligt att kolla in alla. Så nu bryr jag mig inte om de plan som flyger över här mot Gardemoen, hihi.

Russelpussar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards