Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 30 november 2012

Lite stressad!

Av Felix och Inga-Lill - 30 november 2012 10:53

Vi är lite stressade idag för i morrn är det julskyltning och är inte matten mera snuvig än idag, så ska jag få följa med och träffa mina tvåbenskompisar, hihi. Det blir jag, husse och matten, Lillhussen stannar hemma han tycker att det blir för drygt, matten och hussen är ju civilare och det ska va nåt jippo i Vansbro, hihi. Då ska i alla fall matten fota, så då kanske vi kan ta in bilderna via hussens datore, hoppsar jag. 


Idag är det lite griskallt ute, med minus 7 i morse och blåst, nu snöar det oxå men jag har hört att ni har mycket mera snö på andra platser runt om i landet, än vad vi har här, i alla fall i Mälardalen, hihi. Här har det bara kommit en cm i morse och det är inte mycket att hurra för, nu kommer det lite mera men mest på tvären, matten kallar det för runt hörnet snö, hihi.


Så vi får välan se om jag hinner ut och läsa om vad ni gör innan helgen inträder, för det är lite stressigt inför morrondagen och för att hussen sticker till fjollträsk Stockholm på måndag, så då blir matten och jag såna där gräsliga igen, hihi. Igår åt jag hundpanniksar och i förrgår fick jag smaka pasta med ostsås, tvåbeningarna åt kassler men det får jag inte för det är för salt säger matten. Fast ni må tro att kulorna smaka smaskens med ostsås på, fasen vet om det inte borde vara sånt på de där läskisarna jämt, hihi.


Jag och matten hälsar en nykomling välkommen hit, vi ska lägga upp en länk så kan fler läsa om sötnosen Melody.


Om vi inte hörs före helgen så får ni ha det så braigt runt om i landet, hoppsar att ni får mycke snö som ni kan tumla runt i, för det är jättehäftigt, hihi.


Russelpussisar i mängd till alla goa bloggare. 
ANNONS
 
Melody

Melody

30 november 2012 18:01

Vad roligt att jag får vara med på din länklista! Matte ska hjälpa mig att ordna
till min länklista också, men idag har vi fullt upp med att vara hundvakt!
Barnvakt blev vi också för den delen!
Ha en bra kväll!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

 
Aamor

Aamor

30 november 2012 18:18

Vi har ingen liggande snö än och det gillar matte i alla fall!
Hoppas du kan få följa med och kolla julskyltningen, jag ska inte göra det för matte tycker den här är så trist.
Visst är Melody en riktig liten sötnos!

ST pussar

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Ludde

Ludde

30 november 2012 23:31

Hussen säger att din matte får kopiera Grythyttebilden om hon vill. Hoppas du får en trevlig helg och att du får lite snö att rulla i om det inte blir för kallt... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

 
Kasper

Kasper

2 december 2012 21:24

Jag har minst en decimeter snö, jag. Lös och fen och perfekt att rulla och plöja i, 10 minusar ute, och det tycker vi däremot är några grader för mycket. Men bara några, för det får inte vara halt!
Ha det så kul, själv ska jag vila efter all turbulens senaste dagarna.

http://kasperian2.blogspot.se

 
Edith

Edith

3 december 2012 07:32

Det verkar vara full vinter hos dig Felix, men det är egentligen inte konstigt nu när vi kommit in i julmånaden. Hos oss är det 0-gradigt nu på morronen och det är kallt för oss. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan himmel och jord med Blogkeen
Följ Mellan himmel och jord med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se