Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 5 september 2012

Inbillning på många sätt!

Av Felix och Inga-Lill - 5 september 2012 18:38

Ni ska inte tro att man får följa med jämt inte, i lördags var det jaktstig på Näset men jag fick allt vajert stanna hemma med matten jag, ingen tänkte på att jag skulle vilja åka lite bil, förrän på ettermiddan då kom de på varför jag gick och småsura. Så dax då, fast en liten tur fick jag i alla fall, in på Näset och runt vid jaktmarkerna, för hussen skulle kolla en sak. Sen på söndagen, då trodde jag nästan att hussen fått stora hippinalknäppen, för han tog fram bössan och min sele på samma gång, det har då aldrig hänt förut. Jo, nu skulle jag få följa med ut i storskogen, vi gick säkert 6 kilometrar, inte såg vi några andra pippisar än änder heller och eftersom jag inte är så hemma på apport, så gick inte det. Nähä, jag fråga husse om han inte skulle ha pippisarna men det var inte såna som han leta efter sa han, så vi gick vidare. Rätt skönt när man inte behövde åka bil för att komma ut, jag visste inte att hussen kunde jaga nära vårat hus men det kunde han, vi bor ju i skogen så det är ok. Jistanes va sluter jag var när vi kom hem, sov i flerfaldiga timmar, hihi.


Sen på måndagen då drog de där jädrans gubbarna iväg och jag fick inte följa med, de skulle hämta en port till carporten, så det skulle bli ett garage i stället och jag skulle hålla matten sällskap, tvi och isch. Fast det var inte så tokigt, för jag var rätt trötter, det var ju på kvällen de drog iväg. Igår och idag har hussen spikat och då får ju en sån buse som jag inte vara med. Jaha, det blir till att umgås med matten och vakta kärringen, för det gör jag med besked, hihi. Varje gång jag hör (tror jag hör) något så skallar jag, hihi. Matten säger att jag hör i syne, hur sjutton det nu går till.


De där kuddarna som de köpte smakade prexis lika braigt som de gamla, bara så ni vet, hihi. Matten uppskatta inte att jag smakade på dem, så när jag inte lyssnade på hennes ajaja fy å så vidare, så tog den taskfransen en kasse med ett par tomma drickaburkar och slänge i golvet, jistanes va rädd jag blev men jag lät bli kuddarna i alla fall just då.


Nej, nu måste jag sluta för matten ska fixa fika och då är det bäst att hålla sig med om man ska fåt nåt, hihi.


Russelpussisar i mängd.

 
 
Kasper

Kasper

5 september 2012 21:00

Jag fattar inte - dom där kuddarna, är dom inte lika mycket dina som någon annans?
Dom har verkligen sina idéer, dom där tvåbenta!!
Vi fyrbenta sätter minsann inte upp några såna där fåniga gränser!!!
Jag för min del skulle mycket hellre stanna hemma hos matten än följa med en husse med gevär ut i skogen. För jag är riktigt rädd för skott! Och för fyrverkerier och åska... Men annars är jag förstås jättemodig... ;)

http://kasperian2.blogspot.se

Felix och Inga-Lill

9 september 2012 11:48

Har just varit ute med matten och det smäller som bara den, från skjutbanan. Fast jag är mest nufiken och på sin höjd kan jag morrfa åt smällarna, hihi.

Russelpussar.

 
Ludde

Ludde

5 september 2012 23:02

Va härligt att få gå med hussen i skogen! Hoppas att han hittar rätt sorts pippiar nästa gång. Blir nog bäst att du låter bli mattens kuddar så du inte får en ovän i köket... Kramis!

http://www.hundenluddesblogg.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

9 september 2012 11:48

Jag har inte tuggat nåt mer på knuddarna men väl legat på dem, de är så sköna, hihi.

Russelpussar.

 
Ann-Margret, Vinja & Bozza

Ann-Margret, Vinja & Bozza

5 september 2012 23:18

Inte snällt av hussen att åka iväg på jakt och lämna dig hemma :( Tur du fick komma ut senare iaf även om ni inte hittade rätt fåglar.
Vad bra att du kollade att dom nya kuddarna smakade lika bra som dom gamla ;)

Kram

http://heratorpetsvinja.minwebbplats.se

Felix och Inga-Lill

9 september 2012 11:49

Nja, nu var han ju inte på jakt, det var jaktstig här på näset så där höll han till, hihi.

Russelpussar.

 
Aamor

Aamor

6 september 2012 19:32

Tur att du fick komma med på en tur trots allt, inte konstigt du blir trött när du är ute och jagar eller försöker, hihi!
Attans att matte kom på dig när du testade kuddarna, du får gör det i smyg, hihi!

ST pussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Felix och Inga-Lill

9 september 2012 11:51

Du den kärringen har ögon i nacken det är jag helt säker på, för varje gång jag gör nåt bus så lyckas hon ta mig på baris. Inte sjutton vet jag hur hon kan se när jag inte ens är i samma rum, hon har nog en inbyggd busradar, hihi.

Russelpussar.

 
Rozie

Rozie

7 september 2012 19:47

Du precis som Chinook, alias "Lill-Spinkis" tuggar på kuddar. Ja han tuggar på allt! Kartonger, trä, textilier och även mattor. Spelar ingen roll om det är trasmattor eller plastmattor. Han gjorde det redan som liten och har fortsatt med det, och snart är han 5 år.
Nospussisar till dig och kram till din matte och husse / Rozie

http://roziefilosoferar.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

9 september 2012 11:52

Nja, jag håller mig mest till mina tuggben, inte värt att reta matten för då blir det ju inga gosaker, hihi.

Russelpussar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards