Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 8 december 2012

Shoppingresa!

Av Felix och Inga-Lill - 8 december 2012 06:15

Igår fick jag åka bil, jädrans va skojsigt det var och varmt var det med både ute och i bilen, som ni vet så har jag en värmedyna i bilen. Den är jädrans så skön, men hussen den luringen har gömt den inne i min dyna så jag kan inte se den men känna kan jag, hihi. Det blev bara en tur på 20 mil fram och åter, matten var inne i nån konstifik butik, som hade allt möjligt, inge hundgodis dock men det hade de första gången de var inne och handlade. Tvåbeningarna kom ut med massor av kassar som de ställde där bak hos mig, ja inte så jag kunde komma åt dem men i alla fall, jag kände doften av allt gottigt ändå, hihi. Jag hade riktigt skönt igår, promenix på morgonen utan att frysa om tassarna, bara 5 minusar var det men det blev annat idag, då var det tre gånger så kallt, usch och tvi.


Jag har provat ett täcke som en av hundarna som bodde här förut hade, matten hade tvättat det så det doftade nästan inget alls tyvärr, för det hade nog varit enklare för mig att accepta om jag känt att det faktiskt var för hundar. Som alla hundar är jag lite misstänksam mot nya saker, jag blev lite stel och fick svårt att flytta tassarna men det är säkert nåt som går över, hihi. I alla fall så hade det nog inte hjälpt mot den där griskylan vi hade med minus 30 är man inte så karsk, tassarna bara försvinnde, inge mer med det.


Nu må ni tro att jag är surer på hussen, för han pös iväg idag igen, skulle hålla nån kurs idag, är det inte möten i Stockholm så är det kurser, fast kommer han hem med lika mycket grejer som sist så gör det inte så mycket. Jag fick en hel kasse med stora tuggben, såna där vita de tycker jag bäst om, sen låg det en mjukisörn i kassen och tänk den kan pipa. Matten har tagit bilder på den men vi kan ju inte få in det i da-tore, för den är ju kapputt den däringa kortläsaren, ny är beställd ända från Kina men det skulle ta ett par veckor, hihi.


Här har matten plockat upp några konstifika lysstakar i fönstren, de tänds när matten trycker på en knapp, fint blev det och ser rätt mysigt ut, hihi. Det är min första jul och det är lite spännande, matten har pratat om nåt träd som ska upp och några nissar, jag har ingen aning om vad det är men det visar sig väl. I alla fall så bakade hon nåt sorts lussebröd, med vit fuklad i, enligt mitt tycke väldans smarriga bullar men matten säger att saffran är giftigt för oss hundar så jag får inte smaka så mycket som jag själv vill. Ändå är det bara lite saffran i bullarna för matten sa att det inte behövdes så mycket som hon i vanliga fall brukar ha i, allt för att jag skulle få smaka.


Jag känner mig lite pömsig, för än är det tidigt mot när jag brukar gå upp, jädrans hussen å pysa iväg så här mitt i natten, gäsp, jag som aldrig brukar krypa upp ur knopplådan förrän vid åtta halv nio, hihi.Nu fick jag lov att gå upp vid före sex, nä det är inte rättvist, hihi. Så nu tror jag att det vore skönt med en lite slummer, hihi.


Russelpussar i mängd.

 
ANNONS
 
Aamor

Aamor

8 december 2012 19:34

Skönt att slippa frysa om rumpan när du åker bil men du vad är det för nått att ställa kassarna bervid dig så du inte kan kolla i dom, det som är det bästaste att få göra när de tvåbenta kommer med kassar.
Fasligt tidigt att gå upp mitt i natten och så på en helg, isch!
Matte såg en kulig bild på facebook på en katt och hund som satt och snackade när hussen satte in granen och då säger hunden "nu ska jag också få toalett inne" ;)
Nu är det inte en sån så tänk inte ens tanken för det blir nog inte så populäet!

St pussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Felix och Inga-Lill

10 december 2012 19:16

Nja, jag ska nog inte lyfta på benen och sparka på några grejer. Jag ska förklara sen, hihi.

Russelpussar.

 
Ludde

Ludde

9 december 2012 00:31

Trevligt att dom tar ut dig på en sväng och att det är varmt och skönt i bilen. Du vänjer dig nog med att ha överrock när det är kallt. Min brukar jag ta på redan när det närmar sig tio grader kallt. Klart att din snälla matte lagar till såna bullar som du kan äta! Fattas bara... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

Felix och Inga-Lill

10 december 2012 19:17

Ja, nån sån lyxlirare som dig är jag nog inte men jag klagar inte, bara idag när de inte åt någon sås och jag fick torra kulor med lite dalafilé på, hihi.

Russelpussar.

 
Kasper

Kasper

9 december 2012 20:13

Du kanske vänjer dig vid täcke. Jag vande mig ju nästan vid reflexväst i skogen. Men bara nästan.
19 minusar hos mig i morse.
Ingen vill vara ute då.
Vi är ledsna hos oss, för Petrus skull. Så vi är ganska lågmälda just nu.

http://kasperian2.blogspot.se

Felix och Inga-Lill

10 december 2012 19:18

Igår var det bara 17 minusar när vi kom upp men det var 22 på natten, jisch.

Russelpussar.

 
Rudi

Rudi

9 december 2012 21:16

Men vad du åker omkring och shoppar då! Det däe med jul kan vara riktigt kul och gott framför allt, så se till att du håller dig vaken när det händer!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

Felix och Inga-Lill

10 december 2012 19:19

Det är så skönt att slumra på dynan nu när den är varm så jag brukar sova när vi åker genom skogen, hihi.

Russelpussar.

 
Melody

Melody

10 december 2012 17:26

Men så kallt ni har det! Jag som tycker det är riktigt vidrigt kallt när det är minus 7.
Det där med värmedyna i dynan låter intressant! Jag har ett fårskinn att ligga på i min bur och nu blir det bara korta stunder jag blir lämnad i bilen. Kläder gillar jag inte!
Puss från Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

Felix och Inga-Lill

10 december 2012 19:22

Dynan köpte hussen på biltema och värmedynan likaså, sen stoppade hussen in den där värmesaken inuti min dyna, sen går det en liten sladd som hussen stoppar in i ett uttag. Jätteskönt för när vi ska iväg så går hussen ut och startar bilen och när jag kommer ut ett par minuter senare så är min dyna varm och gosig. Jag åker oxå bur, det är faktiskt jättemojsigt, hihi.

Russelpusssisar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan himmel och jord med Blogkeen
Följ Mellan himmel och jord med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se