Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 6 oktober 2012

Mycket strul!

Av Felix och Inga-Lill - 6 oktober 2012 19:10

Igår när vi försökte skriva matten och jag så åkte vi ur hela tiden, bloggplatsen var inte tillgänglig svarade crome, ja ja matten är van när det strular men till sist var även hon tvungen att ge upp. Idag har vi varit upptagna med annat jag med att motionera gubben på morron och sen var hussen ute och städa garaget ihop med Lillhussen. Medan matte den fisen lämnade mig inne och gick ut för att plocka undan vissna blommor ur urnor, sen satte hon dit skogen i stället, massvis med tallris och inte sjutton når jag upp för att lämna ett bevis på att det faktiskt bor en snart stor hund här, hihi.


Matten har ju varit justerad i ryggen och så hade hon en sån hosta så hon kunde inte skriva på knappebordet, ryggen är lite bättre och det är hostan med så nu kanske vi är på banan igen, hoppsar jag i alla fall. I tisdags var vi på långresa matten, hussen och jag, ända till Sandviken och sen åkte vi över Borlänge hem men när matten och hussen käka burgare så satt de inte med mig i bilen, jag fick allt vajert vakta bilen under tiden. Sen bar det av till en massa affärer, men matten hon köpte mig en bunt med såna där vita ben, jättesmarriga, hihi. Ja, som ni vet så får jag inte äta annat än mitt vetronär käk, "Specific" heter det, rätt gott faktiskt nu när man börjar vänja sig, om man nu kan vänja sig att inte få någe gotter alls, ja tuggben får jag men det är oxå allt. Fast vetronären trodde att det skulle växa bort, vi får välan hoppsas det, i alla fall så blev det en långer resa hela 65 mil innan vi var hemma igen, så dagen efter var jag hiskeligt trött Russel, det måste jag erkänna, hihi. Sen har jag varit ute och motionerat som bara den, matten har slappat till lite nu när hon varit krasslig så jag har sett till att hålla fart på kärringen, så hon inte växer ur alla kläder, hihi.


Här var det kallt i morse ska ni veta, jädrans så kall backen blir här uppe, hela sju minusar var det så inte sjuttsingen är vintern så långt borta. Hussen säger att det ska bli snö här på onsdag men det hoppsar jag att vi slipper, för då snöar min härliga promenix väg över och där plogar de inte nå för det är i skogen, en sån där gammal väg. Härligt att få gå och snosa, nu när jag var ute på sista promenixen så visade matten mig älgspår och några andra som hussen sa var råddjur, såna har jag aldrig snosat förut. Ja, vi har varit i skogen, för matten och hussen plockade nåt stickigt för matten hade handskar på sig, sen fick jag inte smaka heller, för det var kryddor, enbär sa matten men jag räkna och räkna och inte sjuttsingen var det bara ett heller, hihi. Sen plockade de lingon så nu har matten frysit in i små påsar och hon säger att nu räcker det till nästa år, för det var inge gott om lingon i år, så matten sa att man får ta det man får tag på.


Nu ska jag och matten fixa kaffe till fikat, för snart så kommer nog Lillhussen in och fikar, han brukar göra det och då får jag en kartong eller en tom rulle ihopvikt med godis i, ja såna där kulor som jag äter i skålen men de smakar bättre när de ligger i nåt som jag får slita sönder, hihi.


Ni får ha det så bra i hela landet och utlandet, sen hoppsar jag att ni inte har så kalltigt som jag har i alla fall.


Russelpussisar i mängd.

 
 
Aamor

Aamor

6 oktober 2012 19:53

Det är jobbigt när man bara ska äta sånt som är "nyttigt" för en, godis är så gott ju!
Tur att du kan slita sönder lita saker så du får vinna ditt "godis".
Synd om matten som är krasser, ryggont är inte kul det hör jag på min matte också som har ont i stort sett alltid nu, värst på morgonen.
Oj så många mil, inte konstigt du är trött jag blir helt slut bara jag åker 10, hihi!

ST pussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Felix och Inga-Lill

8 oktober 2012 09:27

Stackars mattar som har ont i ryggen, men det hjälper med promenixer säger matten, hihi. Så det betyder att jag får motionera kärringen, hihi.

Russelpussar.

 
Kasper

Kasper

6 oktober 2012 23:47

Verkar ju i alla fall gå åt rätt håll med det mesta. Och nu hoppas och tror vi att alla förbättringar bara fortsätter och fortsätter, och det fort!
65 mil åka på en dag är väldigt mycket, fast du sov kanske lite i bilen.
--------------------
Nä, inte snö än!
Hos mig ha det faktiskt inte ens varit frost, som lägst har jag haft en (1) plusgrad. Men snart kommer väl kylan ner till mej också. NEJ, det vill vi inte tänka på än!

http://kasperian2.blogspot.se

Felix och Inga-Lill

8 oktober 2012 09:29

Igår morse då må du tro att det var vitter överallt och lika i lördags morse, alldeles fjostigt på backen. Idag är det i alla fall plusgrader men bara en ynka, hihi.

Russelpussar.

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

7 oktober 2012 19:33

Ja här så skulle det städas udan inför vinter denna helg. Men uppe hos oss har det inte annat än regnat. Igår var det faktiskt uppehåll så vi fick vinterbona i stugan. Det ska ju tas upp vattenpump, tömma alla varmvatten beredare och plockas in alla trädgårsmöbler. Så då tar det en hel dag att göra det. Idag har det ätits tårta, Bamse fyller ju 5 år. Hoppas Matten kryar på sig, ont i ryggern eller hosta är inget att leka med. Nospussar från brorsorna i Norr

http://mrbamse.bloggagratis.se

Felix och Inga-Lill

8 oktober 2012 09:30

Sjuttsingen att ni måste vinterbona ute i er stuga, annars hade ni ju kunnat vara där även när det är rysligt mycke snö, hihi.

Russelpussar.

 
Ludde

Ludde

7 oktober 2012 22:19

Jobbigt när tekniken strular. Ännu jobbigare när man inte får äta godis men det blir ju lite festligare när man får det förpackat i paket alla fall. SJU minusar kallar jag för vinter! Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Felix och Inga-Lill

8 oktober 2012 09:32

Enligt matten är det inte vinter när det är bara sju minusar, hihi. För här ska det vara så kallt i flera veckor och minusar hela tiden, då är det vinter, hihi. Idag funkar tekniken i alla fall, så hoppas vi det, hihi.

Russelpussar.

 
Ann-Margret, Vinja & Bozza

Ann-Margret, Vinja & Bozza

7 oktober 2012 22:44

Men huu så kallt ni har då :( Men inte vill man ha snö redan....Hösten har ju precis börjat.

Tråkigt att matten är lite justerad och bloggen inte funkade :(

Hur gammal är du nu då? Det var länge sen som matten fotade dig så man får se hur du ser ut.

Kram

http://heratorpetsvinja.minwebbplats.se

Felix och Inga-Lill

8 oktober 2012 09:34

Jag är sju månader men när tekniken strular gör att matten inte kunde få in några bilder, men vi gör vårt allra bästa. Matten har varit dålig på att fota på sista tiden, kanske för att hon alltid glömmer bildgrunkan hemma. Den var i alla fall inte med på resan vi gjorde, fis oxå, hihi.

Russelpussar.

 
Wille

Wille

10 oktober 2012 11:01

Åh jag skulle nog vilja vara hos er nu. Fats den här sommaren har ju ialla fall inte varit så varm som den förra. Härom natten var jag med matte på jobbet och då kom den första frosten, gissa vem som blev glad då ? Jojomensan så det blev en massa rullningar av ! Idag skiner solen och vi ska nog gå¨ut en sväng om någon timma säger matte. Ha det gott nu !

http://willebuz.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards