Mellan himmel och jord

Alla inlägg under augusti 2012

Av Felix och Inga-Lill - 3 augusti 2012 19:40

Måste nog förklara mitt beteende med vattskålen, det började inne när jag just kommit hit, matten tror att jag lärde mig det där jag är född, för där hade vi en cementgjuten vattskål ute, hihi. Så matten brukar ställa ut en stor skål som jag kan glöta med och jag gillar vatten, att jag blir blöter spelar ingen roll, hihi.


Idag har jag bestiktat hussens bil, ja inte jag egentligen men jag var med, den gick igenom, lätt som en plätt, det fanns inga feler heller, hihi. Sen vaktade jag bilen en kort stund och sen vaktade jag hussen och bilen, hihi. Matten var inne och köpte både hundgodis och mat, jag fick två påsar, för det finns inte där vi bor, hihi. Så nu har jag smaskat lite extra godis och så har jag smakat på fläskkotletter, för jag fyller ju 5 månader idag, hihi.


Solen har lyst och jag har varit ute och motionerat hussen medans matten lagade maten, bäst att passa på när det är fint väder för det är inte ofta det. Åskar har förvarnat att han ska hit och hälsa på men jag och tvåbeningarna har ingen nytta av en sån fisknöl, hihi.


Hoppsar att ni får en braig helg och slipper regn med fisknölen, hihi.


Russelpussar i mängd.

Av Felix och Inga-Lill - 1 augusti 2012 19:58

Hej igen, den här bloggen blir nog en månadskontakt, fast jag förstår matten för jag är inte lätt att tas med, hihi. Sen har vi gjort så mycket, vi har varit på Rörbäcksnäsdagen och jag har träffat massvis med hundar. Tyvärr så stank det så matten hade inte bildgrunkan med sig, men jag träffade en trevlig dvärgsnuzer som heter Sigge, han ville gärna leka med mig, sen träffade jag en fox tjej oxå, hihi. Hela familjen har varit och hälsat på bästkusinen och när vi kom dit så var det flera bästkusiner där, två stycken till som båda gillade mig helskarpt. Jag fick sitta i knä och sen busade de med mig, hihi. Matten sa att det var rena rama kusinträffen, de var ju i alla fall fyra stycken, hihi. 



  Här kan ni se hur jag roat mig så fort vädret tillåtit, inte lätt när det regnar och är Åskarvarning, vid såna tillfällen får jag inte vara på altanen och inte har matten datore igång heller, så jag har inte hunnit vara ute och se vad ni pysslat med. Den här filmen kanske inte funkar för i mattens ena webbläsare går det inte men i den andra funkar det jättebraigt, så jag hoppsar att ni kan se mig ordentligt, för det är rätt kuligt, hihi.


Nu känner jag mig lite slak, har haft full rulle hela dan, så jag känner mig lite trötter den här tiden, hihi. Hoppsar att ni inte har för trökigt väder utan kan vara ute och busa med era mattar och/eller hussar, hihi.


Russelpussar i mängd.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards