Mellan himmel och jord

Direktlänk till inlägg 22 december 2012

GOD JUL!!!

Av Felix och Inga-Lill - 22 december 2012 20:15

 

Här ser ni hur granen ser ut hos oss, så nu önksar jag er alla goa bloggare runt om i landet och utlandet en riktigt GOD JUL, ifall matten får för mycket att göra men det är tänkt att det ska komma in en bild på våra snötygnda tallar men vi får väl se om matten hinner med att ta några bilder, kanske jag hamnar på någon med om det inte är för kalligt i morrn.


Julrusselpussisar i mängd.

 
ANNONS
 
Ann-Margret, Vinja & Bozza

Ann-Margret, Vinja & Bozza

22 december 2012 23:19

Åhh vilken fin gran :)

Får önska er också en Riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År

Kram

http://heratorpetsvinja.bloggplatsen.se

 
Kasper

Kasper

22 december 2012 23:36

Hos mig blir det ingen gran, bara ris. Och ljus. Och god mat. :)
Lugn och ro hoppas matte också på. Utom den dag vi får hit en massa familj, på jullunch. Men det blir å andra sidan jätteroligt. :)
Det är sånt vi behöver nu.
Hoppas din matte hinner ta nån bild på dig, för min matte "hinner" visst aldrig ta nån på mig numera. Hon är fullkomligt hopplös numera när det gäller kamera!!

http://kasperian2.blogspot.se

 
Aamor

Aamor

23 december 2012 14:49

Fin gran!
God Jul till er också.
Hoppas du får många paket!

ST pussar

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Melody

Melody

23 december 2012 22:27

Här snöar det och stormar för fullt.
Avsmakat skinkan och snart är det julafton.
Matte och jag önskar er en riktigt God Jul!
Julpussar från
Melody

http://melodyshihtzu.blogspot.se

 
Ludde

Ludde

24 december 2012 14:44

God Jul till dig och hela flocken! Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.se

 
Edith

Edith

25 december 2012 06:20

God fortsättning på julen Felix! Vilken fin gran du har. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Wille

Wille

30 december 2012 03:15

Nämen hejsan Felix ! Vad skoj att se att du kikar in hos mig ibalnd ! Jag hoppas du haft en härlig Julafton med massor av paket ! Vi fick ett jättestort och vi hjälptes åt att öppna det. Det var en hundsäng och den är jättemysig, men väldans varm ! Jag har ju en hel del päls, så jag föredrar nog i a f det svala golvet jag. Men ibland sover jag i hundsängen jag med.
Tuggben fick vi också - mumsigt värre. På julafton blev det en massa godis i våra matburkar, och natten till Julafton var ju jag med matte på jobbet. Då blev det en väldig massa godis !
Nu är det här året snart slut, och matte knåpar lite med min "årskrönika". Hoppas hon får till den bra !
Jag vill passa på att önska dig och din matte och husse ett HÄRLIGT GOTT NYTT ÅR ! Må så gott kompis ! Pussa din matte från mig - snälla !

http://willebuz.blogspot.com

 
Bamse och Valle

Bamse och Valle

31 december 2012 18:01

Gott Nytt År önskar Bamse och Valle

http://mrbamse.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix och Inga-Lill - 24 december 2013 12:46

Hej alla goa vänner, förlåt att jag inte fick gång på matten men hon har varit så upptagen inte bara med julen utan med stickorna, det har blivit smått i släkten och matten stickar småa tröjor för glatta livet, hihi.   Vi (jag och tvåbeningarna) ...

Av Felix och Inga-Lill - 30 juni 2013 21:18

Bäst att göra detta nu medan matten hinner med och mår så pass att hon orkar skriva åt mig. Jag är jättelessen att jag inte fått läsa vad ni gjort men jag klarar inte det själv med mina tassar för knappebordet är liksom inte anpassat åt mig. Nu till ...

Av Felix och Inga-Lill - 3 april 2013 11:41

Matten har tagit sidomester från bloggeriet, men vi är i alla fall ut en snabbis så ni inte tror att vi kilat vidare. Här har varit som vanligt upp och ned, påsken hade vi främmat och då har inte matten tid att sitta i datore, nä då får den vackert v...

Av Felix och Inga-Lill - 13 mars 2013 11:53

Här är det upp och ner, mest ner tyvärr. För ibland har vi internet och ibland har vi inte-net, Lillhussen hittar inte felet så då är det nog Felias fel. Matten är fortfarande krasslig, av och till, jädrans snuva säger hon som aldrig ger sig, bara up...

Av Felix och Inga-Lill - 22 februari 2013 11:26

Igår blev det inget bloggande för jag, hussen och matten var inte hemma igår, vi var på resande tass och fot, hihi. Vi for iväg vid åttatiden på morgonen, det var meningen att vi skulle åka tidigare men det var så kalligt då, -28 grader, då sa matten...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Välkommen till gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan himmel och jord med Blogkeen
Följ Mellan himmel och jord med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se