Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 10 december 2012

I onåd!

Av Felix och Inga-Lill - 10 december 2012 19:22

Idag var det ingen bra dag på förmiddan, för när matten och jag skulle gå ut, så kände jag nån doft på dörrposten och jag var snabb att sparka på den, men jädrar i min lilla låda va arg matten blev. Uj,uj det tänker jag inte göra om för så ilsken som den kärringen blev det tänker jag inte utsätta mig för igen. Jag som trodde att matten inte kunde bli så arger, men nu vet jag bättre. Hon har blivit arg förut när jag försökte mopsa upp mig men det hade jag inget för, hon bara tog mitt fägg mellan sina fingrar och spände ögonen i mig och sa det där gör du inte om och jag har inte provat någe mera heller men så arg som hon blev när jag sparkade på dörrposten, så arg har jag inte sett henne förut. 


Fast hon är inte långsint och när vi kom in var hon som vanligt en snäll och hygglig matten, för jag fick en tom stor petflaska att fara runt med och jag som fick en hink med handtag på igår, hihi. Så nu har jag att roa mig med när jag har tråkigt och det är för kallt att vara ute på några längre rundor. Den där flaskan hade jag riktigt skojsigt med, rullade den runt och skällde på den, blev lite väl het och rev tag i trasmattan medan jag storskällde med mattan i munnen, ni kan säkerligen gissa hur det lät, matten skrattade gott åt mig, hihi.


Här är det 20 minusar och hussen eldar i den däringa kaminen, så det är varmt och skönt inne, tur är väl det när man varit ute och frusit, hihi. Hoppsar att ni har det braigt runt om i landet och inte snöat inne, såg på tv igår hur det kan vara när det snöar och blåser, här kommer snön mest på tvären runt huset men idag så kom det ett stilla snöfall, hihi. Nu ska jag och matten ha oss en macka till kaffet, bara så ni inte tror att jag bara smäller i mig gosaker, hihi.


Russelpussar.

 
ANNONS
 
Ludde

Ludde

11 december 2012 00:00

Hm, sparka på dörrposten? Vilka idéer! Bättre att vara sams med matten och käka mackor istället... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

 
Aamor

Aamor

11 december 2012 18:14

Aj aj du det där lät inte bra för mattens blodtryck, hihi. Sen är det ju som så att vet du inte att just det där var förbjudet så måste man ju prova och sen behöver du ju inte göra det nån mer gång ;)
Det är skönt med kortsinta mattar för ska de gå runt och glo surt och vara arga kan de lika bra gå och sova.
Är det kul med en flaska? Kommer det inget gott ur den? Vad ska man då springa runt med den för, hihi - ja jag är lite lat, hihi!

ST pussar

http://aamor.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan himmel och jord med Blogkeen
Följ Mellan himmel och jord med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se