Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 8 november 2012

Bloggsemester!

Av Felix och Inga-Lill - 8 november 2012 15:41

Matten beslutade att vi skulle ha bloggsemester, jaha då var det bara att finna sig i det och inget hade jag att säga till om, voff, voff. Fast vi har hunnit med en del sen sist och lite bilder har det blitt, hihi.


  Här kom det hem en hel balja med älgkött, jistanes så mycket kött, här har matten putsat fillen, jag fick smaka naturligtvis. Åh, så gottigt det var.


  Det här är min vanligaste plats, här var jag på väg upp för att titta på min nya utsikt, hihi.


  Har ni sett vad hussen har fixat, så jag får tv när helst jag önskar, massvis med pippisar och tre st kurrar, är här och mumsar.


 

Så här ser de ut i närbild, ja det är bara en i taget men de ser alla olika ut, Kurren får en jätterumpa när han ser att jag tittar på honom, hihi. En riktigt stöddig typ, det är helt klart, hihi.


  Klicka så får ni se vad snö vi hade, det var dag nr ett på snöfallet och vill ni ser mera snö så har matten mera bilder i beredskap, ifall vi inte få någon mera vill säga. Det varade bara några dagar sen försvann hela altet. Nu är det bara lite snuttefjun kvar på backen, det blev så grått när snön försvann och jag har inget att snurra runt i, för snön är så härlig man kan leka mullsork och det har jag gjort med besked. Jag tycks i alla fall ha en bra päls, för snön fastnar inte, utan det är bara att ruska till när man kommer in så ramlar hela altet av, hihi.


Mattens rygg är inge vidare så hon har svårt att sitta några längre stunder, vi förstår om ni tröttnat på att läsa när vi aldrig är ute och skriver nåt på era bloggar och jag kan inte lova att det blir bättre heller men vi får välan göra ett krafttag om mattens rygg håller.


Hoppsar att ni har det braigt runt om i landet och utlandet, för det har jag och jag smaskade lax och räkor till mina kulisar igår och inte har jag fått någon klåda heller så antingen har allergisken växt bort eller så var det bara hundkäket som jag inte tålde. För jag har ätiti massvis med nya saker, fillerna vet ni om och laxen men jag fick cart dor glass igår kväll och tårta i helgen med shipan men den fick jag inte smaka, bara bottnar, vaniljkräm, hallon och vipsgrädde. Räkor åt jag igår och det har inte blivit prickar, helgskinka har jag oxå käkat, älgfärs både rå och stekt och som biffar, hihi. Så det går ingen nöd på mig alls, hihi.


Russelpussisar i mängd.

 
 
Aamor

Aamor

8 november 2012 19:21

Oj vad ni fått snö där på bilden. Lyckos dig som har sån päls för på min fastnar det så fort det är kramsnö.
Så söta kurrarna är, vill de inte kela, hihi!
Så snällt att komma med en hel balja älgkött till BARA dig eller! Hihi!

ST pussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Felix och Inga-Lill

9 november 2012 21:23

Klart att älgköttet måste varit till mig och det må du tro att jag talade om både högt och länge. Fast matten paketera det och husse stoppade ner det i frösaboxen, hihi. Fast jag fick smaka om jag ylade tillräckligt högt, hihi.

Russelpussar.

 
Kasper

Kasper

8 november 2012 21:02

Mattar som har ont i ryggen är inte skoj alls, så vi förstår om din inte orkar kika runt på våra bloggar. Eller vara så aktiv på din. Men det är trevligt när det händer, både besök och dina egna skriverier.
Särskilt trevligt att läsa om allt du klarar av att äta! Jistanes - jag vore lycklig om jag fick smaka och äta hälften!!!!
Skojig teve du fått - kan meddela att hos mig jagas såna där korrar! På sommaren, när det finns korrungar lyckas faktiskt mina katter fånga någon enstaka! Det gillar INTE matte. Även fast korrarna själva äter upp fågelungar!!! Och fågelägg.
Snöbilder - gärna för mig, men matte stönar. Jag gillar snön, men det gör inte hon.
Ta nu väl hand om matten, så att hon blir bättre i sin rygg!!!!

http://kasperian2.blogspot.se

Felix och Inga-Lill

9 november 2012 21:25

Det eländiga var ju att snön gick bort men nu må du tro att det snöar i alla fall i kväll, när matten och jag var ute på sista kisserundan. Så vi får välan se om vi har snö i morrn, hihi. Jaga kurrar skulle nog göra med om jag bara finge men spårar dem det gör jag, så dä så.

Russelpussar.

 
Ludde

Ludde

8 november 2012 23:01

Skönt att det inte går någon nöd på dig och att det inte blivit några utslag! TÄNK så hemskt om du inte fick äta allt gottigt som matten fixar åt dig. Vi säger till om vi vill ha några snöbilder, men snart har vi förmodligen egna här. Se till att sköta om mattens rygg och värma den lite när ni sitter i soffan. Vi vill ju veta ibland vad du har för dig... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Felix och Inga-Lill

9 november 2012 21:27

Jo, jag har det braigt men matten kunde väl busa lite mera, så där hela dagarna helst, hihi. Fast ibland så stönar hon när jag kommer med bollen och lägger den framför hennes fötter. Hjälper inte det så brukar jag nafsa lite lätt i hennes händer, för du kanske hon kastar, hihi.

Russelpussar.

 
Edith

Edith

9 november 2012 11:15

Vi hoppas att mattens rygg blir bättre snart. Det är jobbigt när man inte känner sig riktigt bra. Ojoj vad mycket smaskigt du får smaka Felix. Hemma hos mig är det mest kulor och en och annan baguette-bit. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

Felix och Inga-Lill

9 november 2012 21:29

Ja, men du och Hilda har nåt som jag inte har, varmt och skönt för här är det iskallt för det mesta. Fast inte inne för där eldar hussen i det däringa kylskåpet som Hillman diskuterade om, hihi. Nu är det ju en vespis som man kan laga mat på om det blir strömlöst, hihi.

Russelpussisar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards