Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 27 november 2012

Strejkande matte och kortläsare!

Av Felix och Inga-Lill - 27 november 2012 14:58

Tack för alla mysiga kommentarer trots att vi inte hunnit vara ute någe alls vare sig hos er eller hos mig, matten har gått i strejk. Fast hon har ju fullt sjå med att hjälpa mig, att hitta bollen, att leka med mig för jag kräver en hel del av mina ägare ska ni veta. Jag är inte en sån hund som nöjer mig med lite, nej det ska va på heltid och jag är medelpunkten och där med så jämt. Nej, så allvarligt är det inte men hussen har varit på vift till Arlanda så matten och jag har varit själva och då hinner hon inte så mycket mer än tvätta, diska, städa, laga mat, leka med mig, promenixer osv. Sen fyllade hon år i lördags och eftersom hussen var borta så fick hon fixa allt själver, tårtbaket och kycklingen i ugnen var mest spännande om ni frågar mig. 


Igår gjorde jag bus, ett farligt bus, jag tyckte att det luktade gottigt från bänken bredvid spisen så jag hoppade mot spisen, dumma plattknappar för då gick en spisplatta igång och där stod en potatiskastrull utan vatten i, ja det blev att lukta bränt i hela huset, tur att matten var hemma annars hade det kunnat gå åt pipsvängen. Så nu är matten jätterädder att jag ska få på plattorna, så jag får hänga med jämter när hon går ut, ex till tvättstugan som finns i källaren på Lillstugan och hämta posten då hänger jag med för det är lajbans, hhi.


Matten har funderat på en bloggpaus, tills jag växer till mig lite och inte är fullt så busig men hon säger att då går bloggen sta och blir kapad, för det är det många som råkar ut för, så vi får välan fortsätta så här då, en gång i veckan men mer lär hon inte hinna med, för jag får tråkigt fort och då gäller det att avstyra hyssen som jag finner på, hihi.


Förresten verkar det som vi fått en ny kommentator här på bloggen, jag ska ta mig en vända in på den bloggen till kvällen, för snart ska matten fixa käket, jag har redan smakat men i rått tillstånd, nötfärs det är mumsigt värre. Ni får ha det så bra alla goa bloggare och jag ber tusen gånger om ursäkt att vi inte kan få in några bilder men kortläsaren har gått åt fanders men en ny är beställd, från Kina, skulle komma om ca 14 dagar.



Russelpussisar i mängd.


 
 
Aamor

Aamor

27 november 2012 17:45

Du är verkligen påhittig det vill jag lova men akta dig för spisen den är inte bra att hoppa på!
Förstår att matte blev rädd, usch vill inte ens tänka på vad som kunde hänt - ryser!
Vi är så nöjda så om du så "bara" bloggar nån gång för det är kul att läsa om dina påhitt.
Många grattisar till matte så här i efterskott!!!!

ST pussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Felix och Inga-Lill

28 november 2012 15:22

Ja, nog hade det kunnat gå åt pipsvängen allt men nu när jag hoppar upp mot spisen så motar matten ner och säger skarpt NEJ. Så jag har nästan slutat redan, för när matten säger så däringa ja då vet jag att man inte får.

Matten tackar så mycket!

Russelpussar.

 
Kasper

Kasper

28 november 2012 13:24

Det där VAR verkligen ett farligt bus! Se till att matten stänger köksdörren, eller om du (som jag) inte har nån drr dit så finns ju dom där eländiga kompostgallren. Fast allra bäst är förstås om du ALLTID får följa med och ALDRIG behöver vara ensam!
Jag tycker det är helt okej att inte blogga varje dag - om man nu har såna mattar som både du coh jag tycks ha. :D
Men dom kanske bättrar sig så småningom... Hehehe, under lär visst ha förekommit tidigare i historien...

http://kasperian2.blogspot.se

Felix och Inga-Lill

28 november 2012 15:27

Ja, undrens tid är väl inte förbi ännu, för nu har vi varit ute och läst ikapp hos er, hihi. Nu är det sisåhär att jag bor i ett fritidshus, det är bara en hall, storstuga och där ligger köket, sen finns det ett sovrum och ett vardagsrum, ingen dörr mellan kök och vardagsrum, för stor öppning för kompostgaller sätta ihop två har matten prövat redan men det blir så bökigt. Så hon anser att jag ska lära mig att låta bli och hitintills så har det funkat, men det finns visst barnlås eller så får matten göra nån uppfinning, hihi.

Russelpussar.

 
Melody

Melody

29 november 2012 14:54

Tack för att du hälsar på i min blogg! Självklart blir jag glad om du länkar till mig!
Låter väldigt farligt att du kan sätt på spisplattorna! Matte är glad att jag inte
kan hoppa så högt ännu, observera mitt ännu för jag tänker nog lära mig det också!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Felix och Inga-Lill

30 november 2012 10:52

Du växer säkert till dig du med men akta dig för spisen, för det är farliga grejer, det har jag fått erfara. Fast jag är ju bara en unghund ännu men jag lär mig av mina misstag, för jistanes vad det blev å osa illa.

Russelpussisar.

 
Ludde

Ludde

29 november 2012 18:15

Åh! Grattis till matten i efterhand, och grattis till dig som har en så förstående matte så hon tar med dig överallt där hon går! Då får nog spisen vara ifred. Låt du matten hjälpa dig med bloggen när hon har lust och tid. Min husse bloggar ju inte ihjäl sig precis men det blir ganska mycket när det väl blir. Det beror förmodligen på hans dåliga samvete och att han har svårt att välja bort bilder på mig, vilket jag absolut förstår... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Felix och Inga-Lill

30 november 2012 10:53

Du är ju en riktig snygging och enligt matten en hederstax, hihi. Fast jag tycker nog att du liknar mera en lyxlirare, hihi.

Russelpussar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards